Įkraunama...
Įkraunama...

KU studentės - pabendraukime

QUOTE(Prince @ 2006 11 14, 20:26)
Mergaites,gal kuri nors mokinosi logikaaaaaaaaaaa?SOS help.gif  help.gif  help.gif man labai reikia argumentinio tekstoooooooooooooo

man buvo logika, bet deste toks V.valevicius. O cia itariu pas Geduti reikia? Man nebuvo jokio argumentuoto teksto. Bet juk nera sunku ji parasyti. Svarbu pasiimti tokia tema, kuri zinai ir gali parastai keliasi argumentais pagristi.
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2006 11 14, 22:07)
man buvo logika, bet deste toks V.valevicius. O cia itariu pas Geduti reikia? Man nebuvo jokio argumentuoto teksto. Bet juk nera sunku ji parasyti. Svarbu pasiimti tokia tema, kuri zinai ir gali parastai keliasi argumentais pagristi.

nu nžn, man tai nebuvo lengva pas gedutį g.gif labai kabinėjasi prie argumentų ir pan unsure.gif šiaip gal geriau parašius nunešt jam peržiūrai ir taisyt, nes kiek pamenu argumentuotas didelę reikšmę galutiniam pažymiui turėjo g.gif
Atsakyti
Niekas neberašo, matyt rimtai mokslai užspaudė. Hm, einu ir aš pasimokyti, o tai egzas 15val, o dar nepradėjau... schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, studenciukes, man siandien svente-islaikiau sociologijos egzamina, pirmaji clap.gif Buvau ir uzmirsus tuos priesegzamininius stresus fear.gif
Sveikinu visas su artejanciomis sventemis newyear.gif ir tegu Kaledu senelis atnes daug dovanu ir nors truputi isminties, bent jau as laukiu 000054.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute.lt @ 2006 12 16, 21:02)
Sveikos, studenciukes, man siandien svente-islaikiau sociologijos egzamina, pirmaji clap.gif Buvau ir uzmirsus tuos priesegzamininius stresus fear.gif
Sveikinu visas su artejanciomis sventemis  newyear.gif ir tegu Kaledu senelis atnes daug dovanu ir nors truputi isminties, bent jau as laukiu 000054.gif

sveika,

Sveikinimai išlaikius egzaminą clap_1.gif O kas dėsto jums sociologiją g.gif? Man, tai Acus, va pas jį irgi teks laikyti egzą ax.gif

Prisidedu prie sveikinimų studenėms newyear.gif newyear.gif newyear.gif newyear.gif newyear.gif
Atsakyti
Sveikutes bigsmile.gif ar priimsite i savo gretas dar viena studente,as studijuoju anglu k.filologija KU testiniu studiju institute.Kaip skaiciau kai kam yra pamastymu mesti mokslus,tai ir man atsiranda tokiu pamastymu....blogai kai padaryta daugiau nei 5 metu pertrauka ir daug kas pamirsta schmoll.gif galvoje tuscia,kai prisedi prie konspektu ir verki it maza mergyte,nes jau streso tai sakes kad neislaikysi ir taip toliau doh.gif
Nuosirdziausi sveikinimai kas islaike egza ir kuo silciausi palinkejmai kad juos islaikytu kas tik laikys juos.Beje,man irgi egzai prasides nuo sausio 15 iki 27 dienos,tai visos sventes prie knygu ir kaip sakau kuo tolyn eini i miska tuo tamsyn darosi blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif o kaip jums sekasi/
Atsakyti
[quote=muselyte,2006 12 22, 11:11]
sveika,

Sveikinimai išlaikius egzaminą clap_1.gif O kas dėsto jums sociologiją g.gif? Man, tai Acus, va pas jį irgi teks laikyti egzą ax.gif[QUOTE]

Aciu uz sveikinimus. As laikiau sociologijos egza pas S.Kraniauskiene.
Dabar laukia rinkodara pas Jusciu. doh.gif

Papildyta:
[quote=vulkaniuke,2006 12 28, 15:19]
Sveikutes bigsmile.gif ar priimsite i savo gretas dar viena studente,as studijuoju anglu k.filologija KU testiniu studiju institute.[QUOTE]

Na ir kaip ta anglu? Ar jau laisvai kalbi?, as taip noriu ismokti kalbeti, bet taip tingiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute.lt @ 2007 01 06, 18:32)

Sveiki gyvi, studentai biggrin.gif Papasakok kaip ten pas jusciu mirksiukas.gif Nes man si men rinkodara bus ax.gif
Atsakyti
[quote=mamute.lt,2007 01 06, 19:32]
[quote=muselyte,2006 12 22, 11:11]
sveika,

Sveikinimai išlaikius egzaminą clap_1.gif O kas dėsto jums sociologiją g.gif? Man, tai Acus, va pas jį irgi teks laikyti egzą ax.gif[QUOTE]

Aciu uz sveikinimus. As laikiau sociologijos egza pas S.Kraniauskiene.

Papildyta:
[quote=vulkaniuke,2006 12 28, 15:19]
Sveikutes bigsmile.gif ar priimsite i savo gretas dar viena studente,as studijuoju anglu k.filologija KU testiniu studiju institute.[QUOTE]

Na ir kaip ta anglu? Ar jau laisvai kalbi?, as taip noriu ismokti kalbeti, bet taip tingiu blush2.gif
[/quote]
Na,zinai as jau 5 metus kolegijoje anglu kalba mokiausi ir deste mums beveik vien uzsenieciai,bet labai sirgo mano dukrele,dar skyrybos iratidejau mokslus ilgam laikui,tiesa saknt net maniau kad jau nebus daugiau galimybiu mokytis,bet istojau tik va juodai sunku,o ir destytoju pas mus yra superiniu,o yra tokiu kad norisi tik toliau nuo ju lekti,jau i paskaita atejus uzeina depresuha mergoms.Dabar arteja sesija o tiek daug iskalti reikia deja jau atmintis nebe ta,viena mokaisi o kita jau ir uzmirsti,o dar darbas sukasi tai visai sakes.ech,kaip faina buvostudijuoti kai nebuvo nei vaiko,nei seimos....na,bet kiekvienas dalykas turi savu pliusu ir minusu.
Na,angliskai kalbu as neblogai tik gal ne ypac taisyklingai...kartais pavertejaudavau uzsenieciams ir susikalbedavome,o kai pradejau univere mokytis taiir uztylom su keliom grupiokem,nors turiu grupioku kurios dirbo kruiziniuose laivuose ir dabar dar dirba ant platformos...bet kaip sekom,kai istojom pasijutom kaip is darzelio atejusios thumbup.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
labutis!!
na as ir KU mokaus...
vat ziuriu nieks neraso, jauciu sesija uzgrsiuvus, o man taip reiktu jusu pagalbos..gal kad makroekonomika laikete? gal zinote ko reikalauja ten?? :(nes baigsiu nuprotet, vien savokos ir savokos, nejau moytis viska, kalt taip sad.gif((( doh.gif
Atsakyti
QUOTE(real_cat @ 2007 01 10, 00:40)
labutis!!
na as ir KU mokaus...
vat ziuriu nieks neraso, jauciu sesija uzgrsiuvus, o man taip reiktu jusu pagalbos..gal kad makroekonomika laikete? gal zinote ko reikalauja ten?? :(nes baigsiu nuprotet, vien savokos ir savokos, nejau moytis viska, kalt taip sad.gif(((  doh.gif

O kas dėsto?
Atsakyti
o gal kasnors laikėte Lyniauskaitės egzą iš PF?(raidos psichologija). bus testas, nežinau ko tikėtis...
Atsakyti