QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 05, 15:46)
Viskas jau turiu Moschino I Love Love

QUOTE(Africa @ 2008 01 05, 18:01)

O dėl gaivumo, matai kaip skirtingai - tau negaivūs, o degu gaivūs - skiriasi tos mūsų nosys, kiekviena gaivumą suprantam savaip.
 O dėl gaivumo, matai kaip skirtingai - tau negaivūs, o degu gaivūs - skiriasi tos mūsų nosys, kiekviena gaivumą suprantam savaip.  
   O ar patenkinta?
 O ar patenkinta? 

O ar patenkinta?
 O ar patenkinta? 
 Parduotuveje ponuikiausiniui sitie labiausiai patiko: liepe visus chopardus shmopardus ir kitus smirdukus deti i vieta ir pasiimti Bright Crystal. Bet itariu, kad nesusigyvensiu - kazkas erzinancio lieka (pasakyciau i ka tas kvapas panasus, bet jauciu puse forumieciu akmenim uzmetytu
  Parduotuveje ponuikiausiniui sitie labiausiai patiko: liepe visus chopardus shmopardus ir kitus smirdukus deti i vieta ir pasiimti Bright Crystal. Bet itariu, kad nesusigyvensiu - kazkas erzinancio lieka (pasakyciau i ka tas kvapas panasus, bet jauciu puse forumieciu akmenim uzmetytu   )
 ) , mamos prisiule
 , mamos prisiule   

Parduotuveje ponuikiausiniui sitie labiausiai patiko: liepe visus chopardus shmopardus ir kitus smirdukus deti i vieta ir pasiimti Bright Crystal. Bet itariu, kad nesusigyvensiu - kazkas erzinancio lieka (pasakyciau i ka tas kvapas panasus, bet jauciu puse forumieciu akmenim uzmetytu
  Parduotuveje ponuikiausiniui sitie labiausiai patiko: liepe visus chopardus shmopardus ir kitus smirdukus deti i vieta ir pasiimti Bright Crystal. Bet itariu, kad nesusigyvensiu - kazkas erzinancio lieka (pasakyciau i ka tas kvapas panasus, bet jauciu puse forumieciu akmenim uzmetytu   )
 ) 
  sakyk drasiai, juk kiek nosyciu, tiek skirtingu nuomoniu

tai drįsiu teigti, kad jie nepanašūs i Bright Crystal, kurio kvapą gerai žinau, nes pusė ofiso moterų jais kvepinasi
 tai drįsiu teigti, kad jie nepanašūs i Bright Crystal, kurio kvapą gerai žinau, nes pusė ofiso moterų jais kvepinasi   Bright Crystal man atrodo kiek aitresni, ten daugiau gėlių, o Chris'e daugiau uogų-vaisių
 Bright Crystal man atrodo kiek aitresni, ten daugiau gėlių, o Chris'e daugiau uogų-vaisių   Bet čia tik mano nuomonė
  Bet čia tik mano nuomonė  

Kazkokie jie man kaip praskiesti,nes pastarieji dveji daug stipresni..
 Kazkokie jie man kaip praskiesti,nes pastarieji dveji daug stipresni..