Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai

Mergaites,mano mylima tema,net i favoritus issimetus,papasakokit ka grazaus ir gaivaus mirksiukas.gif 4u.gif

Beje siandien buvau Europos SARMOJ,ejau su nusiteikimu uostyt DIOR ADDICT2 ir ADDICT2 Summer Peones,bet radau tik ADDICT2 tuscia miniuka vietoj testerio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 01 25, 19:28)
Mergaites,mano mylima tema,net i favoritus issimetus,papasakokit ka grazaus ir gaivaus mirksiukas.gif  4u.gif

Beje siandien buvau Europos SARMOJ,ejau su nusiteikimu uostyt DIOR ADDICT2 ir ADDICT2 Summer Peones,bet radau tik ADDICT2 tuscia miniuka vietoj testerio verysad.gif

Nieko sau, o ka darbuotojos i tai sake?
Atsakyti
QUOTE(degu @ 2008 01 25, 19:31)
Nieko sau, o ka darbuotojos i tai sake?

ai..jos sau ratuku sustojusios linksmai plepejo,tai netrugdziau joms..pati matau kad nera tai ka..pakvieciau ateitu patvirtintu kad nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 01 25, 18:28)

aha, maciau as ta miniuka hihihi.gif man tai lb juokingai jis tam stende atrodo tarp cielu viedriuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 01 25, 20:23)
aha, maciau as ta miniuka hihihi.gif man tai lb juokingai jis tam stende atrodo tarp cielu viedriuku  biggrin.gif

Bet is esmes juk Sarma miniukais neprekiauja,man butu labai idomu suzinoti is kur jis ten? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 01 24, 21:44)
nu tu blyn užknisai. varyk į kvepalų  išparduotuvę, ten ir pardavinėk.

Kokios piktos, atspirasau jei kam labai dideliu problemu sukele, ko cia taip nervuotis... unsure.gif buciau idejus i ta isparduotuve, tik nzn kur ten yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(ji* @ 2008 01 26, 09:08)
Kokios piktos, atspirasau jei kam labai dideliu problemu sukele, ko cia taip nervuotis... unsure.gif  buciau idejus i ta isparduotuve, tik nzn kur ten yra  g.gif

cia doh.gif

ir nereik to paties kartot visose temose bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 01 25, 19:45)
ai..jos sau ratuku sustojusios linksmai plepejo,tai netrugdziau joms..pati matau kad nera tai ka..pakvieciau ateitu patvirtintu kad nera verysad.gif

Manau turejo pastatyti kita testeri g.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai...Visada, jei pasibaigia kvepalai,konsultantes turi pastatyti nauja buteliuka. Man pačiai taip buvo. Užvakar nuejau į Sarma. Žiūriu mano mėgstami kvepaliukai Christian Dior ,,J'adore", bet tušti. Tai nuėjau pas konsultante sakau: ,,Noriu pasikvepinti šiais kvepalais, bet jie tušti" Tai ta konsultante kažkur nuėjo ir atėjusi atnešė pilną J'adore buteliuka, o tuščia pasiėmė ir nusinešė savo keliais.smile.gif O beto kaip jums kvepalai priskiriami prie gaiviųjų Issey Miyake ,,Le Feu D'issey"?
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2008 02 24, 17:05)
Tai jau tikrai...Visada, jei pasibaigia kvepalai,konsultantes turi pastatyti nauja buteliuka. Man pačiai taip buvo. Užvakar nuejau į Sarma. Žiūriu mano mėgstami kvepaliukai Christian Dior ,,J'adore", bet tušti. Tai nuėjau pas konsultante sakau: ,,Noriu pasikvepinti šiais kvepalais, bet jie tušti" Tai ta konsultante kažkur nuėjo ir atėjusi atnešė  pilną J'adore buteliuka, o tuščia pasiėmė ir nusinešė savo keliais.smile.gif O beto kaip jums kvepalai priskiriami prie gaiviųjų Issey Miyake ,,Le Feu D'issey"?

O as neseniai buvau toj pacioj Sarmoj ir vis dar prie Addict2 ner testerio doh.gif
Atsakyti
As šiaip dar nioekur nemačiau ADDICT2 Summer Peones. Mačiau tik Addict 2 Sparkle In Pink Eau De Toilette Spray ( Limited Edition ). Kvepalai su blizgiom dalelem. Labai smagus kvepalai su Dior Addict2 dvasia.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2008 02 24, 22:55)
As šiaip dar nioekur nemačiau ADDICT2 Summer Peones. Mačiau tik Addict 2 Sparkle In Pink Eau De Toilette Spray ( Limited Edition ). Kvepalai su blizgiom dalelem. Labai smagus kvepalai su Dior Addict2 dvasia.smile.gif

ADDICT2 Summer Peones yra Akropolio Sarmoj ar Kristianoj (tiksliai nepamenu)
Atsakyti