Įkraunama...
Įkraunama...

KU studentės - pabendraukime

QUOTE(Muera @ 2009 05 20, 18:16)
na as turejau raidos psichologija II, tai nesiskundziu ir kaip baigiamojo vadove super, leido ir internetu bendrauti ir net pora kartu prie namu privaziavus buvo, nes neturejau kur dukrytes palikt, vat ir po gynimo noriu atsidekot.. tik neisivaizduoju ka... ceki i knygyna (daug kas SM raseo apie tokia dovana), tai cia man jau panasiai kaip pinigus paduot unsure.gif o is kur suzinot ka megsta ir maloniai nustebint neisivaizduoju doh.gif

optimaliausias variantas jei norit ceki pirkt, pirkit akropolio dovanu ceki mirksiukas.gif jie man atrodo galioja visose akropolio parduotuvese, mes savo vadovei pirkom
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 05 20, 18:26)
optimaliausias variantas jei norit ceki pirkt, pirkit akropolio dovanu ceki mirksiukas.gif jie man atrodo galioja visose akropolio parduotuvese, mes savo vadovei pirkom

tai vat kad nelabai ir noriu ceki imt... bet jauciu teks, nes neisivaizduoju ka galeciau ir kas patiktu...
siaip dovana kazkaip smagiau nei cekis.. ir nezino zmogus kokia suma ivertinai jo pagalba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2009 05 20, 18:39)
tai vat kad nelabai ir noriu ceki imt... bet jauciu teks, nes neisivaizduoju ka galeciau ir kas patiktu...
siaip dovana kazkaip smagiau nei cekis.. ir nezino zmogus kokia suma ivertinai jo pagalba ax.gif

na nepazystamam zmogui labai slidus dalykas kazka nupirkt, o pagalba neivertinama yra, kaip gali taip atsidekoji mirksiukas.gif kolegijoj isvis saldainiu deze ir buteli brendzio nesem nuo dvieju biggrin.gif o KU tai pirkom ceki 100 litu ir orchideja nedidele nuo 6 zmoniu berods g.gif
Atsakyti
Zazimauskas geras žmogus, toks "pušis" na ir dėsto filosofijąsmile.gif) kai merginos, ką nors rimčiau paklausdavo :"kaip jūs vertinate" ar pan. tai visas nurausdavo, susigėsdavo:)
Man kas įstrigo, tai dėstytojas Bakševičius, jis socialinę psichologiją dėsto, tai toks pats kompleksų pilnas atrodo, griežtai vertina, lankyti paskaitas reikia, nes žymisi. 4u.gif
Šiandien buvo lyčių studijų egzas pas S.Kraniauskienę, nu sunku, užrašai praktiškai nereikalingi. O aš dar šį dalyką rinkausi iš laisvų dalyjų, perspėsiu visus db:) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2009 05 20, 19:32)
Šiandien buvo lyčių studijų egzas pas S.Kraniauskienę, nu sunku, užrašai praktiškai nereikalingi. O aš dar šį dalyką rinkausi iš laisvų dalyjų, perspėsiu visus db:) smile.gif

Kraniausku abieju nerekomenduociau biggrin.gif
Chomiciankienes Orientalistika I apie Indijos kultura man patiko, testui reikejo siek tiek ruostis, bet buvo idomu bigsmile.gif
Dziuginta Valeckiene dar nuo kolegijos pazystu, mazute, maloni, zino apie ka kalba, idomu padiskutuot, bet testai sunkus, ima is viso kurso medziagos, kurios tikrai nemazai... rasiau pas ja kursini, tai praejo silpnokas, bet gal kolegijoj svelniau vertino g.gif
Atsakyti
atsiprasau, as ne i tema, bet labai reikia Jusu pagalbos 4u.gif jei auginat vaikucius iki 15 metu uzpildykit anketele. jos duomenys bus naudojami diplominiame darbe.

aciu uz pagalba 4u.gif

http://www.apklausa.....php?form=19636
Atsakyti
[quote=egliosha,2009 05 20, 23:44]
Kraniausku abieju nerekomenduociau biggrin.gif

Iš lyčių gavau 8:) testas buvo stiprokas, tai kaip ir nudžiugau:)
Aš taip pat niekam nepatariu rinktis jų paskaitų, žinoma, jei nėra privalomos:)
Mokslo istorija pas D. Švitra gera paskaita, atsiskaitymui referatą reikia parašyti ir viskas:)
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2009 05 21, 19:25)

Iš lyčių gavau 8:) testas buvo stiprokas, tai kaip ir nudžiugau:)
Aš taip pat niekam nepatariu rinktis jų paskaitų, žinoma, jei nėra privalomos:)
Mokslo istorija pas D. Švitra gera paskaita, atsiskaitymui referatą reikia parašyti ir viskas:)

bet dar ir tą referatą reikia įtaikyt. tiek dirbau, o kadangi informacija buvo apie praeitį (ghmz, mokslo istorija visgi), tai neįtikau jam ir gavau 9. paveiksliukai spalvoti, viskas gerai. bet apie praeitį. o tie, kas rašė apie ateitį, gavo 10 be problemų smile.gif

o šiaip norėjau paklaust - gal kas netyčia turit STIPRIUS IR TVARKINGUS tikimybių teorijos konspektus? nes mokausi pas Praninską, tai galiu užsimušt su jo teorijos reikalavimais... pusės aiškinimų nėra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Evut: 22 gegužės 2009 - 13:04
Gal kas gali papsakoti kaip vyskta egzaminai pas dėstytoja Juškevičienę? kas jin per žmogus g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif skaitinėjausi jūsų temą ir mačiau, kad keletas studijuoja Lt filologiją su priedu. Tai norėčiau paklausti, ar tas priedas "nepakenkia" pagrindiniam lt filologijos bakalaurui? Ar diplomas bus skaitomas taip kaip paprastas filologijos bakalauras?
O kaip dėl anglų filologijos? negi tikrai, tiek daug stojančių ir norinčių ten doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astuškinas: 24 gegužės 2009 - 22:27
Sveikos! studijuoju bibliotekininkyste, II kursas.ar yra kolegiu? biggrin.gif
Atsakyti
Acienei, jei nesite dovanu, neskite ceki i knygyna. Pinigu neima.
Atsakyti