Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai

tai uostyk kitus, oranziniai tai ten kiti turbut. nes sitie tai ne oranziniai
va tokius reik
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 10 sausio 2008 - 15:54
QUOTE(katalike @ 2008 01 10, 16:54)
va tokius reik
user posted image

Pagal buteliuko spalvas manau tikrai bus gaivus wub.gif , prie progos reikes ir man pauostyti ax.gif Kur jie buna?
Atsakyti
parfumexpresse. apie juos galit paskaityt komentarus Hermes temoje:)galima kartu su vyru kvepintis, nes jie unisex biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 01 10, 18:16)
parfumexpresse. apie juos galit paskaityt komentarus Hermes temoje:)galima kartu su vyru kvepintis, nes jie unisex biggrin.gif

schmoll.gif neduociau vyrui, pati del ju lydausi rolleyes.gif
Atsakyti
Niu viskas,reiks uostyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 01 10, 17:16)

Oj, tada thumbup.gif , manau man tikrai turi patikti wub.gif
Tik su tuo laiku vis problemos, net nzn kada iseis i PE nuvaziuoti blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 01 10, 15:54)
va tokius reik
user posted image

bandziau situos - tikejausi geresnio kvapo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dianna @ 2008 01 11, 01:44)
bandziau situos - tikejausi geresnio kvapo  doh.gif

kuo nepatiko?jie labai saviti. hermes kvepalai labai issiskiria savo originalumu rolleyes.gif
Atsakyti
Kas atrado nauju skaniu gaiviu? ax.gif
Atsakyti
Malena, o ar esi bandžius Desir de Rochas Femme iš Rochas? mirksiukas.gif Čia praeitų metų naujiena, Sarmoj bandžiau. Jie nėra grynai gaivūs, tiesiog lengvas gėlių - vaisių aromatas, turi saldumo, bet be vanilės. Sudėtyje yra citrusų, juodųjų serbentų, švelnių gėlių... Tiesiog šiaip būtų įdomi tavo, kaip gaivių kvepalų mėgėjos, nuomonė apie juos. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 20 sausio 2008 - 14:16
Dar Vera Wang "Princess" labai gaivūs, man į arbūzus užneša smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 20, 15:14)
Malena, o ar esi bandžius Desir de Rochas Femme iš Rochas? mirksiukas.gif Čia praeitų metų naujiena, Sarmoj bandžiau. Jie nėra grynai gaivūs, tiesiog lengvas gėlių - vaisių aromatas, turi saldumo, bet be vanilės. Sudėtyje yra citrusų, juodųjų serbentų, švelnių gėlių... Tiesiog šiaip būtų įdomi tavo, kaip gaivių kvepalų mėgėjos, nuomonė apie juos. 4u.gif
user posted image

Aciu Dolce Vita,nebandziau,nemaciau,ziuresiu 4u.gif biggrin.gif Pagal aprasyma tai kaip tik man bigsmile.gif Jauciu slapta aistra juodiesiems serbentams parfumuose blush2.gif Citrusiukam irgi biggrin.gif
Atsakyti