Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XVIII dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 19, 13:28)

DG, paklausiau seniūnės savo. Ji moteriškė su pautais jaučio. Pasidairys smile.gif
Gal ką suras.

Aciu mergytttttttttt buckis tau, lauksiu jei ka parasyk i az...geriu kakava soksiu i lova uzsiversiu lapais ir mokysiuos mokysiuos kol prazisliu
Atsakyti
Sveikos,

as labai trumpam, darbus apsimeciau, skrydis tik 15:00 smile.gif Nesusilaikiau neilindusi pas Jus, Fėjos mano mylimiausios smile.gif

[B]GV
- sekmes darbe smile.gif Kaip smagu pradeti kazka naujo smile.gif

Vilte - toliau bendrausi, save tik skaudinsi ir tiek... Nes jis, kaip suprantu, nori neipareigojanciu santykiu, o tu kitokiu. Taigi nemanau, kad kas nors keisis... Zinoma, gali bandyti, bet po to bus tik skaudziau su laiku....

DG - gero kursinio rasymo. Parasysi, kurgi tu besidesi ax.gif

Abzoryte - aciu uz grazius namucius wub.gif Ir sekmes tavo melynakiui is naujo tave kabinant wink.gif

Parasiau del viso pikto, zinot, kartais lektuvai krenta (ptfu, ptfu, ptfu)

Ai, ir dar. Labai saunus jusu naktinis vakarelis thumbup.gif drinks_cheers.gif As vakar sunkiai nugalejau pagunda prisijungti vel, ir ejau paskaityti knyga smile.gif

OK, begu dar sriubytes.

IKI SUSIRASYMO, FĖJOS!!! wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 19, 13:36)
Aciu mergytttttttttt buckis tau, lauksiu jei ka parasyk i az...geriu kakava soksiu i lova uzsiversiu lapais ir mokysiuos mokysiuos kol prazisliu

Parasyk man i skypa savo numeri smile.gif
Arba koki kontakta.
Turetu tau paskambint.
Tik nerasyk į az.
Atsakyti
BJuti geros keliones, reiks paskaityt kur tu cia taip isleki ax.gif 4u.gif

Vykdyk DG akcija ir parsivezk smutkiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Mergaites aciu Jums uz viska group.gif
Atsakyti
Turiu pastebėti, jog dirbti, kalbėti telefonu, gerti kavą, skaipintis, sekti Jus beveik misija neįmanoma mega_shok.gif
Galva apsisuko laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 19, 13:53)
Turiu pastebėti, jog dirbti, kalbėti telefonu, gerti kavą, skaipintis, sekti Jus beveik misija neįmanoma mega_shok.gif
Galva apsisuko laugh.gif

Pritariu!
Vos nusisuk prie darbų - o čia jau milijonas žinučių! swoon.gif

Suprantu vakarus leisti SM, bet kas kels Lietuvos BVP? biggrin.gif
Susirūpinau tėvynės ekonimika laugh.gif lithuania.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 19 lapkričio 2007 - 13:01
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 19, 14:00)
Pritariu!
Vos nusisuk prie darbų - o čia jau milijonas žinučių! swoon.gif

O ką sakyti toms, kurios nepasijungia prie SM 3 dienas? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nėra laiko ką nors sakyt Dovyyle- reikia rašyt greituoju būdu smile.gif
Atsakyti
Nu bet mergos, išvedėt mane iš pusiausvyros - prisiklausiau kalbų apie dvejeto galią, tai savaitgalį nusipirkau dar vienus batus biggrin.gif
Pradėjau dabar skaityti apie Abžorytės shopingą, tai pasiryžau palepinti save nauju apatiniu trikotažu. bet dabar galvoju, tai reiks iškart keletą komplektukų pirkti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovyyyle: 19 lapkričio 2007 - 13:22
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 19, 14:00)
Suprantu vakarus leisti SM, bet kas kels Lietuvos BVP? biggrin.gif
Susirūpinau tėvynės ekonimika laugh.gif lithuania.gif

Pati Lietuva tegu savim rūpinasi tongue.gif
Laukia matai tėvynė kada kas ją pakels..
tegu stengias pati, o mes padėsim.. kai iš SM išlysim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 19, 14:16)
Nu bet mergos, išvedėt mane iš pusiausvyros - prisiklausiau kalbų apie dvejeto galią, tai savaitgalį nusipirkau dar vienus batus  biggrin.gif
Pradėjau dabar skaityti apie Abžorytės shopingą, tai pasiryžau palepinti save nauju apatiniu trikotažu. bet dabar galvoju, tai reiks iškart keletą komplektukų pirkti?  g.gif

Man patinka kad mes viską darom urmu yahoo.gif
Visos kartu liūdim, visos kartu einam iš proto, visos kartu šokam, paskui visos kartu einam apatinio trikotažo pirkti biggrin.gif

Dėl dvejeto jėga biggrin.gif Aš irgi dabar galvoju, kad teturiu vienus ilgus rudus batus, reikia į porą juodų bigsmile.gif

O komplektukus vakar 2 nusipirkau lotuliukas.gif Tik naktinukus vienus - bet vienus šilkinius jau turėjau thumbup.gif

Kur pirkai batus? ax.gif
Papildyta:

Bjuti, ką tu čia veiki? swoon.gif
Ar tu neturėtum dabar checkintis oro uoste??? swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 19, 14:31)
Man patinka kad mes viską darom urmu yahoo.gif
Visos kartu liūdim, visos kartu einam iš proto, visos kartu šokam, paskui visos kartu einam apatinio trikotažo pirkti biggrin.gif

Kur pirkai batus?  ax.gif
Papildyta:

[

Este biggrin.gif kažkaip labai jau elegantiška avalynė man ten bigsmile.gif
šiandien/ ryt apatinio trikotažo parduotuvėse sutiktas fėjas įtarinėsiu esančias iš SM - juk viską darom urmu biggrin.gif
Atsakyti