Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XVIII dalis]

QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 21, 15:28)
Siaubs, o aš užmačiau temą "Esu pati sau šlykšti, manau, esu prostitutė", pažiūriu autorius - dovyylė  unsure.gif Paskui pamačiau kad mūsų Dovyyylė tris yyy turi  biggrin.gif

ir mano reakcija buvo tokia pat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 21, 15:28)
Siaubs, o aš užmačiau temą "Esu pati sau šlykšti, manau, esu prostitutė", pažiūriu autorius - dovyylė  unsure.gif Paskui pamačiau kad mūsų Dovyyylė tris yyy turi  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jergau, reiks keisti vardą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Su tom yyy tai iki šiol nežinau kelias tas y turi mūsų Dovyyylė vei Dominyyyka ax.gif
Atsakyti
GV, tu cia didzioji vaiksciotoja i pokalbius del darbo pastaruoju metu buvai, tai gal mane padrasinsi biggrin.gif Ar antrame pokalbyje labai tardo? ar tikrina uzsienio kalbu zinias?? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 21 lapkričio 2007 - 15:14
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 21, 15:12)
ar tikrina uzsienio kalbu zinias??  unsure.gif

Mano patį pirmąjį kartą tikrino. Į antrą pokalbį jau su direktorium ėjau kalbėtis. Tai jis paklausė, kokios algos noriu ir kada galiu pradėti dirbti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 21, 15:36)
Mano patį pirmąjį kartą tikrino. Į antrą pokalbį jau su direktorium ėjau kalbėtis. Tai jis paklausė, kokios algos noriu ir kada galiu pradėti dirbti smile.gif

Imanoma iki rytdienos pasitobulinti anglu, rusu kalba???? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Turbut taip!!! Kitos iseities neturiu...reikia kazka daryt...
O ko dazniausiai klausia...greiciausiai - papasakoti apie save, apie darba, mokslus angliskai rusiskai..ar ne???
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 21, 16:12)
GV, tu cia didzioji vaiksciotoja i pokalbius del darbo pastaruoju metu buvai, tai gal mane padrasinsi biggrin.gif Ar antrame pokalbyje labai tardo? ar tikrina uzsienio kalbu zinias??  unsure.gif

Priklausomai nuo įmonės su tomis kalbomis. Jei tavam darbe bus reikalinga viena ar kita kalba labai didelė tikimybė, kad patikrins. Užduos klausimą, paprašys ką nors papasakoti arba išversti tekstuką susijusį su tos firmos veikla.
Nesigąsdink labai.. Klausimai elementarūs. Mažaug tokie kaip mokykloje būdavo topikai: mano hobiai, prašo papasakoti apie šeimą. Gali patikrinti kaip tu dirbi kompu. O dėl antro pokalbio.. Tai kartais per jį jau pakviečia dirbti, o kai kur tik siaubai prasideda laugh.gif Svarbiausia tik ramiai ir pasitikinčiai. Akyse ir visur kitur turi šviesti užrašas: Aš noriu čia dirbti.
p.s. Nesu labai daug tų pokalbių apturėjusi.. Pusė iš jų juk pramiegodavau arba tingėdavau nueiti ax.gif
Atsakyti
Na, per pirma pokalbi sake, kad gali tekti telefonu bendrauti rusiskai, atsakineti i angliskus el. laiskus...
O tie elementarus klausimai tai manes nepadrasina...anglu kalboj as visai savamoksle...jokiu topiku neturejus gyvenime...su rusu tas pats...siek tiek gaudausi!

Pazadesiu jiems, kad ketinu ismokti! lankyti kursus! ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 21 lapkričio 2007 - 16:02
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 21, 16:47)
Imanoma iki rytdienos pasitobulinti anglu, rusu kalba????  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Turbut taip!!! Kitos iseities neturiu...reikia kazka daryt...
O ko dazniausiai klausia...greiciausiai - papasakoti apie save, apie darba, mokslus angliskai rusiskai..ar ne???

Pasirašyk šį vakar rašinėlį visomis kalbomis apie save. Ną tokį prisistatymą kas esi, kur dirbai, ko tikiesi.. Jo gali ir neprireikti, bet pasirepetuosi, liežuvį prasimiklinsi. O jei prireiks šauniai pasirodysi. Ir dar iš savo patirties galiu pasakyti, jog ne visos egzaminuojančios puikiai moka tą kalbą. Taip kad nežinodama žodžio gali pavartoti panašų laugh.gif Svarbu greitai kalbėti.. suktis iš bėdos laugh.gif
o dėl anglų kalbos...? Kiek atsimenu tu jos nelabai moki? CV tai nurodei? Jei esi nurodžius, jog anglų pagrindai ar dar kas nors tikriausiai tavęs nekankins.

Papildyta:
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 21, 17:00)
Pazadesi ujiems, kad ketinu ismokti! lankyti kursus!  ax.gif

Gerai. Bet pažadais vien sotus nebūsi. Pameluok truputį. Sakyk, jog ten ir ten jau esi užsirašiusi mokytis kalbų. Pradžia tada ir tada. Svariau skambės.

Ką tu CV esi nurodžius apie kalbų mokėjimą?
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 21, 16:00)
Kiek atsimenu tu jos nelabai moki? CV tai nurodei? Jei esi nurodžius, jog anglų pagrindai ar dar kas nors tikriausiai tavęs nekankins.

Nurodziau, kad pagrindus turiu ir per pirma pokalbi paaiskinau, kad savamoksle esu smile.gif
Bet pasakiau, kad sugebecia upakalbeti rusiskai telefonu...nors is ties nesugebu, kai sitame darbe paskambina doh.gif
O anglu sakiau, pradzioj zodynu pagalba viska daryciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 21 lapkričio 2007 - 16:05
Vilte, sėkmės didžiausios 4u.gif
bet man atrodo, kad Tave pakvies dirbt ryt ir nebus jokių kankynių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 21, 15:47)

Mano tai labai siauras ir specifinis darbo pobūdis - atkišo kažkokį tekstą apie emisijų prekybą, o aš angliškai tik mokykloj buvau paskutinį kartą kalbėjusi biggrin.gif Ir išvis - kas ta "emisija"? unsure.gif Kas ta "anglies prekyba"? unsure.gif Kaip angliškai "anglis"? unsure.gif Bet surašiau ką mokėjau, ko nemokėjau pritaikiau mol į temą biggrin.gif Paskui sakė, kad geriausiai išverčiau smile.gif
Vilte, nesijaudink, jei tikrai nori, bus cool.gif Kalbas visada galima pasimokyti.
Atsakyti