O gal galite pasakyti, ar jus taretes del gimdymo.
Dievaite, Irmoske labai aciu uz atsakyma
Kazka panasaus gavojau ir as, kad pas mus kitaip but negali
Galite i az rasyti, buciau labai dekinga.
QUOTE(Zvake @ 2008 07 16, 15:54)
Dievaite, Irmoske labai aciu uz atsakyma
Kazka panasaus gavojau ir as, kad pas mus kitaip but negali
Galite i az rasyti, buciau labai dekinga.
aš ketvirtadienį buvau pas Gr. ir bandžiau tartis. tai ji pasakė dėl anesteziologo. ir sako ateisi antradienį tiksliai susikalbėsim. bet aš jai sakiau,kad norėsiu, jog ji priiminėtų gimdymą. deja.... vandenys nubėgo pirmadienį paryčiais, ir GR. kad ir kiek skambinau neatsiliepė. priimamajam pasakė, kad jos nėra Mžk. nes planavo važiuot į Šiaulius savaitgaliui.....
Aš nesitariau.
Tarsies ar ne - savo vistiek teks išgyvent.....
O jei kokios problemos tfu tfu tfu neduok Dieve- ir susitarimai nepadės...
Aišku, jei nėštumas būtų buvęs sunkus, nerizikuočiau ir ko gero tarčiausi....
Tarsies ar ne - savo vistiek teks išgyvent.....
O jei kokios problemos tfu tfu tfu neduok Dieve- ir susitarimai nepadės...
Aišku, jei nėštumas būtų buvęs sunkus, nerizikuočiau ir ko gero tarčiausi....
QUOTE(Zvake @ 2008 07 16, 11:08)
Irmoske, matau tau artinasi didysis pasimatymas
Gal tu ka nors zinai apie epidura
Man aisku dar toli iki to, bet po truputi reikia dometis, nes kaip matau is sito puslapiuko per dag nesuzinosiu
Man aisku dar toli iki to, bet po truputi reikia dometis, nes kaip matau is sito puslapiuko per dag nesuzinosiu
Artimai bendrauju su anesteziologe (skyriaus vedeja) tai va aš tai pat domėjaus kodėl tai maža info apie tai,ats buvo toks sako mes labai noriai tai darytumėm bet gynekologai kažodėl net gimdyvėm neužsimena, nesiūlo ir netgi atkalbinėja yra tai daroma bet vienetai .Bandyk eit i skyriu ir pasiteiraut žiūrėk ką pasakys
Anesteziologai yra 3
Jei artimiausiu metu susitiksim ,tai galiu paklausinėt daugiau (ka tik nepamirščiau)
tikrai atkalbinėja ir gana griežtai ...
Atvykau nesitarūsi dėl gimdymo ,norėdama epidūro o gavosi be epidūro ..
..gerai, kad gimdymas nekomplikuotas..pora valndėlių ir leliukas ant rankų
Tikrai viskas imanoma mergaitės ir nieko tragiško, nebuvo saldu, bet
Atvykau nesitarūsi dėl gimdymo ,norėdama epidūro o gavosi be epidūro ..
..gerai, kad gimdymas nekomplikuotas..pora valndėlių ir leliukas ant rankų
Tikrai viskas imanoma mergaitės ir nieko tragiško, nebuvo saldu, bet
Gydytojai davėm po gimdymo (kadangi tarėmės iš anksto, žinojo, kad gaus
), akušerei - prieš
. Gydytojai 200 - 300 Lt, akušerei davėm 80 Lt.
QUOTE(ttomaa @ 2008 08 04, 19:25)
labutis
noreciau paklausti del pinigeliu gimdyma priemusiai gydytojai ir akuserems, as is anksto juos davet, ar pagimdziusios ir kiek kam davet
noreciau paklausti del pinigeliu gimdyma priemusiai gydytojai ir akuserems, as is anksto juos davet, ar pagimdziusios ir kiek kam davet
Kadangi nesitariau su jokia gydytoja, tai ir nieko nedavėm, o akušerei po visko davėm 50 lt 'ant saldainių", nes jinai viską ten darbavosi,siuvo ir pan. o gyd nemačiau už ką duot, nes tik šalia pastovėjo ir viskas.
sweikutes.
as naujokio siame forume, kadangi esu mazeikiete noreciau cia prie jusu prisijunkti ir pasidalinti tuo dziauksmeliu
.
laukiuosi 7menuo
tai manau jau kaip ir laikas pradet rupintis gimdymu
. esu girdejus, kad per gimdyma dauk kas priklauso nuo akuseres tai gal jai reiktu pries gimdyma pinigeliu duot? Jusų nuomonė?
as naujokio siame forume, kadangi esu mazeikiete noreciau cia prie jusu prisijunkti ir pasidalinti tuo dziauksmeliu
laukiuosi 7menuo
QUOTE(vaida:)))) @ 2008 08 05, 13:18)
sweikutes.
.
laukiuosi 7menuo
tai manau jau kaip ir laikas pradet rupintis gimdymu
. esu girdejus, kad per gimdyma dauk kas priklauso nuo akuseres tai gal jai reiktu pries gimdyma pinigeliu duot? Jusų nuomonė?
laukiuosi 7menuo
Nieko negali nuplanuoti, kaip ir kiek kam duosi, nes gali buti tokia situacija, kad nebesusigaudysi, nai kaip nei kas, siaip pritariu del gydytojoms nedavimo, nematau uz ka
QUOTE(Valabi @ 2008 08 05, 16:15)
siaip pritariu del gydytojoms nedavimo, nematau uz ka
o akusere kitas reikalas
O mano abiem atvejais daktarės ir gimdymus priėmė, ir dar pačios siuvo po to (nors iš anksto nesitariau ir nemokėjau, bet ant gerų užtaikiau) Ir iš viso, manau, kad čia kaip loterija
QUOTE(Babaušiukas @ 2008 08 06, 10:04)
O mano abiem atvejais daktarės ir gimdymus priėmė, ir dar pačios siuvo po to (nors iš anksto nesitariau ir nemokėjau, bet ant gerų užtaikiau) 
Ir iš viso, manau, kad čia kaip loterija
. Kartais ir susitarus viskas ne taip sklandžiai vyksta, kaip to norėtųsi
O žiūrėk, nesitari, ir praeina viskas 
Ir iš viso, manau, kad čia kaip loterija
Niekada nežinosi, kaip bus. Bet man ramiau būdavo susitarus (baisiai nenorėjau ant Graželienės užtaikyt