Nesu nei jokia parfumerijos zinove, nei ka, o be to, laikausi nuomones, kad kiekvienam aromato suvokimas yra labai individualus dalykas, nebutinai turintis sutapti su konkreciu kvapalu gamintojo apibudinimu. Cia tokia izanga padariau tam, kad nebuciau smarkiai sukritikuota sio skyrelio eksperciu (sakau tai visiskai be jokios ironijos, o tikrai manydama, kad keletas sios temos dalyviu drasiai gali buti vadinamos ekspertemis)

.
As asmeniskai esu gaiviu (prie kuriu daugiausiai priskiriu citrusinius kvapus) kvepalu megeja. Siai kategorijai galeciau priskirti ne vienerius ir ne dvejus turetus kvepalus, taciau paskutiniu metu mane apsedusi manija zutbut isigyti Rochas "Aquawoman", kaip nepaprastai gaivu (tai tik mano nuomone, nepamirskite

) ir su atostogomis prie juros asociaciju kelianti aromata

. Nors anksciau niekada nesu turejusi siu kvepalu, taciau pries keleta metu sunaudoto vieno mazo testeriuko pilnai pakako, kad tas kvapas ilgam isireztu i atminti. Ir tikrai nesutinku su siu kvepalu aprasu, kuriame nurodoma, kad tai brandziam amziui labiau tinkantys kvepalai. Man jie kaip tik tokie jaunatviski ir spinduliuojantys energija

. Tikiuosi, jau neilgai trukus galesiu "gaivintis" siuo aromatu

.
Nesukit galvos, ką pamanys žmonės. Jie per daug susirūpinę tuo, ką jūs manote apie juos.