Įkraunama...
Įkraunama...

*O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?*

QUOTE(Babaušiukas @ 2008 08 06, 10:04)

Ir iš viso, manau, kad čia kaip loterija ax.gif . Kartais ir susitarus viskas ne taip sklandžiai vyksta, kaip to norėtųsi unsure.gif  O žiūrėk, nesitari, ir praeina viskas thumbup.gif

drinks_cheers.gif 100 proc
Atsakyti
QUOTE(Gymantė @ 2008 08 06, 10:36)
drinks_cheers.gif
Niekada nežinosi, kaip bus. Bet man ramiau būdavo susitarus (baisiai nenorėjau ant Graželienės užtaikyt biggrin.gif ). O Žulpienei tikrai abu kartus sumokėjom uz darba , o ne stovėjimą šalia. Ypač kai Gustę gimdžiau thumbup.gif .

kiek esu girdejus tai tikrai ranku susikisus i kisenes nestovi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valabi: 08 rugpjūčio 2008 - 14:52
Aš niekaip nesuprantu, ko jums Graželienė taip nepatinka. Man ji tikrai labai šauni gydytoja. Prie jos gimdžiau abu savo vaikus ir ji man tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dar ir dabar ji mane priima apžiūrai ir tikrai labai profesionaliai prižiūri ir bendrauti su ja jokių problemų.
Atsakyti
As kaip suprantu ji tinka ir patinka dazniausiai tom, kurios jai gerai ir dosniai tepa wink.gif Man ji bent jau ne uz aciu yra gera, bet negaila, as uz geruma galiu ir pamoket ax.gif laugh.gif

QUOTE(Irmgarda @ 2008 08 10, 17:55)
Aš niekaip nesuprantu, ko jums Graželienė taip nepatinka. Man ji tikrai labai šauni gydytoja. Prie jos gimdžiau abu savo vaikus ir ji man tikrai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Dar ir dabar ji mane priima apžiūrai ir tikrai labai profesionaliai prižiūri ir bendrauti su ja jokių problemų.

Atsakyti
QUOTE(Zvake @ 2008 08 10, 20:40)
As kaip suprantu ji tinka ir patinka dazniausiai tom, kurios jai gerai ir dosniai tepa wink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
man irgi buvo gera. ir apžiūrojo, ir vaikelį parodė... kol "atsidėkojau" tik va, iki galo dėl gimdymo susitart nespėjau ir pradinės įmokos nedaviau, tai net tel. nekėlė, kai skambinau gimdymui prasidėjus
Atsakyti
O kuris gydytojas šiais laikais nenori pinigelių? Čia vieninteliai gydytojai kuriems man negaila duoti, nes jie atsakingi už mano vaikelio atėjimą į šį pasaulį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmgarda @ 2008 08 11, 14:21)
O kuris gydytojas šiais laikais nenori pinigelių? Čia vieninteliai gydytojai kuriems man negaila duoti, nes jie atsakingi už mano vaikelio atėjimą į šį pasaulį  smile.gif

nesvarbu, gydytojas ar ne gydytojas. visi nori.

bet kaip jau daug kartų čia buvo sakyta, visgi, kad ir kur begimdytum, kad ir paską, ir nesvarbu už 10000 ar veltui, niekas už tave nepagimdys.
Atsakyti
QUOTE(Dievaitė @ 2008 08 11, 16:11)

nesvarbu, gydytojas ar ne gydytojas. visi nori.

bet kaip jau daug kartų čia buvo sakyta, visgi, kad ir kur begimdytum, kad ir paską, ir nesvarbu už 10000 ar veltui, niekas už tave nepagimdys.

Man buvo darytas cezaris mirksiukas.gif Taip kad viskas tikrai priklausė nuo gydytojos profesionalumo.
Atsakyti
QUOTE(Zvake @ 2008 08 10, 22:40)
As kaip suprantu ji tinka ir patinka dazniausiai tom, kurios jai gerai ir dosniai tepa wink.gif Man ji bent jau ne uz aciu yra gera, bet negaila, as uz geruma galiu ir pamoket  ax.gif  laugh.gif

Mes susidūrėm 2 kartus, ir negaliu pasakyt blogo žodžio. Priežiūra per gimdymą ir po gimdymo buvo puiki, nors ir visiškai "netepėm".
Atsakyti
ikisiu savo nosi ir as,su pirmu lankiaus pas tamasauskiene-labai rupestiga gyd,pe r nestuma keleta kartu nesiau saldainiu.ir siaip maloni gyd.gimdyti teko pas zulpiene.su antruoju visa nestuma lankiaus pas r.z,ji man ir cezari dare,viska buvom aptare is anksto.man ji thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gydytoja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2008 07 15, 19:28)
Nu pala, bet manyčiau, kad kiekvienas turim pasirinkimo teisę 

Jei aš noriu, kad šalia būtų konkretus žmogus ir tikiu, kad man nuo to bus geraiu, kodėl ne??? Apie epidūrą taip pat manau 

drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Irmgarda @ 2008 08 11, 15:21)
O kuris gydytojas šiais laikais nenori pinigelių? Čia vieninteliai gydytojai kuriems man negaila duoti, nes jie atsakingi už mano vaikelio atėjimą į šį pasaulį 

drinks_cheers.gif
O dėl tarimųsi, tai aš pvz. su Tamašauskiene tariausi, jin dar dėl atsargos man ir Žiulpienę pristatė, jeigu pvz. ji būtų išvykusi, tai jin būtų pakeitusi, bet ačiū Dievui Tamašauskienė niekur nebuvo išvykusi ir pagimdžiau savo klecką prie Tamašauskienės, buvau didžiulėj priežiūroj, nė vieno blogo žodžio negaliu parašyti, manim, kaip mama rūpinosi, ir, kaip Irmgarda rašė, tai negaila nė sudilusio skatiko padovanoti, už gerą geru atlyginti ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(Kiwija @ 2008 08 22, 02:26)
O dėl tarimųsi, tai aš pvz. su Tamašauskiene tariausi, jin dar dėl atsargos man ir Žiulpienę pristatė, jeigu pvz. ji būtų išvykusi, tai jin būtų pakeitusi, bet ačiū Dievui Tamašauskienė niekur nebuvo išvykusi ir pagimdžiau savo klecką prie Tamašauskienės, buvau didžiulėj priežiūroj, nė vieno blogo žodžio negaliu parašyti, manim, kaip mama rūpinosi, ir, kaip Irmgarda rašė, tai negaila nė sudilusio skatiko padovanoti, už gerą geru atlyginti ax.gif.

man lygiai taip pat buvo mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti