Įkraunama...
Įkraunama...

*O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?*

Labas, mazeikietes mamytes 4u.gif Pasinaudodama proga, kad skyrelis atsigavo noriu paklausti,o kaip su naujagymiu gydytojomis yra. Cia as apie ta skyriu, kur jau gulime po gimdymo. smile.gif
Atsakyti
Na, neštumas man komplikuotas nėra ir jokių pažįstamų klaipėdoje neturiu, tiesiog žadu važiuoti į klaipėdą ir užsiregistruoti privačiai pas gydytoją. gal kas esat važinėjusios į klaipėdą? na, o kai gimdymas prasidėtų, tai tikiuosi spėti ten nuvažiuoti, nes esu prisiklausiusi visokių kalbų apie mažeikių gydytojus, kad jie ne visada gerai atlieka savo darbą smile.gif
Atsakyti
Netyčia parašiau su sesers niku Calaquendi, taigi prieš tai buvau aš wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Flafi @ 2008 07 14, 13:40)
Labas, mazeikietes mamytes  4u.gif  Pasinaudodama proga, kad skyrelis atsigavo noriu paklausti,o kaip su naujagymiu gydytojomis yra. Cia as apie ta skyriu, kur jau gulime po gimdymo.  smile.gif

normalios.

QUOTE(Calaquendi @ 2008 07 14, 14:03)
Na, neštumas man komplikuotas nėra ir jokių pažįstamų klaipėdoje neturiu, tiesiog žadu važiuoti į klaipėdą ir užsiregistruoti privačiai pas gydytoją. gal kas esat važinėjusios į klaipėdą? na, o kai gimdymas prasidėtų, tai tikiuosi spėti ten nuvažiuoti, nes esu prisiklausiusi visokių kalbų apie mažeikių gydytojus, kad jie ne visada gerai atlieka savo darbą smile.gif

prisiminus savo gimdymą, tai aš nevažiuočiau
Atsakyti
Sveikutes mamytes, gal galite pasakyti, kaip pas mus ziurima i epidura? Kaip reikia del jo tartis? Cia turbt, jei del gimdymo nesusitari su katra nors daktare, tai taip man panorejus nedarytu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dievaitė @ 2008 07 14, 15:45)
normalios.

prisiminus savo gimdymą, tai aš nevažiuočiau

drinks_cheers.gif

Prisiminus savo abu cezarius, geriau irgi nelabai įsivaizduoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flafi @ 2008 07 14, 14:40)
Labas, mazeikietes mamytes  4u.gif  Pasinaudodama proga, kad skyrelis atsigavo noriu paklausti,o kaip su naujagymiu gydytojomis yra. Cia as apie ta skyriu, kur jau gulime po gimdymo.  smile.gif

Labai liuks thumbup.gif man patiko nors ir pykau ant jos, kad musu neisleido ir palaike siek tiek ilgeliau ax.gif

AS ISVIS NESUPRANTU, KAM TOS EPIDUROS, KAM TIE UZSISAKOMI GYDYTOJAI doh.gif APSURDAS KAZKOKS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valabi: 15 liepos 2008 - 14:17
QUOTE(Valabi @ 2008 07 15, 15:14)
Labai liuks thumbup.gif man patiko nors ir pykau ant jos, kad musu neisleido ir palaike siek tiek ilgeliau ax.gif
AS ISVIS NESUPRANTU, KAM TOS EPIDUROS, KAM TIE UZSISAKOMI GYDYTOJAI doh.gif APSURDAS KAZKOKS

Nu pala, bet manyčiau, kad kiekvienas turim pasirinkimo teisę blink.gif cool.gif

Jei aš noriu, kad šalia būtų konkretus žmogus ir tikiu, kad man nuo to bus geraiu, kodėl ne??? Apie epidūrą taip pat manau ax.gif
Atsakyti
Irmoske, matau tau artinasi didysis pasimatymas wink.gif Gal tu ka nors zinai apie epidura smile.gif
Man aisku dar toli iki to, bet po truputi reikia dometis, nes kaip matau is sito puslapiuko per dag nesuzinosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvake @ 2008 07 16, 09:08)
Irmoske, matau tau artinasi didysis pasimatymas wink.gif Gal tu ka nors zinai apie epidura  smile.gif
Man aisku dar toli iki to, bet po truputi reikia dometis, nes kaip matau is sito puslapiuko per dag nesuzinosiu  ax.gif

dėl epidiūro turi tartis su gydytoja pas kurią žadi gimdyti. tada ji pati susitars su anesteziologu arba kažkaip jus supažindins, kad susitartumėt. aš bančiau tartis per gydytoją, ji man aiškiai pasakė, kad epidiūras kainuos 200 lt.
Atsakyti
QUOTE(Dievaitė @ 2008 07 16, 10:26)

dėl epidiūro turi tartis su gydytoja pas kurią žadi gimdyti. tada ji pati susitars su anesteziologu arba kažkaip jus supažindins, kad susitartumėt. aš bančiau tartis per gydytoją, ji man aiškiai pasakė, kad epidiūras kainuos 200 lt.

Ir dar plius anesteziologui kiek? Sako, jis Mžk vienas tėra, tai jei reiks jį naktį kviestis? Arba sako sunku jį prisikviest, jei operacijos tuo metu kokios...

Pirmą gimdydama apie jokią epidūrą nebuvau girdėjus ir viskas gerai, ištvėriau wub.gif
dabar irgi pasiryžus viskam vardan savo pumpurėlio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmoškė @ 2008 07 16, 11:03)
Ir dar plius anesteziologui kiek? Sako, jis Mžk vienas tėra, tai jei reiks jį naktį kviestis? Arba sako sunku jį prisikviest, jei operacijos tuo metu kokios...

Pirmą gimdydama apie jokią epidūrą nebuvau girdėjus ir viskas gerai, ištvėriau  wub.gif
dabar irgi pasiryžus viskam vardan savo pumpurėlio  wub.gif

tai anesteziolugui ir yra tie 200, o gyd. savo kainos nepsakė. berods jie yra du. ir tikrai pirmenybė neteikiama nėštukėm jei nesumoki pinigėlių schmoll.gif gimdymo skyrius anesteziologo neturi, berods iš chirurginio tada jį turi kviestis. ir bent jau kaip aiškino man, tai už tuos 200 su juo ir susitari, kad ir naktį atvažiuos kai jau gimdysi.

bet mano patirtis rodo kitaip. gali tartis nesitaręs, gali likt vienas doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš irgi už natūralų gimdyma. gi dėl savo mažiuko viską iškentėt galima, kad tik jam geriau būtų wub.gif
Atsakyti