Įkraunama...
Įkraunama...

KU studentės - pabendraukime

QUOTE(Gabanne @ 2006 10 25, 21:41)
Labai jau ramu...  verysad.gif

agga ramu cia pas mus

merginos kaip jus mokat apsidirbt viska isanskto as tai kaip visada pasiryztu bet nieko man nesigauna viska palieku paskutinei minutei kaip ir dabar refera reik pristatyti jau antradieni o as dar net medziagos nesusirinkau doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2006 10 26, 09:00)
Niu tiksliai tyluma  schmoll.gif

mamute.lt, papasakok, kaip ten mokslai tavo  ax.gif baigėsi sesija?
[QUOTE]
Si savaitgali vel mokslai, sociologija. Skamba nelabai idomiai schmoll.gif
Na, o pirmas egzas 01.27 verslo org. formos.
Paskaitos antram aukste tokioj "didelej klasej", sedi gale, tai nieko nesimato.
Studentu tai daug, stropuoliai pioneer.gif aisku ateina anksciau ir sedi priekyje, l. rimtai mokslams nusiteike. Na, o tie, kurie tik truputi stropuoliai ax.gif , sedi gale.Tai tiek.
Atsakyti
[quote=mamute.lt,2006 10 27, 15:48]
[QUOTE]
Na, o tie, kurie tik truputi stropuoliai ax.gif , sedi gale.Tai tiek.
[/quote]

oi kaip norėčiau, kad būtų galima sėdėti gale. Man ten patikdavo. o dabar 6 žmonės grupėje, o jei dar pora neateina? g.gif kaip nori taip sėsk, vistiek viską matai ir tave visi mato lotuliukas.gif
Atsakyti
Si savaitgali vel mokslai, sociologija. Skamba nelabai idomiai schmoll.gif
Na, o pirmas egzas 01.27 verslo org. formos.
Paskaitos antram aukste tokioj "didelej klasej", sedi gale, tai nieko nesimato.
Studentu tai daug, stropuoliai  pioneer.gif aisku ateina anksciau ir sedi priekyje, l. rimtai mokslams nusiteike. Na, o tie, kurie tik truputi stropuoliai ax.gif , sedi gale.Tai tiek.

sociologija - pas Arbušauskaitę bigsmile.gif wacko.gif
ta aktų salė pati beryšiausia auditorija, nei girdisi, nei matosi, nei rašyt patogu schmoll.gif
O tai jums tik savaitgaliais paskaitos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slapux: 28 spalio 2006 - 08:02
mamute.lt, turiu sociologijos medžiagą, bet spausdintą - jei nori galiu perleist mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2006 10 28, 10:20)
mamute.lt, turiu sociologijos medžiagą, bet spausdintą - jei nori galiu perleist  mirksiukas.gif
[QUOTE]
Na, mums sociologija Kraniauskiene deste, kaip ir tikejausi nelabai idomus mokslas g.gif Medziagos zadejo atsiust el.pastu. Bet mokytis gal geriau is spausdintos book.gif Ar daug ten kalti reikia?
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Na, mums sociologija Kraniauskiene deste, kaip ir tikejausi nelabai idomus mokslas g.gif Medziagos zadejo atsiust el.pastu. Bet mokytis gal geriau is spausdintos  book.gif Ar daug ten kalti reikia?

man kita dėstė smile.gif tai jau geriau mokintis iš tos medžiagos, kurią dėstytojas duoda mirksiukas.gif pas mus mažai kas davė, tai patys iš visur šaudėmės smile.gif
kaip sekasi ax.gif

Man tai ryt specialybės egzas, toks prie sunkiųjų doh.gif kaip tik pasiimu konspektus, taip akys ir pradeda merktis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slapux: 10 lapkričio 2006 - 19:58

Man tai ryt specialybės egzas, toks prie sunkiųjų doh.gif kaip tik pasiimu konspektus, taip akys ir pradeda merktis biggrin.gif
[/quote][QUOTE]
Na, jau tikriausiai dziaugiesi rezultatais thumbup.gif vacation4.gif tikriausiai nepramiegojaiO kas egzaminavo?
Si savaitgali man rinkodara, tai idomu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute.lt @ 2006 11 11, 17:46)
Na, jau tikriausiai dziaugiesi rezultatais thumbup.gif vacation4.gif  tikriausiai nepramiegojaiO kas egzaminavo?
Si savaitgali man rinkodara, tai idomu thumbup.gif

karsta.gif tikrai sunkus buvo doh.gif karsta.gif

Sakau, ko tiek šian mašinų prie SMF daug bigsmile.gif pasirodo jūs čia šian darbuojatės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slapux: 12 lapkričio 2006 - 15:03
Mergaites,gal kuri nors mokinosi logikaaaaaaaaaaa?SOS help.gif help.gif help.gif man labai reikia argumentinio tekstoooooooooooooo
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2006 11 14, 19:26)
Mergaites,gal kuri nors mokinosi logikaaaaaaaaaaa?SOS help.gif  help.gif  help.gif man labai reikia argumentinio tekstoooooooooooooo

Prince, užuojauta doh.gif

kaip sekasi, kur dingę ax.gif mokslai užspaudė g.gif
Atsakyti