Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai

QUOTE(elenele @ 2008 03 24, 11:09)
Oi, aciu labai uz toki issamu atsakyma - nes kai Sarmoj ziurejau, tai ''Aqua di roma'' nemaciau g.gif ...tai taip iseina, kad pas mus ner ir kur pauostyt... O ''Laura'' tai vakar pasipurskus vis tik supratau, kad reikia man jau tikrai keisti, nes per saldus kvapas pasidare, na toks gaiviai saldus, bet vis tiek. Hugo Boss isties neblogas gaivus subtilus kvapas, mamai dovanojau, bet norisi kazko idomesnio, naujo ax.gif

O kaip tau BVLGARI OMNIA CRYSTALLINE? Irgi is lengvu thumbup.gif (siulau vietoj Lauros pameginti)
Atsakyti
Isiginau Salvatore Ferrgamo Incanto Shine

Man jie tokie gaivus pasirode, o dabar lyg ir truputi saldoki.. unsure.gif Bet kazkuo primena Mexx Woman rolleyes.gif tai manau sunaudosiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2008 03 24, 14:45)
Isiginau Salvatore Ferrgamo Incanto Shine
Man jie tokie gaivus pasirode, o dabar lyg ir truputi saldoki..  unsure.gif Bet kazkuo primena Mexx Woman  rolleyes.gif  tai manau sunaudosiu wink.gif

Ir Shine ir Mexx man patinka wub.gif
Tik panasumo nejauciu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WWWitch: 24 kovo 2008 - 20:40
QUOTE(WWWitch @ 2008 03 24, 22:40)
Ir Shine ir Mexx man patinka  wub.gif
Tik panasumo nejauciu  ax.gif

ax.gif nu gal ir nelabai panasus, nzn kodel man cia tokia asociacija iskilo biggrin.gif neturiu po ranka Mexx'u, pagal natas bendra tik - bergamote, gintaras ir kedras smile.gif
Man dar vienas situ kvepalu minusas - buteliukas, nu man jis taip pigiai atrodo.. blush2.gif Cia zinoma ne esme, bet jei ne konsultante tai gyvenime nebuciau i juos demesio atkreipus..

O jums ar svarbu kaip atrodo kvepalu buteliukas?

Dar turiu klausimeli smile.gif Gal kas mate Givenchy Eau Torride kur nors Kaune (arba Klaipedoj) pirkti? Man cia forume rekomendavo kaip labai gaivius, bet niekur neuztikau ju...
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2008 03 25, 01:23)
ax.gif nu gal ir nelabai panasus, nzn kodel man cia tokia asociacija iskilo biggrin.gif neturiu po ranka Mexx'u, pagal natas bendra tik - bergamote, gintaras ir kedras smile.gif
Man dar vienas situ kvepalu minusas - buteliukas, nu man jis taip pigiai atrodo..  blush2.gif  Cia zinoma ne esme, bet jei ne konsultante tai gyvenime nebuciau i juos demesio atkreipus..

O jums ar svarbu kaip atrodo kvepalu buteliukas?

Dar turiu klausimeli smile.gif Gal kas mate Givenchy Eau Torride kur nors Kaune (arba Klaipedoj) pirkti? Man cia forume rekomendavo kaip labai gaivius, bet niekur neuztikau ju...

Na tokios smulkmenos tikrai itakos neturi mirksiukas.gif Kai kurios automaizeriuose perka ir naudoja.I buteliuka atkreipiu demesi tik kai dovanom perku.
Noriu Addict2 vel... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2008 03 25, 00:23)
Eau Torride[/url] kur nors Kaune (arba Klaipedoj) pirkti? Man cia forume rekomendavo kaip labai gaivius, bet niekur neuztikau ju...

Na man tai jie iš vis negaivūs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2008 03 25, 00:23)

Pirmiau reikėtų pauostyt prieš ieškant pirkti, nes tas jų gaivumas labai savotiškas. Na taip - ne sunkūs, ne saldūs, bet nėra ir lengvi ar "vandeniniai". Specifinis, stiprus, citrusinis žalumos kvapas.
Kur gauti tai nežinau, Lietuvoj berods neprekiaujama jais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 25 kovo 2008 - 21:20
QUOTE(biologė @ 2008 03 25, 23:16)
Pirmiau reikėtų pauostyt prieš ieškant pirkti, nes tas jų gaivumas labai savotiškas. Na taip - ne sunkūs, ne saldūs, bet nėra ir lengvi ar "vandeniniai". Specifinis, stiprus, citrusinis žalumos kvapas.
Kur gauti tai nežinau, Lietuvoj berods neprekiaujama jais...

Tai zinoma, kad pirmiau pauostysiu, pries pirkdama bigsmile.gif bet kad neradau dar niekur, bet labai idomu koks tas kvapas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elenele @ 2008 03 24, 12:32)
As Kauno Akropoli ziurejau - tai matyt busiu praziopsojusi doh.gif  ax.gif

"Merkurijaus" Sarmoj, tai tikrai yra smile.gif
Atsakyti
Nebegaliu kvepintis Jesus Del Pozo Halloween...dusina jie mane doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 03 26, 18:53)
Nebegaliu kvepintis Jesus Del Pozo Halloween...dusina jie mane doh.gif

Palik ziemai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2008 03 26, 20:28)