Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XVIII dalis]

QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 21, 18:42)

pasakiau...  verysad.gif

kaip jautiesi? kaip reagavo visi? 4u.gif neliudek-tai tik naujo etapo pradzia.
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 21, 18:42)
pasakiau...  verysad.gif

console.gif
Man irgi buvo labai gaila palikti praėjusią darbovietę... Dėl kelektyvo.. Bet padariau tai lygiai taip pat, kaip ir tu - dėl finansinių paskatų..
Nesigailėk smile.gif Tai geras žingsnis 4u.gif Turėdama daugiau pinigėlių galėsi rasti kitus džiaugsmus: pakeliauti, įsirengti namučius.. O jeigu su kažkuo susidraugavai jau iš tenai - visada gali parodyti iniciatyvą ir pasikviesti vyno taurei ar alaus bokalui po darbo bigsmile.gif
Aš su savo buvusiu kolektyvu tradiciškai rengiame meetus pavasarį ir rudenį... Kaip tik artėja tas vėlyvasis meetas lapkričio 30 ax.gif
Atsakyti
sureagavo gerai... dar tik direktoriui pasakiau... bet rytoj jau visis zinos... gaila bus man juos palikti... bet tikiuosi jie manes bloguoju tikrai nemines... ax.gif ir mielai juos aplankysiu, nes iseinu visai salia.. smile.gif oi.. nezinau.. gal dar vakare parasyisu, kai atsigausiu... sirdele sopa ko tais... verysad.gif
Atsakyti
hey hey hey! smile.gif
prisimenat dar tokią kailą? smile.gif tongue.gif
grįžau smile.gif
kol dar nepaklausėt, kas naujo ir kaip sekasi, pati pasipasakosiu. smile.gif
tai štai, prieš daugiau nei savaitę man suėjo 21eri, ta proga nusižarinau savo ilgus plaukus iki smakro. šiandien reakcija visų mane pamačius buvo tokia blink.gif ir čia ta ne iš gerųjų-atrodau negraži labai.
va kaip baigėsi mano noras pakeisti stilių biggrin.gif dabar tai jau tikrai joks vyrukas mano pusėn nepažiūrės lotuliukas.gif

kas pas jus? gal kuri jau rado antrą puselę? wink.gif
Atsakyti
Kaila, man tas pats buvo su tais norais pasikeist smile.gif Ti kas itariu dar trumpiau nusizarinau nei tu biggrin.gif biggrin.gif Bet ipratau ir dabar thumbup.gif thumbup.gif

Dominyyka, kaip tu? smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Sveikute Vilte,guliu as, labai bloga, nakti visai neuzmigau. Isgeriau tablete,gal nors dabar numigsiu.
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 21, 18:41)

Sveikute Vilte,guliu as, labai bloga, nakti visai neuzmigau. Isgeriau tablete,gal nors dabar numigsiu.

negi tai taip blogai???...
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 21, 20:05)
negi tai taip blogai???...

Blogai jauciuosi.
Atsakyti
Labas ax.gif
Aš iš darbo ką tik, labai ilgą dieną turėjau, įsigijau į naujas melynes lotuliukas.gif bet užtat supratau,kad myliu darbą su kroviniais thumbup.gif anam darbe keistai man patikdavo, šiandein tik įsitikinau tuo. Būsiu kokia sandelininkė, kai grįšiu į LT lotuliukas.gif
Labas, Kaila. Aš Hanerietė bigsmile.gif malonu susipažinti wink.gif

Dominyka, atsiprašau, nedaryk iš savęs ligonio, kiek guli tu tas tabletes ryti... Abejoju, kad yra taaaaaip blogai, kad reikia raminamuosius gerti g.gif

Vilte, labai tikiuosi ryt tau puikiai seksis pokalbis wink.gif

GV, esi??? Pasiilgau tavęs! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo haneriete: 21 lapkričio 2007 - 19:54
Kaip man akis limpa, vos beatmerkiu jau unsure.gif
Nesąmonė būtų nueiti miegoti, nes puse 7 dar tik pas mane, bet ir nieko veikti be miegojimo nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 21, 20:32)
Kaip man akis limpa, vos beatmerkiu jau  unsure.gif
Nesąmonė būtų nueiti miegoti, nes puse 7 dar tik pas mane, bet ir nieko veikti be miegojimo nenoriu  biggrin.gif

Tai ir palepink save biggrin.gif
Atsakyti
Kad man kažkaip vakaro gaila ax.gif
Dabar taip šiltai lovoj susiraičiau smile.gif
Atsakyti