Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai

QUOTE(katalike @ 2007 12 22, 20:13)
salvador dali Sea & Sun in Cadaques
user posted image
super kvapas.

aha, turiu wub.gif karsta vasaros diena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 12 22, 18:35)
aha, turiu  wub.gif karsta vasaros diena  thumbup.gif

gal pameni, kiek kainuoja 50ml? man uzkliuvo akis uz 109Lt, bet cia turbut 30ml buvo
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2007 12 22, 18:26)
Aš Omnia Crystalline buvau gavusi dovanų. Niekaip man neprilipo šitas kvapas  schmoll.gif . Atidaviau močiutei...

na as nesakau, kad man jie nepatinka. patinka, taciau ieskojau saltai gaiviu kvapu. light blue and co nenorejau, nes ganetinai nuvalkioti. kiti argurkais paduoda, tai rinkausi geliu-juros kvapa. tik kad per daug tos geles jauciasi. o vat dali sea and sun per velai pauosciau ant savo durnos galvos doh.gif idomus dalykas, kad osmoz juos priskiria Floral - Woody Musk grupei. man ten nieko panasaus. abrikosas gerai jauciasi. toks malonus gaivumas, nors ir ne visiskai saltas, bet maloniai gaivus. sakiau jau risiu bent iki pavasario su kvepalais. bet dar situos kaip nors reikes isigyt...
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 12 22, 19:49)
ieskojau saltai gaiviu kvapu.

vat man Dali Laguna saltai gaivus. pauostyk, gal visai patiks biggrin.gif arba ne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 12 22, 22:42)
vat man Dali Laguna saltai gaivus. pauostyk, gal visai patiks  biggrin.gif arba ne  rolleyes.gif

o man saltai gaivus Kenzo L'Eau par Kenzo ir siaip sena mano meile wub.gif super kvapas.
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2007 12 22, 21:27)
o man saltai gaivus Kenzo L'Eau par Kenzo ir siaip sena mano meile wub.gif super kvapas.

agurku nenoriu schmoll.gif seniau kazkaip megdavau 'agurkinius', o dabar kazkas pasidare, kad nelabai man jie...
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2007 12 22, 22:27)

drinks_cheers.gif Mano mamos megstamiausi nuo pat ju atsiradimo wub.gif

QUOTE(katalike @ 2007 12 22, 22:36)
agurku nenoriu schmoll.gif seniau kazkaip megdavau 'agurkinius', o dabar kazkas pasidare, kad nelabai man jie...

Jie su agurkais apsoliuciai nieko bendro neturi tongue.gif Daugiau su mandarinais ir tyru vandeneliu...karsta diena taip ir norisi apsilieti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 22, 22:16)
Jie su agurkais apsoliuciai nieko bendro neturi tongue.gif 

turi turi, ir dar kaip bigsmile.gif gryni sviezuteliai agurkeliai essen.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 12 22, 23:31)
turi turi, ir dar kaip  bigsmile.gif gryni sviezuteliai agurkeliai essen.gif

jusu bloga nosis ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2007 12 22, 22:27)

Man jie karštai vasaros dienai nepakankamai gaivūs.... Toks įkyrus saldumas išlįsdavo, po kiek laiko taip ir norėdavosi eiti į vonią nusiplaut blush2.gif Turėjau tik mėginuką. Netiko man visai.
Papildyta:
Karštai dienai man absoliučiai tobulas variantas EA Green Tea thumbup.gif. Ir švaros, ir gaivos, ir neįkyrus kvapas.
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 12 22, 22:42)
vat man Dali Laguna saltai gaivus. pauostyk, gal visai patiks  biggrin.gif arba ne  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2007 12 22, 21:49)
taciau ieskojau saltai gaiviu kvapu.

Va, va kaip tik šitie (vieni iš mano pirmųjų kvepaliukų) Labai mielas kvapas ir gaivus ir vėsus ir gana nebrangus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jantra: 23 gruodžio 2007 - 00:18
QUOTE(Jantra @ 2007 12 23, 00:18)
Va, va kaip tik šitie (vieni iš mano pirmųjų kvepaliukų) biggrin.gif  Labai mielas kvapas ir gaivus ir vėsus ir gana nebrangus smile.gif
Papildyta:
Va, va kaip tik šitie (vieni iš mano pirmųjų kvepaliukų)  Labai mielas kvapas ir gaivus ir vėsus ir gana nebrangus

tai gal salvador dali skaitosi is pigesniu kvepalu? g.gif kiek kainuoja 50ml?
jantra, gal Tu gali palyginti laguna su sea & sun (jeigu uostei). man reikalinga lyginamoji analizė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 23 gruodžio 2007 - 00:19