Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai

QUOTE(LAPUTĖ @ 2008 03 21, 08:04)
Aš šiuos turėjau  4u.gif , gal jie saldesni ?  g.gif  ax.gif  smile.gif

Kvapas juose toks pats, skiriasi tik buteliukas. 4u.gif
QUOTE(elenele @ 2008 03 23, 10:56)
Labukas smile.gif Patinka ir man gaivus kvapai - ilgokai naudojau ''Laura'' is Laura Biagiotti, dabar norisi i ka nors pakeisti g.gif Atsirades naujas kvapas "Donna'' (Laura Biagiotti) visai patinka, dar susidomejau perskaicius tema ''Aqua di roma'', kazi ar jis gaivesnis uz ''Roma''? O kaip ''Tempore''? Gal kas galetu pakomentuoti?

Elenele, Roma ir Aqua di Roma vienija tik buteliukas ir panašūs pavadinimai, o patys kvapai, WWWitch teisingai pasakė, visiškai skirtingi. mirksiukas.gif Abu jie verti dėmesio: Roma - sodrus, gintarinis, šiltas, rytietiškas-vanilinis aromatas su prabangiomis medienos natomis, man jis atrodo jaukus palydovas žvarbų rudenį. smile.gif Tuo tarpu Aqua di Roma - priešingai, labai pavasariškas, netgi vasariškas, asocijuojasi su gaiviu pavasario vėjeliu, dvelkiančiu švelniomis gėlėmis ir vandens purslais. Sau jį rinkčiausi vasarai į darbą - jis gaivus, tačiau pakankamai solidus, ne vaisinis - uoginis laisvalaikio kvapas. ax.gif
Tempore Donna - vanilinis persikinis, šiltas, saldus ir tuo pačiu labai švelnus. Su Laura jį vienija persikinės natos, tik Lauros persikai - vandeniniai su gėlių žiedlapiais, o čia jaukūs ir vaniliniai. Jei patinka Laura būtent dėl persikų, ir nesipyksti su vanile, verta atkreipti dėmesį. mirksiukas.gif
O šiaip Laurai alternatyvą rasti ganėtinai sudėtinga. ax.gif Atrodo panašių kvapų ne tiek mažai, bet toks derinys kaip Laura pakankamai retai pasitaiko. Jie tuo pat metu ir gaivūs ir šilti, minkšti ir saldumo turi, be galo švelnūs ir moteriški, bet išlaiko tam tikrą tyrumą ir skaidrumą. Jei galima būtų palyginti su tapybos technika, sakyčiau kad tai grynai akvarelinis kvapas. rolleyes.gif Skaidrus, subtilus ir perregimas.
Kažkada kaip alternatyvą jiems buvau įsigijus Hugo Boss Hugo Woman ir iš pigesnių - pirmuosius Celine Dion (jais susižavėjau vien dėl to, kad man pasirodė panašūs į Laura tongue.gif ), o dar šiokio tokio panašumo į Laura man jaučiasi Guerlain Champs Elysees, mirksiukas.gif tik pastarasis kur kas sodresnis ir intensyvesnis, bet kai po kurio laiko prasigaruoja, lieka labai panašus šleifas - vaisinis-gėlinis ir skaidrus. smile.gif Pabandyk ką nors iš jų, gal kartais ir užkabins. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 23 kovo 2008 - 19:56
Bet Rimtai Lancome O Oui! is pradziu gaivus,paskui kazkiek nusaldeja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 03 23, 20:38)
Bet Rimtai Lancome O Oui! is pradziu gaivus,paskui kazkiek nusaldeja unsure.gif

is visu aprasymu ir atsiliepimu is O Oui tikejaus gaivaus kvapo. bet kai pauosciau wacko.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 23 kovo 2008 - 21:34
tokie tik zalsvi man zymiai gaivesni ( pavadinimo nepamenu)
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 03 23, 22:33)
is visu aprasymu ir atsiliepimu is O Oui tikejaus gaivaus kvapo. bet kai pauosciau wacko.gif  doh.gif

ir kokie jie tau pasirode?

QUOTE(EVY @ 2008 03 23, 22:40)

O de Lancome? g.gif
Atsakyti
taip ,O de Lancome , na as miniuka turejau,tai jie man tokie is gaivesniu pasirode.
Papildyta:
QUOTE(EVY @ 2008 03 24, 01:47)
taip ,O de Lancome , na as miniuka turejau,tai jie man tokie is gaivesniu pasirode.

bet dideli butelaiti neuzejo noras pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 03 23, 22:21)
ir kokie jie tau pasirode?

O de Lancome? g.gif

uzpurskiau ant lapelio. ir pirmas ispudis buvo lb mielas. gaivuma. iskart purkstelejau ant rankos. ir po kokiu 10min tas kvapas mane pradejo dusint. lipnus. tarsi gerklej butu kas sulipe doh.gif vienintele mintis kirbejo, greiciau nusiplauti. beje, laikosi tai puikiai, nes 3 kart sveiciau su muilu ranka biggrin.gif

o siu pas mus turbut ir nera g.gif

paziurejau i O Oui sudeti.
Top note : Tangerine, Apple, Pear, Pineapple
Middle note : Rose, Water Lily, Freesia, Lily of the valley
Base note : Musk, Cedar, Amber

as gan jautriai reaguoju i rozes ir lelijas visas. gal del to mano ispudis toks ne koks buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 24 kovo 2008 - 09:32
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 03 23, 20:55)
Elenele, Roma ir Aqua di Roma vienija tik buteliukas ir panašūs pavadinimai, o patys kvapai, WWWitch teisingai pasakė, visiškai skirtingi. mirksiukas.gif  Abu jie verti dėmesio: Roma - sodrus, gintarinis, šiltas, rytietiškas-vanilinis aromatas su prabangiomis medienos natomis, man jis atrodo jaukus palydovas žvarbų rudenį. smile.gif  Tuo tarpu Aqua di Roma - priešingai, labai pavasariškas, netgi vasariškas, asocijuojasi su gaiviu pavasario vėjeliu, dvelkiančiu švelniomis gėlėmis ir vandens purslais. Sau jį rinkčiausi vasarai į darbą - jis gaivus, tačiau pakankamai solidus, ne vaisinis - uoginis laisvalaikio kvapas. ax.gif
Tempore Donna - vanilinis persikinis, šiltas, saldus ir tuo pačiu labai švelnus. Su Laura jį vienija persikinės natos, tik Lauros persikai - vandeniniai su gėlių žiedlapiais, o čia jaukūs ir vaniliniai. Jei patinka Laura būtent dėl persikų, ir nesipyksti su vanile, verta atkreipti dėmesį. mirksiukas.gif
O šiaip Laurai alternatyvą rasti ganėtinai sudėtinga. ax.gif  Atrodo panašių kvapų ne tiek mažai, bet toks derinys kaip Laura pakankamai retai pasitaiko. Jie tuo pat metu ir gaivūs ir šilti, minkšti ir saldumo turi, be galo švelnūs ir moteriški, bet išlaiko tam tikrą tyrumą ir skaidrumą. Jei galima būtų palyginti su tapybos technika, sakyčiau kad tai grynai akvarelinis kvapas. rolleyes.gif  Skaidrus, subtilus ir perregimas.
Kažkada kaip alternatyvą jiems buvau įsigijus Hugo Boss Hugo Woman ir iš pigesnių - pirmuosius Celine Dion (jais susižavėjau vien dėl to, kad man pasirodė panašūs į Laura tongue.gif ), o dar šiokio tokio panašumo į Laura man jaučiasi Guerlain Champs Elysees, mirksiukas.gif  tik pastarasis kur kas sodresnis ir intensyvesnis, bet kai po kurio laiko prasigaruoja, lieka labai panašus šleifas - vaisinis-gėlinis ir skaidrus. smile.gif  Pabandyk ką nors iš jų, gal kartais ir užkabins. 4u.gif

Oi, aciu labai uz toki issamu atsakyma - nes kai Sarmoj ziurejau, tai ''Aqua di roma'' nemaciau g.gif ...tai taip iseina, kad pas mus ner ir kur pauostyt... O ''Laura'' tai vakar pasipurskus vis tik supratau, kad reikia man jau tikrai keisti, nes per saldus kvapas pasidare, na toks gaiviai saldus, bet vis tiek. Hugo Boss isties neblogas gaivus subtilus kvapas, mamai dovanojau, bet norisi kazko idomesnio, naujo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elenele @ 2008 03 24, 12:09)
kai Sarmoj ziurejau, tai ''Aqua di roma'' nemaciau g.gif ...tai taip iseina, kad pas mus ner ir kur pauostyt...

Nežinau kur gyveni, bet Kauno Sarmose, jų tikrai yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 03 23, 22:40)

labai keista g.gif zalieji yra pakankamai stiprus cirtusas, visiskai priesingas kvapas o oi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 03 24, 11:22)
Nežinau kur gyveni, bet Kauno Sarmose, jų tikrai  yra smile.gif

As Kauno Akropoli ziurejau - tai matyt busiu praziopsojusi doh.gif ax.gif
Atsakyti
man citrusas ir priduoda savotisko gaivumo.
Atsakyti