Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai

aha man Cindi Crawford irgi labai patiko, tik pirkau Summer day..Tokie gaivus geliniai, be vaisiu ir agurku lotuliukas.gif Ir laikesi gan gerai ax.gif

O vat Salvador Dali Dailystile pakritikuosiu biggrin.gif Turejau jos, antra kart tikrai nepirkciau.Jie gaivus,tokie juros gaivumo, bet laikesi blogai, ir kvapas kai issivedindavo tapdavo kazkoks g.gif pigius kvepalus (uz 20 lt.) primenantis..
Atsakyti
Kazkaip neatkreipiau demesio kur galima tu SALVADOR DALI pauostyt?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 23, 22:05)
Kazkaip neatkreipiau demesio kur galima tu SALVADOR DALI pauostyt?

sarmose, kristianose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2007 12 23, 12:19)
W Roberto Verino

user posted image

QUOTE(Hellga @ 2007 12 23, 12:22)
Ai, pamiršau, kai ieškojau gaivius kvepaliukus, sukau ratus prie Aquawoman / Rochas.

user posted image

Iš pradžios patiko, o po to biški kaip vyriški pasirodė.

QUOTE(leliux @ 2007 12 23, 12:58)
vat siuos esu turejus. ir mastau, kad visai noreciau ju karstai vasarai. sutinku, kad vienu metu islenda vyriskos natos  rolleyes.gif bet neikyrios. ir jos greit nusaldeja. be to, man sis kvapas yra lb svarus ir vesinantis  ax.gif
man dar ir buteliukas lb grazus  wub.gif

Geri kvapai... wub.gif thumbup.gif Leliux labai gerai Aquawoman apibudino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2007 12 23, 13:19)

Siuos siandien uosciau, labai labai wub.gif dar is gaivesniu man patiko Ralph Lauren Romance for Women wub.gif
Atsakyti
QUOTE(miauka @ 2007 12 23, 17:05)
O vat Salvador Dali Dailystile pakritikuosiu biggrin.gif  Turejau jos, antra kart tikrai nepirkciau.Jie gaivus,tokie juros gaivumo, bet laikesi blogai, ir kvapas kai issivedindavo tapdavo kazkoks  g.gif pigius kvepalus (uz 20 lt.) primenantis..

Man jie pauoscius labai patiko, o po poros valandu kvapas ant lapuko visiskai pasikeite- neliko gaivumo, o tik kazkoks neapibudinamas nykus saldumas, tikrai kaip 15-20 Lt kainuojanciu vandenuku. Dar apie Dali - labai norejau Dalimix, o ju Lietuvoj senokai nebera, siaip taip gavau, bet pasikvepinus juos jauciau gal dvi, o gal ir viena valanda. nelaiko visiskai schmoll.gif
Atsakyti
man labai patiko - Gian marco venturi "Woman". Gal kuri zino? Turejot? Ydomu, ar gerai laikosi jie g.gif
Atsakyti
Siandien uosciau Addidas keliata kvapu.Tikslesniu pavadinimu nebeprisiminsiu,bet melyni patiko wub.gif O ruzavi Escada Rock`in`rio primena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 28, 20:41)
Siandien uosciau Addidas keliata kvapu.Tikslesniu pavadinimu nebeprisiminsiu,bet melyni patiko wub.gif  O ruzavi Escada Rock`in`rio primena smile.gif

Turiu melynus, bet jau pusantru kokiu metu nenaudoju.. Kazkokie jie nesubtilus, per astrus ir vyriskus primena.
Atsakyti
QUOTE(_Menininkė_ @ 2007 12 29, 02:31)
Turiu melynus, bet jau pusantru kokiu metu nenaudoju.. Kazkokie jie nesubtilus, per astrus ir vyriskus primena.

Ane,ok tada nespiginsiu akutem i juos biggrin.gif O kad vyriskus primena tai man ir pliusas,nes vyriski skanus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 29, 14:25)
Ane,ok tada nespiginsiu akutem i juos biggrin.gif  O kad vyriskus primena tai man ir pliusas,nes vyriski skanus wub.gif

Man irgi vyriski kai kurie labai patinka, bet cia kazkaip kitaip smile.gif Nors siaip mane daug kvapu erzina, tai gal ir sitie kam nors kitam visai tiktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Menininkė_ @ 2007 12 29, 15:36)
Man irgi vyriski kai kurie labai patinka, bet cia kazkaip kitaip smile.gif Nors siaip mane daug kvapu erzina, tai gal ir sitie kam nors kitam visai tiktu ax.gif

As mokykloj mokydamasi turejau ne viena bonkiuka Addidas ir dezika prie ju,bet dabar tokiu nebegamina...
Pamenu viena sauleta pavasario diena as issipurskiau deziku po duso,siek tiek tu paciu kvepalu ir issiruosiau i teniso treniruote atviruose kortuose...O tie kortai pire pat miskelio...na ka jus galvojat teko man po 15min nutraukt treniruote nes neapsikenciau didziausio pulko aplink mane skraidanciu,duzgianciu,zvimbianciu pavasari prabudusiu vabdziu doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti