Įkraunama...
Įkraunama...

*O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?*

QUOTE(Valabi @ 2008 05 14, 11:58)
aiskumelis 4u.gif ar tu besidarbuoji ten, uzeiciau bevaikstinedama mirksiukas.gif

Atsakiau į až, o tai spaminam mes čia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Berta: 14 gegužės 2008 - 12:05
QUOTE(JolantaG @ 2008 05 08, 13:50)
Sveikos, busimos ir esamos mamytes  4u.gif
Kadangi jus esate nestumo ir gimdymo ekspertes, isdrisiu jusu paklausti nuomones ir patarimo.
Mes su MB planuojame leliuka, taciau vis dar nesulaukiame to stebukliuko. Vis darausi testukus, bet jie nieko nerodo. Menesines ateina ir galas mano vilciai. O si menesi man menesines jau veluoja čsav., begt si ryta pasidariau testuka ir nieko. Kazi kaip cia yra? Gal kuri galit ka patarti?
Ir dar vienas klausimas. Kaip supratau is jusu diskusiju, Ziulpiene dirba ir privaciai. Gal galit parasyti kur ji dirba?
Is anskto dekoju uz pagalba  wub.gif

man asmeniskai nestumo testas parode tik 6nestumo savaite,nors ir 5 ir 4 ir 3 dariausi nerode dar...bet jau laukiausi.o testai dar nerode...labai tikiuosi kad sekantis testas ir tau parodys teigiama atsakyma thumbup.gif
man jau uz trieju savaiteliu gimdyt wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai kas čia dabar per tyla? g.gif A jau čia reiškia tema "išsemta"? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip ziuriu jau senai cia kas ir bepasisake, tai kai jau esu po visko, tadom pasisakysiu ax.gif

Kas liecia gimdyma, tai jokio gydytojo "neuzsisakyciau" kaip dabar mada yra. Kam moketi kelis simtus litu uz tai, kad prie galvos pastovi, kvaila... Pakliuvau i palata kurioje ta pacia diena moteris irgi gimde, prie tos pacios gydytojos, kaip veliau issikalbejome ji jai mokejo, na ne kazi kiek pora simtu, bet kai paklausiau ka ji uz juos nuveike, tai lygiai ta pati kaip ir prie manes, stovejo rankas i kisenes susikisus, tai uz ka ir duoti???? Vot akusere, tai kitas reikalas, bet taip isejo, kad niekam nieko nedavem, tiesiog taip jau susikloste....Na o konsultacijom, apziurai ir t.t rinkciausi Zulpiene matosi, kad zmogus dar nera uzvalde pinigai, nuosirdziai ir atsakingai atlieka savo darba, nors uz ji niekas nieko....
Atsakyti
Sveikos wink.gif
Norėčiau paklausti jau gimdžiusių mamyčių patarimo wink.gif yra galimybė gimdyti klaipėdoje. tad kur geriau rinktis- mažeikių ligoninė ar klaipėdos? jei mažeikiuose, tad bandysiu tartis su žulpiene wink.gif ačiū už patarimą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_siela @ 2008 07 14, 09:31)
Sveikos wink.gif
Norėčiau paklausti jau gimdžiusių mamyčių patarimo wink.gif yra galimybė gimdyti klaipėdoje. tad kur geriau rinktis- mažeikių ligoninė ar klaipėdos? jei mažeikiuose, tad bandysiu tartis su žulpiene wink.gif ačiū už patarimą wink.gif

aš už Mažeikius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_siela @ 2008 07 14, 10:31)
Sveikos wink.gif

Žiūrint kokia ta galimybė unsure.gif Jei Klaipėdoje pas pažįstama daktarą, jei yra kokių nors nesklandumų, tai gal ir Klaipėdą rinkčiaus ax.gif O jei viskas gerai, Mažeikiai patogiau... mirksiukas.gif Viskas šalia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2008 07 14, 10:41)
Žiūrint kokia ta galimybė  unsure.gif Jei Klaipėdoje pas pažįstama daktarą, jei yra kokių nors nesklandumų, tai gal ir Klaipėdą rinkčiaus  ax.gif O jei viskas gerai, Mažeikiai patogiau... mirksiukas.gif Viskas šalia  4u.gif

bet juk neprasidėjus gimdymui nežinosi, kaip su tais nesklandumais. jei lengvas gimdymas ir mažeikiuose ir klaipėdoj bus lengvas. jei sunkus tai nei mažeikiuose nei klaipėdoj nieks už tave nepagimdys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dievaitė @ 2008 07 14, 12:07)

bet juk neprasidėjus gimdymui nežinosi, kaip su tais nesklandumais. jei lengvas gimdymas ir mažeikiuose ir klaipėdoj bus lengvas. jei sunkus tai nei mažeikiuose nei klaipėdoj nieks už tave nepagimdys  4u.gif

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valabi @ 2008 07 04, 14:24)
Kaip ziuriu jau senai cia kas ir bepasisake, tai kai jau esu po visko, tadom pasisakysiu ax.gif

Kas liecia gimdyma, tai jokio gydytojo "neuzsisakyciau" kaip dabar mada yra. Kam moketi kelis simtus litu uz tai, kad prie galvos pastovi, kvaila... Pakliuvau i palata kurioje ta pacia diena  moteris irgi gimde, prie tos pacios gydytojos, kaip veliau issikalbejome ji jai mokejo, na ne kazi kiek pora simtu, bet kai paklausiau ka ji uz juos nuveike, tai lygiai ta pati kaip ir prie manes, stovejo rankas i kisenes susikisus, tai uz ka ir duoti???? Vot akusere, tai kitas reikalas, bet taip isejo, kad niekam nieko nedavem, tiesiog taip jau susikloste....Na o konsultacijom, apziurai  ir t.t rinkciausi Zulpiene matosi, kad zmogus dar nera uzvalde pinigai, nuosirdziai ir atsakingai atlieka savo darba, nors uz ji niekas nieko....

drinks_cheers.gif tikrai Zulpienei nieko nedavem bet ir konsultacijos ir bendravimas tai thumbup.gif
Atsakyti
Valabi, mano situaciją su Žiulpiene žinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dievaitė @ 2008 07 14, 12:07)

bet juk neprasidėjus gimdymui nežinosi, kaip su tais nesklandumais. jei lengvas gimdymas ir mažeikiuose ir klaipėdoj bus lengvas. jei sunkus tai nei mažeikiuose nei klaipėdoj nieks už tave nepagimdys  4u.gif

Na aisku, kad kai jau viskas prasided, tai jau saukstai po pietu...As turejai minty, kad jei nestumas komplikuotas, o jei dar ir ten yra pazistamu gyd., tai rinkciausi Klaieda. Jei gresia prieslaikinis gimdymas...Juk Mazeikiai neturi irangos tinkamos .

O kad nieks uz pacia nepagimdys tai faktas mirksiukas.gif
Atsakyti