Sveikutes
Siemet istojau i Vaikystes pedagogika,busiu pirmakurse
Sesis metus buvau metus mokslus,bus gera vel pasijusti studente
Na ir labas. Tikiuosi, kad bus geras jausmas, nes man asmeniskai mokslai gerklej jau stovi, laukiu nesulaukiu, kol baigsiu...
QUOTE(linamog @ 2009 08 12, 11:37)
Na ir labas. Tikiuosi, kad bus geras jausmas, nes man asmeniskai mokslai gerklej jau stovi, laukiu nesulaukiu, kol baigsiu... 
O as ju kolkas labai pasiilgus
QUOTE(linamog @ 2009 08 12, 11:37)
na ir labas, as tai pernai tebaigiau, bet vel noreciau, man patiko mokytis
mano pussesere i vadyba siemet istojo KU
QUOTE(egliosha @ 2009 08 12, 20:01)
na ir labas, as tai pernai tebaigiau, bet vel noreciau, man patiko mokytis
aisku neakivaizdziai
As ir neakivaisdziai,nes kitaip nera galimybes
QUOTE(Sandra-xx @ 2009 08 12, 11:53)
Man dabar trecias kursas neakivaizdiniam...
Linamog,ar tau taip sunku mokytis neakivaizdiniame?
o man irgi trečias kursas KU neakivaizdiniame skyriuje, o mokslais esu patenkinta
tik gal jau po biski laukiu diplomo rankose, kai pamastau apie norima darba
tik gal jau po biski laukiu diplomo rankose, kai pamastau apie norima darba
O yra čia kas nors, kas studijuoja KU psichologiją?
QUOTE(lucero @ 2009 08 15, 00:51)
Linamog,ar tau taip sunku mokytis neakivaizdiniame?
Nepasakyciau, kad labai sunku, bet esu nusivylusi studiju kokybe. Informacijos gauname minimaliai, kai kurie destytojai duoda atsisviesti medziaga, o kiti sudiktuoja literaturos sarasa - ir viskas. Nepamenu, kada turejau normalia, idomia paskaita, kai klausaisi ir tikrai idomu...
Sveikutes! Noriu paklausti kaip vyksta sesijos,man dabar reikia rugsejo 14d. girdejau kad lyg ir lapkriti reikes,nes pirman kurse buna tris sesijos..
Taip pirmam kurse yra trys sesijos o paskui būna tik dvi. pasižiūrėk ku puslapyje ten tiksliai parašyta kada būna kokiom savitėm, gal net ir tvarkaraštį jau rasi.