Įkraunama...
Įkraunama...

KU studentės - pabendraukime

QUOTE(Abi @ 2008 12 30, 15:55)
Ačių, jukraa, už atsakymą  4u.gif . Sudominai mane dar labiau. Bandysiu vasarą stoti. Truputį gąsdina matematika, nu bet kaip nors  ax.gif

Tai kad zinok jums matematika isvis nebedominuos kiek zinau,as is egzo tik 6 abiturente turejau, uzteko kad istot. o univere mums ja per pirma sesija sunkiai sekes atsiskaityt, destytojas bucys, visoms grupems po 5 surase, daug kysiu kisom, tai po to labai ir skundemes juom, ismete ji, ir sia disciplina panaikino thumbup.gif vietoj jos ligu vaiku ligas desto thumbup.gif tik aisku mums is diplomu tu 5 neisbrauks doh.gif ir mano sese sia spec studijuoja, patenkinta taip pat rolleyes.gif ypac fainas jausmas buvo kai pirma kursa uzbaigesm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jukraa @ 2008 12 30, 23:37)
Tai kad zinok jums matematika isvis nebedominuos kiek zinau,as is egzo tik 6 abiturente turejau, uzteko kad istot. o univere mums ja per pirma sesija sunkiai sekes atsiskaityt, destytojas bucys, visoms grupems po 5 surase, daug kysiu kisom, tai po to labai ir skundemes juom, ismete ji, ir sia disciplina panaikino  thumbup.gif vietoj jos ligu vaiku ligas desto  thumbup.gif tik aisku mums is diplomu tu 5 neisbrauks  doh.gif  ir mano sese sia spec studijuoja, patenkinta taip pat  rolleyes.gif  ypac fainas jausmas buvo kai pirma kursa uzbaigesm  biggrin.gif

Nu labai sudominot bigsmile.gif Tikrai stosiu thumbup.gif Nemėgau ir nemokėjau matematikos ax.gif O vietoj jos tai super dalyką įdėjo bigsmile.gif
O neakivaizdininkams kada paskaitos vyksta? Ir kiek jos tesiasi? Dvi, tris saviates?
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2008 12 31, 22:11)
Nu labai sudominot  bigsmile.gif Tikrai stosiu  thumbup.gif  Nemėgau ir nemokėjau matematikos  ax.gif O vietoj jos tai super dalyką įdėjo  bigsmile.gif
O neakivaizdininkams kada paskaitos vyksta? Ir kiek jos tesiasi? Dvi, tris saviates?

NA man tai labai patinka si specialybe, randu tai,ko man reikia mirksiukas.gif
Pirmam kurse paskaitos vyksta rugseji, sausi ir birzeli,kitus 3 metus tik sausiais ir birzeliais, o paskutiniame kurse tik sausi. bet birzelis jau buna atidirbtas pirmame kurse. mirksiukas.gif
Trunka tris savaites su sestadieniais, bet pasitaiko ir laisvu dienu mirksiukas.gif
Va sitai jau turiu sio menesio paskaitas, tai nuo 12 dienos beveiks visa savaite laisva thumbup.gif galima egzus issilaikyt is senosios sesijos bus tiems kurie is uzsienio atvaziuoja i naujaja sesija rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, gal yra studijuojanciu KU PF psichologija? labai reikia konspektu apie atmini ir ismokima (gedutiene ir cepiene) fear.gif help.gif verysad.gif
Atsakyti
Gal čia yra politikos mokslų neakivaizdinių studijų studenčių, kurios ruošiasi ginti sausio mėnesį 19 d. bakalauro darbą?
Aš kaip tik darbą pridaviau, bet esu iš ankstesnių metų užsilikus (akademinėse buvau). Labai nerimauju, kaip čia viskas baigsis. Mano grupė sėkmingai visa apsigynė, nė vieno neprametė. Darbo vadovė irgi guodė, kad lyg ir neblogas darbas.
Atsiliepkit, jei kas tą dieną ginsitės darbą.
Atsakyti
Sveikutes...ar yra besimokanciu edukologija pf...bei gal kas rasote baigiamuosius darbus? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jukraa @ 2009 01 01, 18:47)
NA man tai labai patinka si specialybe, randu tai,ko man reikia  mirksiukas.gif
Pirmam kurse paskaitos vyksta rugseji, sausi ir birzeli,kitus 3 metus tik sausiais ir birzeliais, o paskutiniame kurse tik sausi. bet birzelis jau buna atidirbtas pirmame kurse.  mirksiukas.gif
Trunka tris savaites su sestadieniais, bet pasitaiko ir laisvu dienu  mirksiukas.gif 
Va sitai jau turiu sio menesio paskaitas, tai nuo 12 dienos beveiks visa savaite laisva  thumbup.gif  galima egzus issilaikyt is senosios sesijos bus tiems kurie is uzsienio atvaziuoja i naujaja sesija  rolleyes.gif

thumbup.gif geros sesijos, jukraa.

Tikiuosi ir man patiks ten mokytis bigsmile.gif Jei įstosiu žinoma cool.gif
Atsakyti
labukas, studentės smile.gif aš studijuoju KU žurnalistiką 4 kurse smile.gif jungiuosi paplepėti smile.gif

gal kas yra turėjusios ekonomiką pas lekt. N. Augaitienę? papasakokit kokie egzaminai pas ją...man toks pirmadienį gresia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dye @ 2009 01 08, 01:16)
Gal čia yra politikos mokslų neakivaizdinių studijų studenčių, kurios ruošiasi ginti sausio mėnesį 19 d. bakalauro darbą?
Aš kaip tik darbą pridaviau, bet esu iš ankstesnių metų užsilikus (akademinėse buvau). Labai nerimauju, kaip čia viskas baigsis. Mano grupė sėkmingai visa apsigynė, nė vieno neprametė. Darbo vadovė irgi guodė, kad lyg ir neblogas darbas.
Atsiliepkit, jei kas tą dieną ginsitės darbą.

jeigu prileidzia prie gynimo, tai nera ko bijoti. Jau sitoje vietoje tikrai nekankina. svarbu pasiimti recenzija, persiskaityti kas negerai, atsakyti i juos. ir dar i recenzento pateiktus klausimus reiktu atsakyti, o juos irgi is recenzijos zinosi is anksto.
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 01 09, 12:41)
thumbup.gif  geros sesijos, jukraa.
Tikiuosi ir man patiks ten mokytis  bigsmile.gif Jei įstosiu žinoma  cool.gif

Aciu rolleyes.gif tikrai pavyks, sioj sesijoj pas mums 4 naujokes prisijunge, tai tikrai lengvai istosi mirksiukas.gif

QUOTE(Edita0319 @ 2009 01 09, 14:29)
gal kas yra turėjusios ekonomiką pas lekt. N. Augaitienę? papasakokit kokie egzaminai pas ją...man toks pirmadienį gresia...  doh.gif

As turejau, 10 gavau, tik gal del to,kad ekonomika mano lengvoji sritis. duoda testa is 30 klausimu, dar reikejo referata pries tai pristatyt, tikrai nesunku, nes buna ir sunkiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jukraa @ 2009 01 12, 13:30)
Aciu  rolleyes.gif  tikrai pavyks, sioj sesijoj pas mums 4 naujokes prisijunge, tai tikrai lengvai istosi  mirksiukas.gif 
As turejau, 10 gavau, tik gal del to,kad ekonomika mano lengvoji sritis.  duoda testa is 30 klausimu, dar reikejo referata pries tai pristatyt, tikrai nesunku, nes buna ir sunkiau.  mirksiukas.gif

dėkui smile.gif jau išlaikau smile.gif visai nesunku buvo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Edita0319 @ 2009 01 13, 23:11)
dėkui smile.gif jau išlaikau smile.gif visai nesunku buvo wink.gif

Cia ir nuo destytojos nuotaikos priklauso ar sunku per egzamina, kelios grupiokes pas ja iki vasario pirmos turi issilaikyt, tai tokia pasipiktinus siandien destytoja kalbejo, doh.gif kad studentes susivelino.... cool.gif
Atsakyti