Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XVIII dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 21, 17:23)
thumbup.gif
O kas tau belieka? laugh.gif
Piemyn Vilte smile.gif
Papildyta:
Nepavydėk tongue.gif
Nes apart gero susisiekimo ten daugiau visškai nieko gero nėra. mega_shok.gif

o kas taip negero?

QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 21, 17:24)
O dievai, aš jei per 45 min spėju grįžt, stebuklų stebuklas. Tiksliau, ryte per maždaug 45 atvažiuoju, namo iki 1,5 trunku. Kamščiai kamščiai, kaip aš juos myyyyliuuuuu....

ir aš myyyyyliuuu juos lotuliukas.gif doh.gif

jei važiuočiau viešuoju, tai ryte apie 1,5val..o vakare apie 2val...važiuočiau..bet pas jus tai ten iš viso žiauru..

QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 21, 17:25)
Na...nezinau kaip tarkim reiketu iki ten nusigauti 7:30...ir aplamai nelabai as ten susigaudau ar  viesasis transportas vaziuoja. O visa kita man patinka ir tinka smile.gif

pasidomėk, bent jau pas mus internete yra visa viešojo transporto info, jei tik žinai stotelę ar gatvę - rasi smile.gif
nius, paskui bus kolegos - tai padės, manau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 21 lapkričio 2007 - 16:30
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 21, 16:29)

pasidomėk, bent jau pas mus internete yra visa viešojo transporto info, jei tik žinai stotelę ar gatvę - rasi smile.gif
nius, paskui bus kolegos - tai padės, manau  mirksiukas.gif

Na tai as domejausi, bet kazkodel neradau...nes zemelapis jau tos dgatves neberode biggrin.gif biggrin.gif
As irgi taip pat pagalvojau, kad paskui kolegos.... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As gavau nauja darba... bet tos laimes ir euforijos, kaip maniau, nera... g.gif dabar suku galva kaip pasakyti, kad isi cia iseinu... o taip sutariu su kolektyvu... rolleyes.gif gaila bus iseiti.. bet del finansiniu paskatu turiu iseiti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 21, 17:31)
Na tai as domejausi, bet kazkodel neradau...nes zemelapis jau tos dgatves neberode  biggrin.gif  biggrin.gif

na, jei ten prie maximos bazės,tai turėtų bent iki ten kažkas spec.važiuoti bigsmile.gif

QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 21, 17:31)
As gavau nauja darba... bet tos laimes ir euforijos, kaip maniau, nera...  g.gif  dabar suku galva kaip pasakyti, kad isi cia iseinu... o taip sutariu su kolektyvu...  rolleyes.gif  gaila bus iseiti.. bet del finansiniu paskatu turiu iseiti  ax.gif

sveikinu drinks_cheers.gif
o koks darbelis? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 21, 16:34)
na, jei ten prie maximos bazės,tai turėtų bent iki ten kažkas spec.važiuoti  bigsmile.gif

Vaziuoja spec. ir nemokamas biggrin.gif bet jis tik 7:30 pirma reisa daro smile.gif

mazulis25, kas per darbukas?
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 21, 17:38)
Vaziuoja spec. ir nemokamas biggrin.gif bet jis tik 7:30 pirma reisa daro smile.gif

parašyk į maximą prašymą lotuliukas.gif

Kleopatra, kaip Tu jauties? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 21 lapkričio 2007 - 16:46
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 21, 18:40)
Kleopatra, kaip Tu jauties?  bigsmile.gif

oj, papasakosiu smulkiau vėliau, bet žodžiu, jau issinuomojau butą ir gruodžio pirmą kraustausi thumbup.gif dabar laikinai su visu turtu gyvenu pas grupiokę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 21, 17:31)
Na tai as domejausi, bet kazkodel neradau...nes zemelapis jau tos dgatves neberode  biggrin.gif  biggrin.gif

O ką darysi rytais su Tomuku? Darželis taip anksti dirbti pradeda?

QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 21, 17:31)
As gavau nauja darba... bet tos laimes ir euforijos, kaip maniau, nera...  g.gif  dabar suku galva kaip pasakyti, kad isi cia iseinu... o taip sutariu su kolektyvu...  rolleyes.gif  gaila bus iseiti.. bet del finansiniu paskatu turiu iseiti  ax.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Kaip man pasakyti, kad iseinu is darbo?!!!!! cray.gif
Papildyta:
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 21, 18:30)

pasakiau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kleopatra_ @ 2007 11 21, 17:55)
oj, papasakosiu smulkiau vėliau, bet žodžiu, jau issinuomojau butą ir gruodžio pirmą kraustausi  thumbup.gif  dabar laikinai su visu turtu gyvenu pas grupiokę  biggrin.gif

sveikinu bigsmile.gif
labai šaunu 4u.gif

QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 21, 18:30)

sukaupk jėgas ir kuo greičiau pasakyk, nes kuo ilgiau lauksi, tuo labiau kankinsies.. laikau kumsčius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 21, 18:43)
sveikinu  bigsmile.gif
labai šaunu  4u.gif
sukaupk jėgas ir kuo greičiau pasakyk, nes kuo ilgiau lauksi, tuo labiau kankinsies.. laikau kumsčius  4u.gif

pasakiau jau... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 21, 18:42)
pasakiau...  verysad.gif

ir?
Atsakyti