Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XVIII dalis]

Pagal tavo aprašymą drįsčiau spėti, jog tavęs labai nekankins. Tik truputį. Nežinom mes ko tavęs pirmo pokalbio metu klausinėjo... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 21, 17:07)
Bet surašiau ką mokėjau, ko nemokėjau pritaikiau mol į temą  biggrin.gif

thumbup.gif
Tą patį ir aš visada dariau ir darysiu. Jei tema labai siaura na neįmanoma mokėt visų žodžių laugh.gif

Sėkmės didžiausios Vilte smile.gif
Lekiu jau namo biggrin.gif
Atsakyti
Man paskambino po dvieju savaiciu kaip zadejo...bet ta pacia diena negalejau atvykt i pokalbi..pradejo kalbet kazka kad atsius testa, kad direktoriaus sia savaite nebus...tai pokalbi nukels..bet paskambino vakar, kad ateiti i pokalbi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 21, 16:12)
Man paskambino po dvieju savaiciu kaip zadejo...bet ta pacia diena negalejau atvykt i pokalbi..pradejo kalbet kazka kad atsius testa, kad direktoriaus sia savaite nebus...tai pokalbi nukels..bet paskambino vakar, kad ateiti i pokalbi smile.gif

Matai, vadinasi jiems tavęs reikia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 21, 17:11)
Lekiu jau namo biggrin.gif

gero kelio bigsmile.gif
aš Tau pavydžiu biggrin.gif

QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 21, 17:12)

viskas bus ok smile.gif jei tokie atkaklūs bigsmile.gif

QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 21, 17:13)
Matai, vadinasi jiems tavęs reikia  cool.gif

būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 21, 17:13)
Matai, vadinasi jiems tavęs reikia  cool.gif

drinks_cheers.gif
Darbuotoją iš tiesų surasti pakankamai sunku.
O kokia čia įmonė? Gal ta kur netoli Maksima bazės? ax.gif
Atsakyti
Na, jeigu jau mane palaikot taip, tai jau reikes pasiraitoti rankoves ir gauti sita darbeli biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 21, 17:15)
gero kelio  bigsmile.gif

Aha. Ačiū.
Kelionė namo užtrunka visas 5 min. Pereinu per plentą ir jau namai. Net mašinos nebereikia. Stovi sau Opelis liūdnas kieme ir laukia kol jį pravažinėsiu. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 21, 16:17)

O kokia čia įmonė? Gal ta kur netoli Maksima bazės? ax.gif

Aha, ta pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 21, 17:18)
Na, jeigu jau mane palaikot taip, tai jau reikes pasiraitoti rankoves ir gauti sita darbeli biggrin.gif biggrin.gif

net neabejoju, kad gausi 4u.gif
beje, kaip ten sąlygos? smile.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 21, 17:19)
Aha. Ačiū.
Kelionė namo užtrunka visas 5 min. Pereinu per plentą ir jau namai. Net mašinos nebereikia. Stovi sau Opelis liūdnas kieme ir laukia kol jį pravažinėsiu. laugh.gif

dėl šito dar labiau pavydžiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 21, 17:18)

thumbup.gif
O kas tau belieka? laugh.gif
Piemyn Vilte smile.gif
Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 21, 17:21)
dėl šito dar labiau pavydžiu  blush2.gif

Nepavydėk tongue.gif
Nes apart gero susisiekimo ten daugiau visškai nieko gero nėra. mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 21, 16:19)

O dievai, aš jei per 45 min spėju grįžt, stebuklų stebuklas. Tiksliau, ryte per maždaug 45 atvažiuoju, namo iki 1,5 trunku. Kamščiai kamščiai, kaip aš juos myyyyliuuuuu....
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 21, 16:21)

beje, kaip ten sąlygos? smile.gif

Na...nezinau kaip tarkim reiketu iki ten nusigauti 7:30...ir aplamai nelabai as ten susigaudau ar viesasis transportas vaziuoja. O visa kita man patinka ir tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 21 lapkričio 2007 - 16:25