Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai

QUOTE(sfera @ 2008 02 25, 16:39)
blush2.gif as gimtadieniui gavau, tik miniukus pirkau pati blush2.gif bet seip irgi stengiuosi is vieno buteliuko ribos neislipt blush2.gif

Mano gimse kita menesi yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 02 25, 17:41)
Mano gimse kita menesi yahoo.gif  yahoo.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sudarinek sarasa
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 02 25, 17:34)
Na mano galimybes neleistu issigyt daugiau nei vieno buteliuko per menesi..Na leistu,bet kiti poreikiai nukentetu.O tave sveikinu su papildymais 4u.gif
Mmm,aisku.Manau kad nori,nes turi beveik visus addictus:addict2,fraiche,summer peones smile.gif

smile.gif Tiesa pasakius buvo mintis juos nusipirkt kai Alyvuoge pardavinėjo, bet susilaikiau wink.gif Ir taip per daug turiu doh.gif Nors dabar jau žvalgausi i Lanvin Rumeur2 ir Absolutely Givenchy smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 02 25, 16:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif sudarinek sarasa

3 sekundziu reikalas
QUOTE(Adietka @ 2008 02 25, 16:45)
smile.gif Tiesa pasakius buvo mintis juos nusipirkt kai Alyvuoge pardavinėjo, bet susilaikiau wink.gif Ir taip per daug turiu  doh.gif Nors dabar jau žvalgausi i Lanvin Rumeur2 ir Absolutely Givenchy smile.gif

Kaip galima turet per daug?Man labai tavo kolekcija patiko wub.gif
O tavo paminetieji irgi gaivus?
Atsakyti
Aha, man irgi nepatiko, kad tie dior Addict blizga. Na bet visai nieko...Bet jie skirti ne darbui, bet ypatingoms progoms. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2008 02 25, 18:10)
Aha, man irgi nepatiko, kad tie dior Addict blizga. Na bet visai nieko...Bet jie skirti ne darbui, bet ypatingoms progoms. smile.gif

O kur tu ju Vilniuj matei?

As turejau MB is NY atvestus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 02 25, 18:15)
O kur tu ju Vilniuj matei?

As turejau MB is NY atvestus smile.gif

Šiaip aš juos pirkau iš www.strawberrynet.com, neseniai mačiau Klaipedos, Akropolio Sarmoje...Bet jau kitą dieną jų nebebuvo.Nei kvepalų, nei testerio. Klausiau kur dingo??? Sako: tipo jie buvo ryboto leidimo. Ir jau baiges gamyba. smile.gif biggrin.gif biggrin.gif Šiaip labai smagūs kvepalai. Kas mėgsta prabangą ir blizgučius rekomenduoju.biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2008 02 25, 22:27)
Šiaip aš juos pirkau iš www.strawberrynet.com, neseniai mačiau Klaipedos, Akropolio Sarmoje...Bet jau kitą dieną jų nebebuvo.Nei kvepalų, nei testerio. Klausiau kur dingo??? Sako: tipo jie buvo ryboto leidimo. Ir jau baiges gamyba. smile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Šiaip labai smagūs kvepalai. Kas mėgsta prabangą ir blizgučius rekomenduoju.biggrin.gif

As tai jau be blizguciu noriu wub.gif
Atsakyti
gavau dovanu kenzo l'eau par smile.gif Jei neklystu, tai visus kartu sudejus (neskaitant dabartinio) esu ispurskus 300 ml sio kvapo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2008 02 29, 18:29)
gavau dovanu kenzo l'eau par smile.gif  Jei neklystu, tai visus kartu sudejus (neskaitant dabartinio) esu ispurskus 300 ml sio kvapo  biggrin.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2008 02 29, 19:29)
gavau dovanu kenzo l'eau par smile.gif  Jei neklystu, tai visus kartu sudejus (neskaitant dabartinio) esu ispurskus 300 ml sio kvapo  biggrin.gif

Geri kvepalai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2008 02 29, 19:29)

Mano mamos megstamiausi,ji juos naudoja nuo atsiradimo,kai dar buvo kitoks buteliukas,supurskus net nepasakysiu kiek buteliuku.

As daugiausia supurskus esu Mexx woman ir Moschino I Love Love biggrin.gif
Atsakyti