Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai

QUOTE(Malena @ 2007 12 15, 15:58)
Aciu bet ne,turiu savu priezasciu nekesti Anos Shui kaip gamintojo cool.gif

Ir kokios jos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(degu @ 2007 12 17, 11:02)
Ir kokios jos?  g.gif

Vienas mano nemegiamas asmou pameges sio brando kvepalus..Asociacijos nekokios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 17, 16:13)
Vienas mano nemegiamas asmou pameges sio brando kvepalus..Asociacijos nekokios rolleyes.gif

Man tai turbut butu dzin... jei as su juo jau nebendrauju... reikskia niekur kartu ir nebunu... tai koks skirtumas kokie tie kvepalai... vienodai kartu juk nekvepesite wink.gif
Atsakyti
Laba,

o kokia jūsų nuomonė apie Lacoste kvepalus? Planuoju dovanoti Lacoste Touch of Spring. Tikrai gaivus vandens natų ir svarainių žiedų kvapas.
Atsakyti
QUOTE(Killija @ 2007 12 18, 10:45)
Laba,

o kokia jūsų nuomonė apie Lacoste kvepalus? Planuoju dovanoti Lacoste Touch of Spring. Tikrai gaivus  vandens natų ir svarainių žiedų kvapas.

thumbup.gif drinks_cheers.gif sitie man irgi patinka wub.gif
Atsakyti
Degu kalbejau apie nemalonias asociacijas tiesiog tas kvapas man primena ja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 18, 15:00)
Degu kalbejau apie nemalonias asociacijas tiesiog tas kvapas man primena ja verysad.gif

Tai gi Anna Sui yra ir kitu gaibiu kvapu... o kaip del ju?
Atsakyti
QUOTE(degu @ 2007 12 18, 16:22)
Tai gi Anna Sui yra ir kitu gaibiu kvapu... o kaip del ju?

taip pat cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 18, 16:29)

Tikrai keista g.gif
Atsakyti
QUOTE(degu @ 2007 11 22, 13:45)
Galiu pasiulyti wink.gif jei domina  blush2.gif

Pribaigiau Lacoste. smile.gif Renkuosi ir niekaip negaliu išsirinkti kvepaliukų... Norisi kažko gaivaus gaivaus, lengvo. Bandžiau D&G Light Blue - ir patinka, ir ne. Norisi kažko gaivesnio rolleyes.gif
Atsakyti
salvador dali Sea & Sun in Cadaques
user posted image
super kvapas.

o as nusipirkau bvgari omnia crystalline. norejau gaivaus kvapo. o sitas kazkoks negaivus, nors is pradziu toks atrode unsure.gif . dabar tiesiog lengvas gelinis sad.gif
noriu salvador dali cry.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 12 22, 19:13)

o as nusipirkau bvgari omnia crystalline. norejau gaivaus kvapo. o sitas kazkoks negaivus, nors is pradziu toks atrode unsure.gif . dabar tiesiog lengvas gelinis sad.gif
noriu salvador dali cry.gif

Aš Omnia Crystalline buvau gavusi dovanų. Niekaip man neprilipo šitas kvapas schmoll.gif . Atidaviau močiutei...
Atsakyti