Įkraunama...
Įkraunama...

KU studentės - pabendraukime

QUOTE(Slapux @ 2007 01 06, 23:58)
Sveiki gyvi, studentai  biggrin.gif Papasakok kaip ten pas jusciu  mirksiukas.gif  Nes man si men rinkodara bus  ax.gif

labai fainas dėstytojas, kaip mum kažkuris sakė, kad daugiau nė vieno tokio dėstytojo per studijų metus nesutiksi ir tai yra gryna tiesa.
jis griežtas, bet teisingas mirksiukas.gif jei studijuoji ekonomiką, turbūt antrame kurse? tai dar kartu ir Tamošaitis dėstys, na tai jis toks savotiškas.......... g.gif reiks padirbėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif studijuoju psichologija III kurse dieniniam skyriuj, tai teko ir su Liniauskaite ir Zakaitiene ir Rugevicium, ir Rugeviciene susidurti ir su dar daugybe visokiu slibinu trigalviu... dabar Gedutiene su Cepiene (atmintis ir ismokimas) man ipyle skola praktiskai del to, kad nelankiau seminaru ir nesugebejau per egza tiksliai atsakyti i klausima, kuris net nebuvo tiksliai ir konkreciai isdestytas dalyko programoje schmoll.gif tai esu isvis pasipiktinusi, nes jaunos mamytes yra pastoviai pastatomos i maldautojo pozicija:
1. turi maldauti kiekvieno destytojo laisvo lankomumo
2. turi susitaikyti, jeigu uz nelankyma nuims balu to net neperspeje, kai pasiraso delo laisvo lankomumo
3. privalo visa informacija gauti kazkur is kosmoso, nes destytojai nesivargina jos konkreciai pasakyti tau asmeniskai, kai ateini laisvo lankomumo (kam gaisti laika, ane?)

ir apskritai, pasijutau kazkuo tiems destytojams nusikaltusi, jog turiu vaika, ir neturiu kur jo palikti. tai vertinamos zinios ar formalus lankomumas ir sugebejimas valkiotis paskui destytoja, isikabinus i jo skverna???

na, sunervino mane labai... praktiskai as neturejau sansu islaikyti to egzamino, nesvarbu kiek as buciau mokiusis....
Atsakyti
QUOTE(astute @ 2007 01 10, 17:14)
labai fainas dėstytojas, kaip mum kažkuris sakė, kad daugiau nė vieno tokio dėstytojo per studijų metus nesutiksi ir tai yra gryna tiesa.
jis griežtas, bet teisingas mirksiukas.gif  jei studijuoji ekonomiką, turbūt antrame kurse? tai dar kartu ir Tamošaitis dėstys, na tai jis toks savotiškas.......... g.gif  reiks padirbėt mirksiukas.gif

Ne ekonomiką studinu aš smile.gif Nedėsto man Juscius, pas kitą patekom smile.gif O Tamošaitis tai yra bigsmile.gif Kaip egzai pas jį kažin g.gif
Atsakyti
[quote=Slapux,2007 01 12, 11:04]

smile.gif Nedėsto man Juscius, pas kitą patekom smile.gif [QUOTE]

Na ir dziaukis kad nepatekai thumbup.gif Per paskaitas jo sedeti gal ir nieko, miegas neiima, geras lektorius thumbup.gif bet jau egzas tai ziaurokas, testas sudetingas, ismokti reikia viska ir smulkiai, neuztenka suprasti, jokios pagalbos is sales ar kt. informacijos saltiniu. nono.gif
Atsakyti
Sveiki, šiemet įstojau į ekonomiką, vadybą (aišku stojau tik į ekonomiką, bet ka jau padarysi, kad tvarka tokia verysad.gif ), todėl noriu paklaust kokį vidurkį reik tūrėt, kad išliktum ekonomikoj, o nepervestų į vadybą? Girdėjau, kad kas turi 8,2 jau pereina į vadybą, bet ar taip gali būt?
Atsakyti
sveikos smile.gif
gal kas leiket demokratijos modeliu egza pas Riekašiu? smile.gif
Atsakyti
na ir suklydau lotuliukas.gif doh.gif
ne demokratijos modeliu egza, o politinio dalyvavimo blush2.gif
Atsakyti
na va jau zinau kokie dėstytojai dėstys antram semestre: R. Stašys, G. Padleckytė, J. Dvorak ir V. Gelgaudas gal pasidalintumėt atsileipimais apie juos? Vis lengviau būtų, kai jau žinai ko tikėtis ax.gif
Atsakyti
Gal kas laikete politologijos egza pas Bucinska? Parekomenduokit knyga is kurios ruostis, tik gerai butu, kad lapu skaicius ne itin didelis butu blush2.gif
Atsakyti
Sprendziu dilema. tiesa sakant, jau galva nuo galvojimo sprogsta. patarkit ka darytumet ir kaip elgtumetes jus..
esu londone siuo metu. vilniaus pedagoginiam pabaigiau II kursus anglu filologija. i vilniu grizti niekaip nebeiseis. klaipedoj yra gyvenama vieta ir ten su dukryte grizus apsistociau kol pabaigciau mokslus.
o dilema tokia, kad nezinau kur eiti mokytis. galvoju, kad gal priimtu i kolegijos 4 kursa. o gal iskart i 4 ir nepriimtu. ar eiti geriau mokytis i klaipedos univera. tik va, kaip tuos skirtumus issilaikyt. oi, net nezinau...kazkuri minejot, kad rinktumetes kolegija nei universiteta. kodel??
vienu zodziu patarkit ka daryti. ar kolegija ar univeras g.gif

ar yra mamyciu besimokanciu anglu filologija, kurios galetu pasakyti kokius dalykus mokesi I ir II kurse, kad galeciau paziureti ar realu man tuos skirtumus issilaikyti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(vulkaniuke @ 2007 01 07, 20:41)
Na,zinai as jau 5 metus kolegijoje anglu kalba mokiausi

perskaiciau, vulkaniuke, kad istojai i pirma kursa univere:unsure: bet juk tu pabaigus kolegija ir galetum mokytis sutrumpintose studijose is po kolegijos unsure.gif g.gif nebsuprantu ax.gif ar tiesiog nutarei is naujo mokytis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo primavera: 02 vasario 2007 - 13:04
QUOTE(mamute.lt @ 2007 02 01, 17:08)
Gal kas laikete politologijos egza pas Bucinska? Parekomenduokit knyga is kurios ruostis, tik gerai butu, kad lapu skaicius ne itin didelis butu blush2.gif

nius konstituciją matyt sakė išmokt ir aš daugiau papildomai jokios knygos neėmiau, konspektus skaičiau. Nusirašyt be šansų, geriau net nebandyt - išmes kaip šunį laukan smile.gif

QUOTE(primavera @ 2007 02 02, 12:58)
vienu zodziu patarkit ka daryti. ar kolegija ar univeras g.gif

net nebesvarstyčiau - tik univerą mirksiukas.gif turiu kolegiją, kas man iš to schmoll.gif
Atsakyti
na kolegijoj butu lengviau blush2.gif ir juk butu galima gauti po to bakalaura universitete sutrumpintose studijose ax.gif
Atsakyti