Įkraunama...
Įkraunama...

Tiesos paieškos 2

QUOTE(Luknė @ 2008 03 22, 19:21)
Puikios mintys.  rolleyes.gif Iš ko sprendžiat, kad Katalikų Bažnyčia ne to ir moko?

Ar kur nors esu parašiusi ką nors apie Katalikų Bažnyčią??? Tikrai ne. Žodį "religija" suprantu kaip dogmatizmą, neturėdama omeny jokios konkrečios denominacijos. Bet kokioj denominacijoj yra gyvai tikinčių ir sausai religingų žmonių, tikrai neturiu jokių nuostatų prieš jokią tikėjimo kryptį.
Atsakyti
O, kaip giliai kabini Lelija. Dievo palaimos tau ir tavo šeimai Velykų proga.
Atsakyti
verysad.gif
QUOTE(Staiga @ 2007 11 19, 16:41)
Nuuu man tai du visai skirtingi dalykai, bet ačiū, Lane, jau gavau per galvą už tai, buvo ir mano arbatinukas užviręs...
Antra vertus dabar mūsų daugiau, o ir bendraujam gražiau. Taigi, religijos yra  sukurtos žmonių pagal Pranašo (Dievo) žodį, gerokai iškraipant jį (nes nevienodai tą žodį supranta) siekiant išlaikyti valdžią. Tai buvo pozityvus veiksmas, kai aplink barbarai su vėzdais lakstė. Dabar religinės tiesos neteko prasmės, bet siekia išlaikyti tą patį valdymą.

Tikėjimas. Į šią sąvoką sudėta viskas, kas eina tiesiogiai iš Dievo visais įmanomais kanalais.

Taip, religija tapo priežastimi karui ir neapykantai...Aš dažnai susimąstau, kodėl tuomet Dievas liepė žmogui turėti tikėjimą, jei jis neša tiek negandų...
Atsakyti
QUOTE(Vaira_1 @ 2008 04 09, 15:32)
verysad.gif
Taip, religija tapo priežastimi karui ir neapykantai...Aš dažnai susimąstau, kodėl tuomet Dievas liepė žmogui turėti tikėjimą, jei jis neša tiek negandų...

Dievas nieko žmogui neliepė. Liepiamoji nuosaka būdinga žmonėms.
Dievui nerūpi, ar žmogus juo tiki. Jis tiki žmogumi.(ne mano mintis, bet pritariu ax.gif )
Atsakyti
Užtikau tokią dainą, iš didelio sąrašo atsitiktinai kažkodėl nuspaudžiau ant jos ir nustebau, kad tokie žodžiai biggrin.gif

Chris Rea - God Gave Me An Angel / Dievas man davė angelą

I was never born with the face of a movie star / Aš negimiau su kino žvaigždės veidu

I was never blessed with an easyload along the way / nebuvau apdovanotas lengva našta savo kelyje

I have taken the wrong turning so many times I can't remember / pasirinkau neteisingą posūkį tiek daug kartų, kad net nebepamenu visų

But one thing I have for sure / bet dėl vieno dalyko esu tikras

I can always smile and say / aš visada galiu nusišypsoti ir pasakyti

God gave me an angel with a smiling face / Dievas man davė angelą su šypsena veide

God gave me an angel this I know / Dievas man davė angelą, aš tai žinau

My churches are all empty and I'm guilty every day / mano bažnyčios yra visos tuščios ir esu kaltas kiekvieną dieną

But god gave me an angel anyway / Bet Dievas vis tiek man davė angelą

Talk of being good and what became of me / Kalbu apie buvimą geru bet kuo aš tapau

Do I hide my head in shame and turn away / Bet ar aš slepiuosi iš gėdos ir tolstu?

I have taken the wrong turning So many times I can't remember / pasirinkau neteisingą posūkį tiek daug kartų, kad net nebepamenu visų

But one thing I have for sure / bet dėl vieno dalyko esu tikras

I can always smile and say / aš visada galiu nusišypsoti ir pasakyti

God gave me an angel with a smiling face / Dievas man davė angelą su šypsena veide

God gave me an angel this I know / Dievas man davė angelą, aš tai žinau

My churches are all empty and I'm guilty every day / mano bažnyčios yra visos tuščios ir esu kaltas kiekvieną dieną

But god gave me an angel anyway / Bet Dievas vis tiek man davė angelą.
Atsakyti
Pradėjau domėtis ezoterika, religija ir visais kitais biesais - ir gyvenimas patapo tragišku. Čia gal veikia dėsnis, kad iš daugiau žinančių, daugiau ir reikalaujama blink.gif Tada grįžtu prie paprastų žmonių, kuriems nereikia jokių nušvitimų ir panašių nesąmonių, noriu ramaus gyvenimo ir tiek schmoll.gif

Arba tuoj nuo įtampos Hitleriu patapsiu.
Atsakyti
Neskubėk nusišauti. ne tu pirma, ne tu paskutinė. Net tai praeis, tikrai:)
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 05 20, 12:22)
Pradėjau domėtis ezoterika, religija ir visais kitais biesais - ir gyvenimas patapo tragišku. Čia gal veikia dėsnis, kad iš daugiau žinančių, daugiau ir reikalaujama blink.gif Tada grįžtu prie paprastų žmonių, kuriems nereikia jokių nušvitimų ir panašių nesąmonių, noriu ramaus gyvenimo ir tiek schmoll.gif

O kas biesais liepė domėtis? Rezultatą turi tokį, kokį susikūrei.
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 05 20, 12:22)

Lane, priežastis yra nepasikeitęs protas. Todėl nepadės nei ezoterika, nei meditacijos, nei realigijos, nei joga, nei nirvana - jeigu protas tas pats! Tavo atveju tai ir įvyko, sustiprėjo patologinio proto įsisiautėjimas ir jo įtaka tavo gyvenime. Dabar jau jis darosi iš nepasitenkinimo agresyvus kaip Hitleris...
DAO temoje mes kaip tik dabar pradedame nagrinėti šį tavo pastebėjimą... Gali prisijungti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanduo: 20 gegužės 2008 - 15:28
QUOTE(Vanduo @ 2008 05 20, 16:27)
Lane, priežastis yra nepasikeitęs protas. Todėl nepadės nei ezoterika, nei meditacijos, nei realigijos, nei joga, nei nirvana -  jeigu protas tas pats!  Tavo atveju  tai ir įvyko, sustiprėjo  patologinio proto įsisiautėjimas ir jo įtaka tavo gyvenime. Dabar jau jis darosi  iš nepasitenkinimo agresyvus kaip Hitleris...
DAO temoje mes kaip tik dabar pradedame nagrinėti šį tavo pastebėjimą... Gali prisijungti.

Aišku 4u.gif Ir man tokia mintis kilusi, kad pati save į šią situaciją įstūmiau,bet labai sunku perorientuoti savo protą. Jeigu išmokčiau gyventi besimėgaudama visiškai viskuo,net ir nesėkmėm, kurios yra laikinos ir vis tiek praeina, tai jaučiu ir nesėkmių sumažėtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 05 20, 15:37)
Aišku 4u.gif Ir man tokia mintis kilusi, kad pati save į šią situaciją įstūmiau,bet labai sunku perorientuoti savo protą. Jeigu išmokčiau gyventi besimėgaudama visiškai viskuo,net ir nesėkmėm, kurios yra laikinos ir vis tiek praeina, tai jaučiu ir nesėkmių sumažėtų doh.gif

O kas yra nesekmė? Tai ir yra kai įvykiai klostosi ne taip kaip nori tavo protas.
Jeigu protas tas pats, tai per ezoteriką gali nusigyventi finansiškai, dar labiau sugadinti santykius šeimoje ir t.t. Nepasitenkinimas pasidarys gyvenime toks didžiulis...
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 05 20, 16:37)

O gal tam ir įstūmei save, kad išmoktum? Mokaus po trupučiuką aš, jau pagaunu esmę, išmoksi ir tu 4u.gif Kiek skaitau tavo postus- vis pastebiu, kad mudvi turim labai daug panašių problemų Gal lipkim kartu, pasiremdami vienas kitu, a?
Atsakyti