Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai

QUOTE(katalike @ 2007 12 23, 00:19)
tai gal salvador dali skaitosi is pigesniu kvepalu? g.gif kiek kainuoja 50ml?
jantra, gal Tu gali palyginti laguna su sea & sun (jeigu uostei). man reikalinga lyginamoji analizė biggrin.gif

Aš kad ir ne jantra, bet abu esu uosčius, tiesa senokai, tai gal ir mano palyginimas netyčia pravers. blush2.gif
Dali Laguna man saldesni ir šiltesni už Sea & Sun in Cadaques. Jie tikrai gaivūs, tačiau ne vandens gaivumo, turi saldžių prieskoninių natų, kurios suteikia kvapui egzotišką, viliojantį charakterį. Man asmeniškai net vyšnios ar trešnės joje jaučiasi, bazinės natos gana pikantiškos, originalios su vanilės atspalviu. Jei ir asocijuojasi su lagūna tai su egzotiško krašto, kur nors centrinėj ar pietų Amerikoj. rolleyes.gif
Sudėtis: pradinės natos citrusinės - mandarinas, greipfrutas ir persikas, širdies natose gėlės - jazminas, pakalnutė ir palisandro mediena, bazinėse mediena ir šilti prieskoniai - kedras, pačiulė, tonka, vanilė.
user posted image

O Sea & Sun in Cadaques man pasirodė vaiskesnis, labiau vandeninis, mažiau saldumo turintis kvapas, tuo pačiu lengvesnis ir vėsesnis, tačiau nešaltas, minkštas ir švelnus. mirksiukas.gif Pradinės natos gal kiek ryškesnės, vėliau jaučiasi labai švelnios gėlės ir mediena.
Sudėtyje yra: abrikosas, juodieji serbentai, kumquat (atrodo kaip mandarinas, tik pailgas), vandens lelija, lotosas, frezija, mediena, ambra, muskusas.
user posted image
Beje, abiejų buteliukų dizainas sakyčiau labai atitinka kvapą. ax.gif

Yra dar vienas gaivus kvapas, tik šis jau visai nesaldus, irgi vandeninis, kiek žolinis Salvador Dali Dalistyle:
user posted image
Sudėtis, beje labai panaši į Sea&Sun: mandarinas, apelsinas, kriaušė, juodieji serbentai, gardenija, frezija, lotosas, persiko žiedai, vanilė, sandalmedis, muskusas, kedras.

Beje, Laguna 50 ml Kristianoj 140 Lt.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 12 22, 20:55)
gal pameni, kiek kainuoja 50ml? man uzkliuvo akis uz 109Lt, bet cia turbut 30ml buvo

zinok neatsimenu g.gif pirkau pries 2 metus rolleyes.gif
Atsakyti
Ferre "Rose" pusė velnio smile.gif
Atsakyti
Prieš porą metų labai kankinausi ieškodama sau gaivius kvepaliukus. Nes šiaip man patinka kvapai labiau rytietiški, bet vasarai jie visai netinka man.

Sunkumas tame, kad man, kaip ir Katalikei, nepatinka: arbūzų, melionų, agurkų natos. Taip kad po ilgo svarstymo apsistojau ties 2-jų kvapų: W (Roberto Verino ir Joyful Cindi Crawford.

user posted image

user posted image

Įsigijau Joyful. Man patinka šis kvapas vasarą, saldokas, gaivus, ir tokia maloni kamfaros nata jaučiasi. Dabar nemačiau, ar yra jų pirkti.

O jau įsigyjus, atkreipiau dėmesį į S. Dali Dalistyle - man visai patiko. O Laguna man visdėlto per saldus kvapas.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 23, 00:16)
drinks_cheers.gif  Mano mamos megstamiausi nuo pat ju atsiradimo wub.gif
Jie su agurkais apsoliuciai nieko bendro neturi tongue.gif  Daugiau su mandarinais ir tyru vandeneliu...karsta diena taip ir norisi apsilieti blush2.gif

kiek nosiu, tiek nuomoniu smile.gif as irgi juos kaip Malena suprantu mirksiukas.gif . grynas vasaros vandeninis kvapas, toks vandens vesuma plius neikyrus mandarinas. katalike, jei netingesit, parasykit, koki issirinkot kvapa. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Ai, pamiršau, kai ieškojau gaivius kvepaliukus, sukau ratus prie Aquawoman / Rochas.

user posted image

Iš pradžios patiko, o po to biški kaip vyriški pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2007 12 23, 13:19)

labai buteliukas idomus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2007 12 23, 11:22)
Ai, pamiršau, kai ieškojau gaivius kvepaliukus, sukau ratus prie Aquawoman / Rochas.

user posted image

Iš pradžios patiko, o po to biški kaip vyriški pasirodė.

vat siuos esu turejus. ir mastau, kad visai noreciau ju karstai vasarai. sutinku, kad vienu metu islenda vyriskos natos rolleyes.gif bet neikyrios. ir jos greit nusaldeja. be to, man sis kvapas yra lb svarus ir vesinantis ax.gif
man dar ir buteliukas lb grazus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 23 gruodžio 2007 - 12:00
QUOTE(Hellga @ 2007 12 23, 12:19)

QUOTE(Lelinka @ 2007 12 23, 12:23)
labai buteliukas idomus smile.gif

Aga,sitie irgi patiko mano nosytei biggrin.gif
Atsakyti
Dolce Vita, aciu aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(Lelinka @ 2007 12 23, 11:20)
katalike, jei netingesit, parasykit, koki issirinkot kvapa. blush2.gif  4u.gif

parasysiu butinai. bet tas turbut bus po kokio menesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 12 22, 19:55)
gal pameni, kiek kainuoja 50ml? man uzkliuvo akis uz 109Lt, bet cia turbut 30ml buvo

As vasara pirkau 50ml, labai gaivus (sea and sun), mokejau 109Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2007 12 23, 15:01)
As vasara pirkau 50ml, labai gaivus (sea and sun), mokejau 109Lt  mirksiukas.gif

aciu sokiai.gif
Atsakyti