Dolce Vita,
pas mane toks,kaip Laputes foto.Kvapas puikiai laiko O tie skirtingi buteliukai man irgi sumaisties sukele,nes tie nauji Sarmoj man asmeniskai nera tokie grazus.Patinka nelygus tas pavirsius,juolab kai as neismetineju buteliuku,o kolekcionuoju Daugkas temoj pasisake kad nesamone butelkas kolekcionuot,bet man prie interjero labai tinka
Esu gaiviu kvepalu myletoja ypac kiekvienai dienai ir atsilus orams,perskaiciau visa tema ir leksiu uostyti ka jau esu nusiziurejus,tikiuosiu neprarasiu uosles daug uostant tiek . Jau vos Cool Water vel nenusipirkau ( 3 buteliuko) ,nes nieko vis neissirenku. ir jau 3 naudoju LIGHT BLUE , bet jau nusibodo
Labukas Patinka ir man gaivus kvapai - ilgokai naudojau ''Laura'' is Laura Biagiotti, dabar norisi i ka nors pakeisti Atsirades naujas kvapas "Donna'' (Laura Biagiotti) visai patinka, dar susidomejau perskaicius tema ''Aqua di roma'', kazi ar jis gaivesnis uz ''Roma''? O kaip ''Tempore''? Gal kas galetu pakomentuoti?
Labukas Patinka ir man gaivus kvapai - ilgokai naudojau ''Laura'' is Laura Biagiotti, dabar norisi i ka nors pakeisti Atsirades naujas kvapas "Donna'' (Laura Biagiotti) visai patinka, dar susidomejau perskaicius tema ''Aqua di roma'', kazi ar jis gaivesnis uz ''Roma''? O kaip ''Tempore''? Gal kas galetu pakomentuoti?