Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XVIII dalis]

Sveikos, visos SM,
wub.gif ar sakiau kad jus myliu.. ax.gif ir noriu paklausti - o kodel Jus pacios neparasot savo melynakiams ir kitiems grazuoliukams?.. jiems lygiai taip reikia demesio kaip ir mums.. smile.gif jau ne is vieno berno esu gavusi tokiu nusiskundimu, kad as nerodau demesio, nerasau... Taip kad susiimam, ir parasom savo simpatijom wub.gif
doh.gif nesuprantu, bet mano tokia gera nuotaika, kad noreciau dabar dainuoti garsiai garsiai!!! clap.gif dalinuosi savo gera nuotaika su Jumis - mano SM thumbup.gif clap.gif thumbup.gif clap.gif thumbup.gif clap.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 19, 12:32)
lotuliukas.gif

nežinau, bet atrodo, kad nesupratai, ką anam poste pasakyt norėjau  lotuliukas.gif  bet aiškiau nepaaiškinsiu  doh.gif  lotuliukas.gif

...gal man geriau šiandien savo minčių nedėliot, per daug jos "aiškios"  biggrin.gif

Na tu klausei ar aš su juo kasdien bendrauju? Ir kad va butent todel buvo ramu?
ar ne taip? unsure.gif
Jau ir aš kažko nebesusigaudau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 19, 12:37)
ir noriu paklausti - o kodel Jus pacios neparasot savo melynakiams ir kitiems grazuoliukams?.. jiems lygiai taip reikia demesio kaip ir mums..  smile.gif  jau ne is vieno berno esu gavusi tokiu nusiskundimu, kad as nerodau demesio, nerasau...  Taip kad susiimam, ir parasom savo simpatijom  wub.gif

Galiu atsakyti tik dėl mėlynakio biggrin.gif Dėl kitų nežinau lotuliukas.gif
O todėl, kad jau vienam visą savo dėmesį išrodžiau ir to buvo netgi per daug. Kitiems užteks dabar tiek, kiek liko irnesakyk.gif Kas žino mano istoriją nuo pat pradžių - turėtų suprasti mane smile.gif Bet aš jau nebenoriu pasakot visko iš naujo doh.gif

O antra - aš tik vieną kartą su juo kavos išgėriau ir savaitę pačatinau biggrin.gif Kartoju dar kartą - AŠ TIKRAI NETURIU VAIKINO lotuliukas.gif Bus vaikinas - nesiprobleminsiu parašyt tikrai biggrin.gif

Ir ačiū už puikią nuotaiką Mažuli! friends.gif
Čia tas Kaunietis dėl šito tavo emocijų proveržio kaltas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 19, 12:42)
ar ne taip?  unsure.gif
Jau ir aš kažko nebesusigaudau  lotuliukas.gif

ax.gif

Mazuli, noreciau jungtis prie tavo nuotaikos, tik galva pilna rupesciu ir darbu, ziauriai grauziai sazine kad savaitgalis buvo leidziamas sampano draugijoje ir nieko prasmingo nebuvo nuveikta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 19, 12:42)
ar ne taip?  unsure.gif
Jau ir aš kažko nebesusigaudau  lotuliukas.gif

emm...kaip čia dabar man Tau paaiškint, kad pasidaytų tikrai aišku.. lotuliukas.gif

aš turėjau omeny tai, jog ir Tu pati ne kasdien su visais ištisai bendrauji, t.y. net į SM kartais retai užsuki lotuliukas.gif nu, čia kaip pvz. lotuliukas.gif tai nieko keisto, kad jis nerašė savaitgalį biggrin.gif lotuliukas.gif

ai, vienžo biggrin.gif gal nesigilinkim doh.gif lotuliukas.gif

GV, Tu mane supranti - padėk man lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 19 lapkričio 2007 - 11:56
Ka jau cia taip GV raso???? g.gif bigsmile.gif dirbk bendravarde tongue.gif ar jau masina darbine turi ir gali daryti ka nori lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 19, 12:49)
emm...kaip čia dabar man Tau paaiškint, kad pasidaytų tikrai aišku..  lotuliukas.gif

aš turėjau omeny tai, jog ir Tu pati ne kasdien su visais ištisai bendrauji, t.y. net į SM kartais retai užsuki  lotuliukas.gif  nu, čia kaip pvz.  lotuliukas.gif  tai nieko keisto, kad jis nerašė savaitgalį  biggrin.gif 

ai, vienžo  biggrin.gif  gal nesigilinkim  doh.gif  lotuliukas.gif

Nu lygtai supratau lotuliukas.gif
Į SM tai nekasdien užsukdavau praėjusią savaitę, bet mano Skype pajungtas kasdien nuo ryto iki vėlyvo vakaro bigsmile.gif
O šiaip žinoma, kad čia nieko tokio kad nerašė, aš tik šiaip į eterį nusistebėjau kad mėlynakis dingo, o aš dėmesio pasigedau biggrin.gif Bet žiūriu gavosi triukšmas dėl to lotuliukas.gif
Atsakyti
Apie ką kalbat? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 19, 12:57)

Apie viska GV smile.gif kaip visada

GV gal zinai, kas galetu parasyti kursini man?siaubas mokslais uzspaude juodai doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 19, 12:57)

Tiek laiko laukiau kol GV parašys, o ji tik vieną sakinį tesurezgė doh.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 19, 12:56)
Nu lygtai supratau  lotuliukas.gif
Į SM tai nekasdien užsukdavau praėjusią savaitę, bet mano Skype pajungtas kasdien nuo ryto iki vėlyvo vakaro  bigsmile.gif
O šiaip žinoma, kad čia nieko tokio kad nerašė, aš tik šiaip į eterį nusistebėjau kad mėlynakis dingo, o aš dėmesio pasigedau biggrin.gif Bet žiūriu gavosi triukšmas dėl to  lotuliukas.gif

ne triukšmas, saulele, ne triukšmas lotuliukas.gif
bet kad pasigedai dėmesio natūralu bigsmile.gif

ką aš čia norėjau pasakyt tuo... g.gif
bliamba, man šiandien visai blogai tease.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 19, 12:49)
GV, Tu mane supranti - padėk man  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nesuprantu apie ką šnekat.. Negaliu padėt kol kas. Neskaičiau.
Gavau darbo. Tvarkyti paliktą bardaką.
Matau, kad DG kursinį rašo.
Nežinau kur tau kreiptis.. Matai aš moksliukė biggrin.gif Pati darau viską laugh.gif
Tik atsargiai su skelbimai. Nepasimauk ant bet ko. Gausi darbą iš tingiu.lt
Kokia tema? Apie ką?
Atsakyti
Crazysun smile.gif kas cia darosi? bigsmile.gif
Atsakyti