Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai

Gundo Laura wub.gif user posted image

turiu user posted image ir man jie labai panasus i user posted image

Atsakyti
Tie Laura anksciau buvo labai populiarus,dabar nusipirkusi turbut retai sutiktum ka nors jais kvepiancia thumbup.gif
Atsakyti
dar reikes pauostyti Ralph, kazkada patiko user posted image

o dabar domina user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2008 01 20, 15:16)
Gundo Laura  wub.gif user posted image

turiu user posted image ir man jie labai panasus i user posted image

Visi sitie labai patinka thumbup.gif laura turiu dar neispakuotus ax.gif mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2008 01 20, 15:22)
dar reikes pauostyti Ralph, kazkada patiko user posted image

o dabar domina user posted image

As turejau Ralph wub.gif Uosciau ivairius sio kvapo aromatus,labiausiai patiko Ralph Rocks wub.gif Mandarincikai tokie wub.gif
Atsakyti
Nesu nei jokia parfumerijos zinove, nei ka, o be to, laikausi nuomones, kad kiekvienam aromato suvokimas yra labai individualus dalykas, nebutinai turintis sutapti su konkreciu kvapalu gamintojo apibudinimu. Cia tokia izanga padariau tam, kad nebuciau smarkiai sukritikuota sio skyrelio eksperciu (sakau tai visiskai be jokios ironijos, o tikrai manydama, kad keletas sios temos dalyviu drasiai gali buti vadinamos ekspertemis) 4u.gif biggrin.gif .
As asmeniskai esu gaiviu (prie kuriu daugiausiai priskiriu citrusinius kvapus) kvepalu megeja. Siai kategorijai galeciau priskirti ne vienerius ir ne dvejus turetus kvepalus, taciau paskutiniu metu mane apsedusi manija zutbut isigyti Rochas "Aquawoman", kaip nepaprastai gaivu (tai tik mano nuomone, nepamirskite tongue.gif ) ir su atostogomis prie juros asociaciju kelianti aromata wub.gif . Nors anksciau niekada nesu turejusi siu kvepalu, taciau pries keleta metu sunaudoto vieno mazo testeriuko pilnai pakako, kad tas kvapas ilgam isireztu i atminti. Ir tikrai nesutinku su siu kvepalu aprasu, kuriame nurodoma, kad tai brandziam amziui labiau tinkantys kvepalai. Man jie kaip tik tokie jaunatviski ir spinduliuojantys energija thumbup.gif wub.gif . Tikiuosi, jau neilgai trukus galesiu "gaivintis" siuo aromatu ax.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2008 01 20, 17:55)
Nesu nei jokia parfumerijos zinove, nei ka, o be to, laikausi nuomones, kad kiekvienam aromato suvokimas yra labai individualus dalykas, nebutinai turintis sutapti su konkreciu kvapalu gamintojo apibudinimu. Cia tokia izanga padariau tam, kad nebuciau smarkiai sukritikuota sio skyrelio eksperciu (sakau tai visiskai be jokios ironijos, o tikrai manydama, kad keletas sios temos dalyviu drasiai gali buti vadinamos ekspertemis) 4u.gif  biggrin.gif .
As asmeniskai esu gaiviu (prie kuriu daugiausiai priskiriu citrusinius kvapus) kvepalu megeja. Siai kategorijai galeciau priskirti ne vienerius ir ne dvejus turetus kvepalus, taciau paskutiniu metu mane apsedusi manija zutbut isigyti Rochas "Aquawoman", kaip nepaprastai gaivu (tai tik mano nuomone, nepamirskite  tongue.gif ) ir su atostogomis prie juros asociaciju kelianti aromata  wub.gif . Nors anksciau niekada nesu turejusi siu kvepalu, taciau pries keleta metu sunaudoto vieno mazo testeriuko pilnai pakako, kad tas kvapas ilgam isireztu i atminti. Ir tikrai nesutinku su siu kvepalu aprasu, kuriame nurodoma, kad tai brandziam amziui labiau tinkantys kvepalai. Man jie kaip tik tokie jaunatviski ir spinduliuojantys energija  thumbup.gif  wub.gif . Tikiuosi, jau neilgai trukus galesiu "gaivintis" siuo aromatu  ax.gif  biggrin.gif .

thumbup.gif drinks_cheers.gif as irgi Aqawoman priskirciau prie gaiviu wub.gif

va aprasymas:
Как хочется поверить в сказку о рае на земле, который находится где-то на затерянном в бескрайнем океане необитаемом острове! Тот, кому это удается, обретает покой и безмятежность. Женщина Aquawoman, вырвавшись из плена вечных проблем, отправилась в удивительное путешествие, где прохладная вода голубой лагуны обнимает ее тело, а золотой песок струится сквозь пальцы. Аромат Aquawoman поможет ей в этом, даря освежающее дыхание морских нот, нежный аромат розы, прозрачность коралловых цветов и теплую волну мускуса, амбры и мангового дерева
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo degu: 20 sausio 2008 - 17:45
QUOTE(minik @ 2008 01 20, 16:55)
Nesu nei jokia parfumerijos zinove, nei ka, o be to, laikausi nuomones, kad kiekvienam aromato suvokimas yra labai individualus dalykas, nebutinai turintis sutapti su konkreciu kvapalu gamintojo apibudinimu.
As asmeniskai esu gaiviu (prie kuriu daugiausiai priskiriu citrusinius kvapus) kvepalu megeja. Siai kategorijai galeciau priskirti ne vienerius ir ne dvejus turetus kvepalus, taciau paskutiniu metu mane apsedusi manija zutbut isigyti Rochas "Aquawoman", kaip nepaprastai gaivu (tai tik mano nuomone, nepamirskite  tongue.gif ) ir su atostogomis prie juros asociaciju kelianti aromata  wub.gif .

minik, kaip gražiai ir su meile aprašei sau patinkančius kvapus. rolleyes.gif Rochas Aquawoman ir mane vilioja. drinks_cheers.gif Ir tikrai asocijuojasi su atostogomis prie jūros. mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 20 sausio 2008 - 17:48
Merginuos,norejau paklaust kuo skiriasi Addict2 nuo Addict2 summer peones?Pirmus turejau,antrus Sarmoj uosciau,bet mano nosis nepagauna skirtumo blush2.gif Padekit 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 01 20, 17:47)
Merginuos,norejau paklaust kuo skiriasi Addict2 nuo Addict2 summer peones?Pirmus turejau,antrus Sarmoj uosciau,bet mano nosis nepagauna skirtumo blush2.gif Padekit 4u.gif  biggrin.gif

Jie tikrai nedaug tesiskiria, ax.gif šiaip senokai lyginau. blush2.gif Summer Peones gal kiek gaivesnis pasirodė, o klasikiniuose Dior Addict 2 lyg labiau jaučiasi vaisinės natos. Geriausia būtų pasipurkšt abu ant lapelių ir vienu metu pabandyt palygint. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 20, 18:56)
Jie tikrai nedaug tesiskiria, ax.gif šiaip senokai lyginau. blush2.gif Summer Peones gal kiek gaivesnis pasirodė, o klasikiniuose Dior Addict 2 lyg labiau jaučiasi vaisinės natos. Geriausia būtų pasipurkšt abu ant lapelių ir vienu metu pabandyt palygint. mirksiukas.gif

Bandysiu,nes truputi pasimeciau kurie labiau patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2008 01 20, 16:55)
Ir tikrai nesutinku su siu kvepalu aprasu, kuriame nurodoma, kad tai brandziam amziui labiau tinkantys kvepalai.

as irgi su tuo nesutikciau biggrin.gif
isvis gan skeptiskai ziuriu i kvepalu skirstima pagal amziu. o Aquawoman wub.gif vasara, saule ir jura wub.gif
priespaskutinis mano pirkinukas buvo. dar net neispakuotas blush2.gif laukiu vasaros bigsmile.gif
Atsakyti