Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai

QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 05, 15:46)

Viskas jau turiu Moschino I Love Love wub.gif

QUOTE(Africa @ 2008 01 05, 18:01)
Kompotas kompotas.  cool.gif  Bet kokybiškas kompotas.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 01 05, 16:45)
Nusipirkau  Bright Crystal  unsure.gif  Visiskai negaivus  cool.gif  Ne kompotas  cool.gif

Nu ne kompotas tai nekompotas. biggrin.gif O dėl gaivumo, matai kaip skirtingai - tau negaivūs, o degu gaivūs - skiriasi tos mūsų nosys, kiekviena gaivumą suprantam savaip. smile.gif
Sveikinu su pirkinuku. 4u.gif O ar patenkinta? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2008 01 05, 20:59)
Viskas jau turiu Moschino I Love Love wub.gif

Sveikinu ir tave. tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Dolce Vita aciu 4u.gif
Atsakyti
O mano nosis Moschino "I Love Love" taip ryškiai rūgščius citrusus užuodžia pražioje - lyg citriną perkandus. Gardu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 05, 19:04)
Sveikinu su pirkinuku. 4u.gif O ar patenkinta? mirksiukas.gif

Nelabai blush2.gif Parduotuveje ponuikiausiniui sitie labiausiai patiko: liepe visus chopardus shmopardus ir kitus smirdukus deti i vieta ir pasiimti Bright Crystal. Bet itariu, kad nesusigyvensiu - kazkas erzinancio lieka (pasakyciau i ka tas kvapas panasus, bet jauciu puse forumieciu akmenim uzmetytu lotuliukas.gif )

Einu paskaitinesiu, kokiu kvapu, panasiu i mano Insolence wub.gif , mamos prisiule wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 06 sausio 2008 - 15:06
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 01 06, 15:05)
Nelabai  blush2.gif  Parduotuveje ponuikiausiniui sitie labiausiai patiko: liepe visus chopardus shmopardus ir kitus smirdukus deti i vieta ir pasiimti Bright Crystal. Bet itariu, kad nesusigyvensiu - kazkas erzinancio lieka (pasakyciau i ka tas kvapas panasus, bet jauciu puse forumieciu akmenim uzmetytu  lotuliukas.gif )

vat eilinis irodymas, kad maziau reik klausyt vyru biggrin.gif

o ka ten tau primena? g.gif sakyk drasiai, juk kiek nosyciu, tiek skirtingu nuomoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 01 06, 15:21)
vat eilinis irodymas, kad maziau reik klausyt vyru  biggrin.gif

o ka ten tau primena?  g.gif sakyk drasiai, juk kiek nosyciu, tiek skirtingu nuomoniu  mirksiukas.gif

Ir man idomu, ka primena, nes irgi uzuodziu kazka erzinancio juose g.gif
Atsakyti
Pigu purskiama dezodoranta (turbut dabar tokiu tik kaimo parduotuvese buna; po 3 ar 5 litus). Kolege tokia truchizna batus purksdavosi blush2.gif

Kazkiek panasu i Chris 1947 (bet galiu ir klysti, nes pries tris metus juos naudojau)
user posted image

Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 01 06, 18:13)

Kazkiek panasu i Chris 1947 (bet galiu ir klysti, nes pries tris metus juos naudojau)
user posted image

Na, kadangi šiuo metu sėdžiu pasipurškus būtent Chris'ais cool.gif tai drįsiu teigti, kad jie nepanašūs i Bright Crystal, kurio kvapą gerai žinau, nes pusė ofiso moterų jais kvepinasi doh.gif Bright Crystal man atrodo kiek aitresni, ten daugiau gėlių, o Chris'e daugiau uogų-vaisių rolleyes.gif Bet čia tik mano nuomonė g.gif
P.S. O Chris 1947 man į Gucci EDPII kažkiek panašus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 06 sausio 2008 - 23:41
Su Degu pagalba mano asortimentas pasipilde

user posted image ir user posted image

Incanto Charms jau antras buteliukas wub.gif man labai skanus, jaukus kvapas wub.gif o Gucci toks moteriskas, gana lengvas, skanus rolleyes.gif
Atsakyti
man gaivus labai prie sirdies ypac buna tada, kai ateini is lauko, isitaisai kur silta, ir taip norisi kazko gaivinancio... atrodo, iskart galva prasviesetu, taptu lengviau. vis pasvajoju apie anna sui secret wish:)) bet per daug jie panasus i light blue, o anie tokie pavalkioti, kad dingsta noras sad.gif

Malena, ar bandei tuos Hermes vidurzemio juros sodus? jie tikrai labai gaivus. ir malonus.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 01 10, 16:17)
man gaivus labai prie sirdies ypac buna tada, kai ateini is lauko, isitaisai kur silta, ir taip norisi kazko gaivinancio... atrodo, iskart galva prasviesetu, taptu lengviau. vis pasvajoju apie anna sui secret wish:)) bet per daug jie panasus i light blue, o anie tokie pavalkioti, kad dingsta noras sad.gif 

Malena, ar bandei tuos Hermes vidurzemio juros sodus? jie tikrai labai gaivus. ir malonus.

Uosciau tuos secret wish ir visai nepatiko,nepanasus nei i light blue nei i I LOVE LOVE schmoll.gif Kazkokie jie man kaip praskiesti,nes pastarieji dveji daug stipresni..

Hermes uosciau kazkuriuos orandzinius kur PE buvo unsure.gif
Atsakyti