Labas, mazeikietes mamytes
Pasinaudodama proga, kad skyrelis atsigavo noriu paklausti,o kaip su naujagymiu gydytojomis yra. Cia as apie ta skyriu, kur jau gulime po gimdymo.
Na, neštumas man komplikuotas nėra ir jokių pažįstamų klaipėdoje neturiu, tiesiog žadu važiuoti į klaipėdą ir užsiregistruoti privačiai pas gydytoją. gal kas esat važinėjusios į klaipėdą? na, o kai gimdymas prasidėtų, tai tikiuosi spėti ten nuvažiuoti, nes esu prisiklausiusi visokių kalbų apie mažeikių gydytojus, kad jie ne visada gerai atlieka savo darbą
QUOTE(Flafi @ 2008 07 14, 13:40)
Pasinaudodama proga, kad skyrelis atsigavo noriu paklausti,o kaip su naujagymiu gydytojomis yra. Cia as apie ta skyriu, kur jau gulime po gimdymo. 
normalios.
QUOTE(Calaquendi @ 2008 07 14, 14:03)
Na, neštumas man komplikuotas nėra ir jokių pažįstamų klaipėdoje neturiu, tiesiog žadu važiuoti į klaipėdą ir užsiregistruoti privačiai pas gydytoją. gal kas esat važinėjusios į klaipėdą? na, o kai gimdymas prasidėtų, tai tikiuosi spėti ten nuvažiuoti, nes esu prisiklausiusi visokių kalbų apie mažeikių gydytojus, kad jie ne visada gerai atlieka savo darbą 
prisiminus savo gimdymą, tai aš nevažiuočiau
Sveikutes mamytes, gal galite pasakyti, kaip pas mus ziurima i epidura? Kaip reikia del jo tartis? Cia turbt, jei del gimdymo nesusitari su katra nors daktare, tai taip man panorejus nedarytu...
QUOTE(Dievaitė @ 2008 07 14, 15:45)
Prisiminus savo abu cezarius, geriau irgi nelabai įsivaizduoju
QUOTE(Flafi @ 2008 07 14, 14:40)
Labai liuks
AS ISVIS NESUPRANTU, KAM TOS EPIDUROS, KAM TIE UZSISAKOMI GYDYTOJAI
QUOTE(Valabi @ 2008 07 15, 15:14)
Labai liuks
man patiko nors ir pykau ant jos, kad musu neisleido ir palaike siek tiek ilgeliau 
APSURDAS KAZKOKS
Nu pala, bet manyčiau, kad kiekvienas turim pasirinkimo teisę
Jei aš noriu, kad šalia būtų konkretus žmogus ir tikiu, kad man nuo to bus geraiu, kodėl ne??? Apie epidūrą taip pat manau
Irmoske, matau tau artinasi didysis pasimatymas
Gal tu ka nors zinai apie epidura
Man aisku dar toli iki to, bet po truputi reikia dometis, nes kaip matau is sito puslapiuko per dag nesuzinosiu
Man aisku dar toli iki to, bet po truputi reikia dometis, nes kaip matau is sito puslapiuko per dag nesuzinosiu
QUOTE(Zvake @ 2008 07 16, 09:08)
Irmoske, matau tau artinasi didysis pasimatymas
Gal tu ka nors zinai apie epidura
dėl epidiūro turi tartis su gydytoja pas kurią žadi gimdyti. tada ji pati susitars su anesteziologu arba kažkaip jus supažindins, kad susitartumėt. aš bančiau tartis per gydytoją, ji man aiškiai pasakė, kad epidiūras kainuos 200 lt.
QUOTE(Dievaitė @ 2008 07 16, 10:26)
dėl epidiūro turi tartis su gydytoja pas kurią žadi gimdyti. tada ji pati susitars su anesteziologu arba kažkaip jus supažindins, kad susitartumėt. aš bančiau tartis per gydytoją, ji man aiškiai pasakė, kad epidiūras kainuos 200 lt.
Ir dar plius anesteziologui kiek? Sako, jis Mžk vienas tėra, tai jei reiks jį naktį kviestis? Arba sako sunku jį prisikviest, jei operacijos tuo metu kokios...
Pirmą gimdydama apie jokią epidūrą nebuvau girdėjus ir viskas gerai, ištvėriau
dabar irgi pasiryžus viskam vardan savo pumpurėlio
QUOTE(Irmoškė @ 2008 07 16, 11:03)
Ir dar plius anesteziologui kiek? Sako, jis Mžk vienas tėra, tai jei reiks jį naktį kviestis? Arba sako sunku jį prisikviest, jei operacijos tuo metu kokios...
tai anesteziolugui ir yra tie 200, o gyd. savo kainos nepsakė. berods jie yra du. ir tikrai pirmenybė neteikiama nėštukėm jei nesumoki pinigėlių
bet mano patirtis rodo kitaip. gali tartis nesitaręs, gali likt vienas