Įkraunama...
Įkraunama...

KU studentės - pabendraukime

Sveikutes, prisijungsiu ir as prie jusu burio smile.gif , mat neseniai perejau is vieno universiteto i KU , esu neakivaizdininke ekonomiste. pirma karta dalyvausiu sesijoje birzeli ( kiek sake kad birzele bus) tai norejau paklausti ar yra cia kokiu mano busimu kolegiu? smile.gif noretusi nors kazkiek suzinoti apie destytojus ir visa egzaminu laikyma? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes , gal galit pasakyti kokie turetu buti balai stojant i mokamas vietas KU politologija dieniniame skyriuje verysad.gif verysad.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(cerol @ 2009 02 08, 21:42)
Sveikutes , gal galit pasakyti kokie turetu buti balai stojant i mokamas vietas KU politologija dieniniame skyriuje  verysad.gif  verysad.gif  Aciu

To tau niekas nepasakys, priklausys nuo to kokie vidurkiai bus tavo konkurentu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cerol @ 2009 02 08, 21:42)
Sveikutes , gal galit pasakyti kokie turetu buti balai stojant i mokamas vietas KU politologija dieniniame skyriuje  verysad.gif  verysad.gif  Aciu

apskritai kiek žinau, tai kuo toliau, tuo stojimo balas vis mažesnis ir vis krenta. atsižvelgiant jau į tai, kad mūsų, dabartinių antrakursių, informatikų grupė yra tik viena, buvo priimta nedaug žmonių, o dabartinių fuksų yra dvi grupės ir tikrai nemažai žmonių, tai ir buvo pasakyta - priima daugiau dėl pinigų, o stojimo balas krenta 4u.gif
Atsakyti
O kaip del pedagoginio? wub.gif
Atsakyti
O gal kuri susiduret su tokiu dalyku kaip 'muzikos terapijos pagrindai' ir destytoja Jautakyte? cia pedagoginiame fakultete. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mocarela @ 2009 01 27, 19:43)
Sveikutės, o gal kuri gali pakomentuoti šiuos dėstytojus tokius kaip;
Volungevičių-komunikacijų geografija dėsto, ir  Juševičiene dėsto vietos savivaldos modelius.būčiau labi dėkinga, nes ruošiuosi laikyti pas juos egzaminus.
o gal kam teko rašyti kursinį ar baigiamąjį pas šerpetį?????

Juskeviciene man deste 3 dalykus: vietos savivaldos modelius, VA tyrimu metodologija ir viesosios politikos analize. nu ka as galiu pasakyti, tokios paplaukusios ir nesiorientuojancios destytojos dar neteko matyti... paskaitoms budavo visai nepasiruosusi, kalbedavo apie beleka is savo galvos: baltas gulbes, platoniska meile, savo gimines, stogo remonta ir t.t. tiesiog laiko gaisimas ir tiek, nes apie pati destoma dalyka praktiskai nieko ir nepasakydavo doh.gif
Atsakyti
Labas,
gal kas gali ką nors papasakoti apie dėst. Tarvydienę ir Grubliauskienę? blush2.gif Ačiū 4u.gif
Kaip yra renkami ar pats renkiesi g.gif diplominio darbo vadovą? Pagal temas ar simpatijas... Prieš kiek laiko reikia jau pradėti tartis? Kaip sužinoti su kuriais galima tartis su kuriais ne....
Aš studijuoju VS neakivaizdžiai.

wub.gif
Atsakyti
Destytoja Tarvydiene man pirmame kurse deste sveikatos politika ir programu rengima (kartu su katedros vedeju A. Jurguciu), tiksliau ji tik kaip asistente, paskaitas nelabai mokejo pravest, nesudomindavo, bet kazkaip viska isikalem, gal kad specialybinis dalykas. Man is jos truko pastovumo,aiskumo tokio,kuri iskart imanoma suprast apie ka kalba. bet svelni, nesaukianti ant studentu unsure.gif
Destytoja Grubliauskiene visai nieko, desto mums praktika, ji siuo metu nestuke.gif ir kazkaip keista jei bus ir darbu vadove, nes mums ji per paskaitas vis kale i galva, kad atsiduos nuo geguzes 1 motinystei ir jokiais klausimais pas ja kreiptis negalesime unsure.gif

O beja, kelintame jus kurse? 5 ar 3 metu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jukraa @ 2009 02 20, 15:47)
Destytoja Tarvydiene man pirmame kurse deste sveikatos politika ir programu rengima (kartu su katedros vedeju  A. Jurguciu), tiksliau ji tik kaip asistente, paskaitas nelabai mokejo pravest, nesudomindavo, bet kazkaip viska isikalem, gal kad specialybinis dalykas. Man is jos truko pastovumo,aiskumo tokio,kuri iskart imanoma suprast apie ka kalba. bet svelni, nesaukianti ant studentu  unsure.gif
Destytoja Grubliauskiene visai nieko, desto mums praktika, ji siuo metu  nestuke.gif  ir kazkaip keista jei bus ir darbu vadove, nes mums ji per paskaitas vis kale i galva, kad atsiduos nuo geguzes 1 motinystei ir jokiais klausimais pas ja kreiptis negalesime  unsure.gif

O beja, kelintame jus kurse? 5 ar 3 metu?  rolleyes.gif

1 kurse, 3 metu blush2.gif Ačiū už informacija 4u.gif
Gal dar kas apie darbu vadovu pasirinkimo tavrka ka nors galetu papasakoti, patarti...
Siaip su abiejomois destytojomis esu jau susidurusi - turejom paskaitas... Kaip desto tai jau zinau, o kazin kaip per egzaminus jos... blush2.gif
Atsakyti
Laba diena!
Sakykit kiek reikia moket uz moksla neakivaizdiniame skyriuje islyginamose studijose po kolegijos ?Ta prasme kad gaut bakalaura?Vadyba domintu
Atsakyti
QUOTE(Aukselio mama @ 2009 03 03, 13:15)
Laba diena!
Sakykit kiek reikia moket uz moksla neakivaizdiniame skyriuje islyginamose studijose po kolegijos ?Ta prasme kad gaut bakalaura?Vadyba domintu

2867 litu uz semestra.
Atsakyti