Niujorke Gugenheimo muziejuje vyko muzikos ir kvapų opera (rus.), norėčiau tokioj sudalyvaut

Mano požiūriu, tokie bandymai jungti muziką ir kvapus - tikras laikmečio simptomas. Teko skaityti apie dar bent kelis panašius eksperimentus Europoje.
Lygiai prieš šimtmetį menininkams rūpėjo muzikos ir vizualiųjų menų problemos, ir nors jos į užkulisius vis dar nepasitraukė, akivaizdu, kad dabar randasi naujos išraiškos formos
Pati turiu vieną kvepalų mėginėlį (into Dubai Essence) iš didelio muzikinio projekto, kuris "sukosi" aplink pasaulio didmiečius. Kompozitoriai viešėjo megapoliuose, kūrė muziką, o šalia to buvo išleista ir kvapų serija.
Lygiai prieš šimtmetį menininkams rūpėjo muzikos ir vizualiųjų menų problemos, ir nors jos į užkulisius vis dar nepasitraukė, akivaizdu, kad dabar randasi naujos išraiškos formos

Na va, sulaukėm: kvepalus ne tik užuosime, bet ir matysime (tiesa, neilgai...):
Boudicca "Wode"

Plačiau:
"matomi" kvepalai
Boudicca "Wode"

Plačiau:
"matomi" kvepalai
QUOTE(straige @ 2009 06 19, 18:39)
Plačiau:
"matomi" kvepalai
Plačiau:
"matomi" kvepalai
Oi ne, nevilioja manęs toks vaizdelis, net jei jis bus ir vos kelias minutes

QUOTE(straige @ 2009 06 19, 18:39)
Nu nilabai koks vaizdelis

http://www.museodelperfume.com/
Gal kas nors esat buve ?
(tiesa pasakius, nezinojau, i kuria tema deti

QUOTE(Margot @ 2009 06 25, 18:25)
Rasei apie tai ? Kokioj temoj?
As ,turbut, praziopsojau, kaip visada .

QUOTE(Margot @ 2009 06 25, 21:36)
Nu va, niekad nebuvau uzklydus , aciu.

Populiarių internete parfumerijos bloggerių šios vasaros kvepalų top'ai:
NowSmellThis
Bois de Jasmin
Grain de Musc
Perfume-smellin' Things
Perfume Posse
NowSmellThis
Bois de Jasmin
Grain de Musc
Perfume-smellin' Things
Perfume Posse

Gaila, kad nemažai kvapų iš tų TOP 10 nėra pažįstami. O šiaip labai įdomu pastebėti, kad tuose dešimtukuose nėra jokių bendrų tendencijų, niekas nesidubliuoja ir pan.
Įdomi tendencija
Mano pačios vasariniai favoritai - tikriausiai, Mandragore ir Matin d'Orage, nors būna, kad ir per patį karštymetį užsinoriu ko nors saldaus, rytietiško.

Mano pačios vasariniai favoritai - tikriausiai, Mandragore ir Matin d'Orage, nors būna, kad ir per patį karštymetį užsinoriu ko nors saldaus, rytietiško.