Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XVIII dalis]

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 19, 12:59)
Tiek laiko laukiau kol GV parašys, o ji tik vieną sakinį tesurezgė  doh.gif  blink.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 19, 13:02)
Nesuprantu apie ką šnekat.. Negaliu padėt kol kas. Neskaičiau.
Gavau darbo. Tvarkyti paliktą bardaką.
Matau, kad DG kursinį rašo.
Nežinau kur tau kreiptis.. Matai aš moksliukė biggrin.gif Pati darau viską laugh.gif
Tik atsargiai su skelbimai. Nepasimauk ant bet ko. Gausi darbą iš tingiu.lt
Kokia tema? Apie ką?

GV, as irgi moksliuke per 4 metus nesu pirkus jokio darbo, bet dabar laikas spaudzia nzn ko griebtis...

Tema Psichikos sveikatos prieziuros sistema Lietuvoje....siaubas padekit man!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 19, 12:49)
ax.gif

Mazuli, noreciau jungtis prie tavo nuotaikos, tik galva pilna rupesciu ir darbu, ziauriai grauziai sazine kad savaitgalis buvo leidziamas sampano draugijoje ir nieko prasmingo nebuvo nuveikta doh.gif

bent jau sampano atsigerei, o su tais darbais vistiek spesi... mirksiukas.gif tik nepulk i panika, o gerai pagalvok nuo ko pradeti g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 19, 13:02)
Crazysun smile.gif  kas cia darosi? bigsmile.gif

ką aš žinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 19, 12:48)
Ir ačiū už puikią nuotaiką Mažuli! friends.gif
Čia tas Kaunietis dėl šito tavo emocijų proveržio kaltas? biggrin.gif

nezinau kas cia kaltas del tokios nuotaikos, ar kaunietis, ar saule - ( ir vidine ir ta viesoji biggrin.gif ) bet zodziu jauciuosi gerai, ir noreciau visas uzkresti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazulis25: 19 lapkričio 2007 - 12:13
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 19, 13:08)
bent jau sampano atsigerei, o su tais darbais vistiek spesi...  mirksiukas.gif  tik nepulk i panika, o gerai pagalvok nuo ko pradeti  g.gif  smile.gif

As jau tokia esu panikuoju pastoviai skaitau ir galvoju siaubas kaip pasiruost dviems koliams sestadieni.....viskas einu vel mokytis...

Skaniu pietu......
Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 19, 13:11)
ką aš žinau  lotuliukas.gif

Gal viskas normaliai lotuliukas.gif man tavo avataras toks prikolnas drinks_cheers.gif

Jo jo mazuli, atsigeriau sampano iki nauju metu kaip minimum blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 19, 13:12)
As jau tokia esu panikuoju pastoviai skaitau ir galvoju siaubas kaip pasiruost dviems koliams sestadieni.....viskas einu vel mokytis...

Skaniu pietu......

sėkmingai bigsmile.gif

nepanikuok, man per +- savaitę reikia parašyt 4 darbus ir dar magistriniui kažką paruošt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 19, 13:13)
sėkmingai  bigsmile.gif

nepanikuok, man per +- savaitę reikia parašyt 4 darbus ir dar magistriniui kažką paruošt  doh.gif  lotuliukas.gif

Ir nori pasakyt esi rami???matyt esi genijus smile.gif o kokia magistrantura tavo???gal esi ka rasius tokia tema kaip kursiniui man reikia???
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 19, 13:13)
Gal viskas normaliai lotuliukas.gif  man tavo avataras toks prikolnas drinks_cheers.gif

gal biggrin.gif aš labai tikiuosi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 19, 13:16)
Ir nori pasakyt esi rami???matyt esi genijus  smile.gif  o kokia magistrantura tavo???gal esi ka rasius tokia tema kaip kursiniui man reikia???

Tau panašu, kad aš rami? lotuliukas.gif

mano ekonomika.. doh.gif
paklausiu vienos draugės, gal ką rašius Tavo tema, bet abejoju..
Atsakyti
Nelikciau skolinga Crazysun drinks_cheers.gif o as turiu drauge kuri ekonomika ktu studijuoja bet bakalaura, jei ka parasyk gal kazka paorganizuosiu jeigu temos kokios reikia...labai lauksiu.....parasyk i az jeigu ka
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 19, 13:20)
Nelikciau skolinga Crazysun drinks_cheers.gif  o as turiu drauge kuri ekonomika ktu studijuoja bet bakalaura, jei ka parasyk gal kazka paorganizuosiu jeigu temos kokios reikia...labai lauksiu.....parasyk i az jeigu ka

būtinai paklausiu bigsmile.gif

ačiū, vėliau paršysiu, gal ką turės Tavo draugė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 19, 12:59)
Tiek laiko laukiau kol GV parašys, o ji tik vieną sakinį tesurezgė  doh.gif  blink.gif  lotuliukas.gif

GV ir taip daug pastaruoju metu šneka laugh.gif
Ar jau taip pripratot prie nesąmonių, kad nebegalit lotuliukas.gif
Aš be jūsų negaliu tongue.gif

Ką jums papasakot?

DG, paklausiau seniūnės savo. Ji moteriškė su pautais jaučio. Pasidairys smile.gif
Gal ką suras.
Papildyta:
Žiūriu čia visas raganų sąskrydis lotuliukas.gif
Atsakyti