Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai

siandien susipazinau dar su dvejais keliais gaiviais kvepaliukais:
Trussardi - Bianco wub.gif
Trussardi - Skin
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2007 12 03, 23:04)
Malena, o tau i tą sąrašą Dior Adict 2 neįsipaišo ir DKNY obuoliukai ? smile.gif

Adietka turi puikia uosle, Addict2 pavasari sunaudojau,turejau savo mylimojo is New Yorko parvesta limituota versija su blizguciais.DKNY Be Deliciuos irgi patinka,tik man jie kazkokie neisskirtiniai..na zodziu yra norimu sarase tik ne pirmoj vietoj smile.gif
Atsakyti
[quote=Malena,2007 12 04, 00:53]
Adietka turi puikia uosle, Addict2 pavasari sunaudojau,turejau savo mylimojo is New Yorko parvesta limituota versija su blizguciais.DKNY Be Deliciuos irgi patinka,tik man jie kazkokie neisskirtiniai..na zodziu yra norimu sarase tik ne pirmoj vietoj smile.gif
[/quote
Pamenu pamenu tuos blizgučius, bet vat neteko tokių matyt. Beje, parodyk tą norimų sąrašą, gal ką nusirašysiu, nes kiek pamenu vienodų nemažai turėjom wink.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=Adietka,2007 12 04, 00:06]
[quote=Malena,2007 12 04, 00:53]
[/quote
Pamenu pamenu tuos blizgučius, bet vat neteko tokių matyt. Beje, parodyk tą norimų sąrašą, gal ką nusirašysiu, nes kiek pamenu vienodų nemažai turėjom wink.gif blush2.gif
[/quote]

Kad as nekaupiu kolekcijos,turiu tik Moschino "I love Love" ir Chanel "Chance eau Fraiche",dabar norimiausi Jesus Del Pozo "Halloween".

Noreciau dar tu obuoliuku,neatsisakyciau Versace "Bright Crystal" tik ju milziniskas populiarumas mane atbaido,neturiu noro susiliet su mase,is turetu pakartociau Mexx Woman,Dior Addict2,Ralph Lauren Ralph..
Is gaivesniu dar turejau bet nekartociau: Gucci Envy ME,Gucci EDP2,Ralph Lauren "Romance",Hugo Boss "Woman"...
Gucci kvapams buvau uzdejus bana,bet dabar mastau kad reik pauostyt Gucci Envy me2
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 03, 13:56)
As labiausiai svaigstu del:
user posted image

user posted image

Mex sitie.. mano mylimiausi wub.gif

Gal zinot kurie dar pagal kvapa panasus i mexx??
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 03, 17:33)
Gal nori konkreciau surasyt kurie tave traukia? bigsmile.gif

Dior Addict 2
Versace Bright Crystal
G&G Light Blue
Escada Into the Blue
BVLGARI au the Blanc
BVLGARI Omnia crystalline
Armand Basi in Red
I love love
Mexx
Boss woman
Laura
212
212 on Ice
Lacoste
Valentino ETE
Gucci Rush 2
Gucci II
Incanto dream, shine, charms
Hallowen
Duende
Anna Sui Secret Wish
CK2U

Atsakyti
QUOTE(degu @ 2007 12 14, 19:27)
1 Dior Addict 2
2 Versace Bright Crystal
3 G&G Light Blue
4 Escada Into the Blue
5 BVLGARI au the Blanc
6 BVLGARI Omnia crystalline
7 Armand Basi in Red
8 I love love
9 Mexx
10 Boss woman
11 Laura
12 212
13 212 on Ice
14 Lacoste
15 Valentino ETE
16 Gucci Rush 2
17 Gucci II
18 Incanto dream,  shine, charms
19 Hallowen
20 Duende
21Anna Sui Secret Wish
22 CK2U

Neuzpyk sunumeravau biggrin.gif Is tavo isvardintu patinka:1,2,3,6,8,9,10,12,13,17,19,20.Turiu 19,turejau 1,8,9,10,17.Nezinau kvapo 5,21.Nepatinka visai:7,14,16,18,22
Atsakyti
pabandyk 21 mirksiukas.gif jei light blue patinka, tai ir šitie patiks, gal dar labiau. bent man asmeniškai jie geresni
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 12 15, 15:36)
pabandyk 21 mirksiukas.gif jei light blue patinka, tai ir šitie patiks, gal dar labiau. bent man asmeniškai jie geresni

Aciu bet ne,turiu savu priezasciu nekesti Anos Shui kaip gamintojo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 15, 14:58)
Aciu bet ne,turiu savu priezasciu nekesti Anos Shui kaip gamintojo cool.gif

ohmy.gif oj kokia kategoriska biggrin.gif
o gal busi maloniai nustebinta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 12 15, 16:11)
ohmy.gif oj kokia kategoriska  biggrin.gif
o gal busi maloniai nustebinta  rolleyes.gif

Visai pamirsau doh.gif apie Moshchino Funny thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 12 15, 16:11)
ohmy.gif oj kokia kategoriska  biggrin.gif
o gal busi maloniai nustebinta  rolleyes.gif

Tai ir taip yra tiek daug kuriu norisi ir kuriuos planuoju pauostyt rolleyes.gif

QUOTE(degu @ 2007 12 15, 21:25)
Visai pamirsau  doh.gif  apie Moshchino Funny  thumbup.gif

Tie Funny mane nuvyle,maniau bus zaismingesni,o jie niekuom neisskirtiniai verysad.gif
Atsakyti