Įkraunama...
Įkraunama...

Įdomybės apie kvepalus

Niujorke Gugenheimo muziejuje vyko muzikos ir kvapų opera (rus.), norėčiau tokioj sudalyvaut bigsmile.gif
Atsakyti
Mano požiūriu, tokie bandymai jungti muziką ir kvapus - tikras laikmečio simptomas. Teko skaityti apie dar bent kelis panašius eksperimentus Europoje.
Lygiai prieš šimtmetį menininkams rūpėjo muzikos ir vizualiųjų menų problemos, ir nors jos į užkulisius vis dar nepasitraukė, akivaizdu, kad dabar randasi naujos išraiškos formos bigsmile.gif Pati turiu vieną kvepalų mėginėlį (into Dubai Essence) iš didelio muzikinio projekto, kuris "sukosi" aplink pasaulio didmiečius. Kompozitoriai viešėjo megapoliuose, kūrė muziką, o šalia to buvo išleista ir kvapų serija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 15 birželio 2009 - 20:47
Na va, sulaukėm: kvepalus ne tik užuosime, bet ir matysime (tiesa, neilgai...):

Boudicca "Wode"
user posted image

Plačiau:
"matomi" kvepalai

Atsakyti
QUOTE(straige @ 2009 06 19, 18:39)

Plačiau:
"matomi" kvepalai

Oi ne, nevilioja manęs toks vaizdelis, net jei jis bus ir vos kelias minutes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2009 06 19, 18:39)

Nu nilabai koks vaizdelis schmoll.gif Primena seniai seniai tureta daikteli - Kaune budavo parduotuve, kur visokie pokstai pardavinejami budavo (pvz stikline su gerimu, kurio neina isgert, balionas, kuri priputi ir jei kas atsiseda, pabezda ir pan), tai buvo toks tusinis, kuriuo rasalu 'netycia' aptaskai ka nors, o tas rasalas dingsta per kelais minutes...
Atsakyti

http://www.museodelperfume.com/

Gal kas nors esat buve ?
(tiesa pasakius, nezinojau, i kuria tema deti smile.gif )
Atsakyti
Buvau šį pavasarį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2009 06 25, 18:25)
Buvau šį pavasarį mirksiukas.gif

Rasei apie tai ? Kokioj temoj?
As ,turbut, praziopsojau, kaip visada . doh.gif
Atsakyti
Rašiau štai čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2009 06 25, 21:36)
Rašiau štai čia  4u.gif

Nu va, niekad nebuvau uzklydus , aciu. 4u.gif
Atsakyti
Populiarių internete parfumerijos bloggerių šios vasaros kvepalų top'ai:

NowSmellThis

Bois de Jasmin

Grain de Musc

Perfume-smellin' Things

Perfume Posse

4u.gif
Atsakyti
Gaila, kad nemažai kvapų iš tų TOP 10 nėra pažįstami. O šiaip labai įdomu pastebėti, kad tuose dešimtukuose nėra jokių bendrų tendencijų, niekas nesidubliuoja ir pan. bigsmile.gif Įdomi tendencija biggrin.gif
Mano pačios vasariniai favoritai - tikriausiai, Mandragore ir Matin d'Orage, nors būna, kad ir per patį karštymetį užsinoriu ko nors saldaus, rytietiško.
Atsakyti