Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai

QUOTE(geneva @ 2008 03 20, 20:30)
sveikos. o Escada Signature priskiriam prie gaiviu kvepaliuku? uzmaciau akcija, o kaip tik nauju kvepalu reiketu. biggrin.gif

Aga,is gaivesniu jie bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 03 18, 18:27)

Pradžioje šie man buvo gaivūs, o vėliau - kažkaip labai susaldėjo , niekaip nesunaudojau 100 ml kibirėlio biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 03 18, 16:28)
Stai ka namo siandien parsitempiau:
http://www.kristiana...amintojo_id=18# wub.gif

Sveikinu 4u.gif Ir aš juos turiu. bigsmile.gif
O kaip tavasis buteliukas atrodo, su kuriuo kamšteliu? ax.gif

toks user posted image ar toks? user posted image

Dabar Sarmoj juos matau tik naujojo dizaino:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 20 kovo 2008 - 22:48

user posted image

Aš šiuos turėjau 4u.gif , gal jie saldesni ? g.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
Dolce Vita,
pas mane toks,kaip Laputes foto.Kvapas puikiai laiko thumbup.gif O tie skirtingi buteliukai man irgi sumaisties sukele,nes tie nauji Sarmoj man asmeniskai nera tokie grazus.Patinka nelygus tas pavirsius,juolab kai as neismetineju buteliuku,o kolekcionuoju blush2.gif Daugkas temoj pasisake kad nesamone butelkas kolekcionuot,bet man prie interjero labai tinka blush2.gif

QUOTE(LAPUTĖ @ 2008 03 21, 09:04)
user posted image

Aš šiuos turėjau  4u.gif , gal jie saldesni ?  g.gif  ax.gif  smile.gif

wub.gif
Atsakyti
Man db patys gaiviausi Lacoste ,,touch of spring,, gal kad pavasaris ir man jie juo dvelkia wub.gif
Atsakyti
Esu gaiviu kvepalu myletoja ypac kiekvienai dienai ir atsilus orams,perskaiciau visa tema ir leksiu uostyti ka jau esu nusiziurejus,tikiuosiu neprarasiu uosles daug uostant tiek blink.gif
. Jau vos Cool Water vel nenusipirkau ( 3 buteliuko) ,nes nieko vis neissirenku.
ir jau 3 naudoju LIGHT BLUE , bet jau nusibodo g.gif

Gal kas bandete siuos kvepaliukus? http://www.scentmonk...php?code=W-3507
Turetu buti gaivus,bet niekur nerandu kur pauostyti g.gif
Atsakyti
Vienu kartu pauostyk ne daugiau 3 kvepaliuku mirksiukas.gif O tokiu esu kazkur macius,bet negaliu prisimint kur g.gif
Atsakyti
as nusiziurejau minimum 6 ,sarmos kristianos ir akropoliai toli gan,tai teks visus uostyti kai dasigausiu:) O tu akropolyje tikrai tikrai nebuvo g.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif Patinka ir man gaivus kvapai - ilgokai naudojau ''Laura'' is Laura Biagiotti, dabar norisi i ka nors pakeisti g.gif Atsirades naujas kvapas "Donna'' (Laura Biagiotti) visai patinka, dar susidomejau perskaicius tema ''Aqua di roma'', kazi ar jis gaivesnis uz ''Roma''? O kaip ''Tempore''? Gal kas galetu pakomentuoti?
Atsakyti
QUOTE(elenele @ 2008 03 23, 11:56)
Labukas smile.gif Patinka ir man gaivus kvapai - ilgokai naudojau ''Laura'' is Laura Biagiotti, dabar norisi i ka nors pakeisti g.gif Atsirades naujas kvapas "Donna'' (Laura Biagiotti) visai patinka, dar susidomejau perskaicius tema ''Aqua di roma'', kazi ar jis gaivesnis uz ''Roma''? O kaip ''Tempore''? Gal kas galetu pakomentuoti?

Aqua di Roma - visiskai i Roma nepanasus, gaivus, lengvas kvapas, puikiai tinkantis pavasariui ar vasarai thumbup.gif
O Roma man nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2008 03 23, 13:34)
Aqua di Roma - visiskai i Roma nepanasus, gaivus, lengvas kvapas, puikiai tinkantis pavasariui ar vasarai  thumbup.gif
O Roma man nepatinka  schmoll.gif

Aciu 4u.gif Vel buciau netinkamus nusipirkus, nes norisi kazko gaivaus pavasariui, o ''Laura'' jau pabodus..
Atsakyti