QUOTE(naktine_plastake @ 2009 01 15, 20:10)
Labas, o gal ka esat girdeje apie lekaviciene, stonku ir spiriajeva?
Lekaviciene deste apskaita, stonkus teise

QUOTE(Vienintelevitali @ 2009 01 15, 20:56)
Nu ir kaip, ar sunku pas juos?
na va, grįžau po vieno pasikankinimo. Berods čia skaičiau, o gal klystu, apie dėstytoją Bučį... jau buvau prisigąsdinus išsigąsdinus ir visaip kitaip, bet gavau 6 iš dif.lygčių ir sėdžiu visa savim apsipatenkinus, atrodo širdelė iš to džiaugsmo iššoks. labai pakėlė pažymį, labai atsižvelgė į kitus pažymius, kurie surašyti jau studijų knygelėj, nors visą semestrą sakė, kad nekreips dėmesio į lankomumą, bet labai kreipė ir na toks... realiai supratau vieną - vertinimas jo ne pagal žinių ir matematikos mokėjimą, o "po blatu"...

QUOTE(naktine_plastake @ 2009 01 16, 13:00)
Jei supranti apie ka kalba eina, tai ne. Na apskaitoj dar aisku lemia ar gerai paskaiciuoji ir nepradingini kokiu keliu tukstanteliu

QUOTE(kRamTyk @ 2009 01 16, 17:48)
na va, grįžau po vieno pasikankinimo. Berods čia skaičiau, o gal klystu, apie dėstytoją Bučį... "po blatu"...

Greiciausiai cia skaitei, nes buvo kalbeta apie ji

Taip, tas jo "blatnumas" tai ziauru

QUOTE(jukraa @ 2009 01 22, 10:12)
Greiciausiai cia skaitei, nes buvo kalbeta apie ji

gali būti :} nes savo fakultete girdėjau įvairių kalbų, o čia ir apsiskaičiau, kad išmestas iš PF, po to dar sužinojau, kad ir iš JTF buvo išmestas. žodžiu atėjo į GMMF ir jau ten šaknis matyt įleis

"Parašysiu Tau penkis iš šito egzamino, nes iš dif.lygčių irgi turėjai penkis" ir nesvarbu, kad žmogus išsprendė kur kas daugiau uždavinių kad ir už mane pvz...
nieko, gavau po šešis iš abiejų egzaminų, bet daugiau nenorėčiau susitikti su tokiu dėstytoju

QUOTE(kRamTyk @ 2009 01 22, 10:31)
išmestas iš PF, po to dar sužinojau, kad ir iš JTF buvo išmestas.
ypač po tokio incindento, kai "pagavau" tokio amžiaus žmogų aiškinantį uždavinį ne man, o mano krūtinei...

ypač po tokio incindento, kai "pagavau" tokio amžiaus žmogų aiškinantį uždavinį ne man, o mano krūtinei...

Ismestas ir is SvMF

Del jo tokios pakraipos nieko nuostabaus

QUOTE(naktine_plastake @ 2009 01 15, 21:10)
Labas, o gal ka esat girdeje apie lekaviciene, stonku ir spiriajeva?
QUOTE(naktine_plastake @ 2009 01 16, 14:00)
VA pas lekaviciene ir man teko apskaitos paskaitas aptureti - siaip is paziuros pakankamai griezta destytoja

QUOTE(Afrodite69 @ 2008 09 15, 14:54)
Yra

QUOTE(mocarela @ 2009 01 27, 20:43)
Sveikutės, o gal kuri gali pakomentuoti šiuos dėstytojus tokius kaip;
Volungevičių-komunikacijų geografija dėsto, ir Juševičiene dėsto vietos savivaldos modelius.būčiau labi dėkinga, nes ruošiuosi laikyti pas juos egzaminus.
o gal kam teko rašyti kursinį ar baigiamąjį pas šerpetį?????
Volungevičių-komunikacijų geografija dėsto, ir Juševičiene dėsto vietos savivaldos modelius.būčiau labi dėkinga, nes ruošiuosi laikyti pas juos egzaminus.
o gal kam teko rašyti kursinį ar baigiamąjį pas šerpetį?????
Labas, apie pirmuosius nieko negaliu pasakyti, o stai apie Serpeti turiu ka