QUOTE(Maidenana @ 2007 11 21, 11:54)
t.y. grizhta prie pirmykshchiu shaknu...
O kodėl grįžta? Pagal ką sakytumėt, kad buvo "evoliucija"?

As nieko pries, to niekam per daug nebuna
 As nieko pries, to niekam per daug nebuna  Bet manau, kad ne tik zodziai, bet ir sakiniai gali tureti perkeltines reiksmes, o gal as klystu
 Bet manau, kad ne tik zodziai, bet ir sakiniai gali tureti perkeltines reiksmes, o gal as klystu  
   Nu sakau, kiek man daug reikia visko ismokti, ir kaip gerai, kad yra toks SM .
 Nu sakau, kiek man daug reikia visko ismokti, ir kaip gerai, kad yra toks SM .  

bet savo esmes zmogus taip ir nepakeite
 bet savo esmes zmogus taip ir nepakeite  

(stovi sialia kedes ir sako - padek man kede) ar ne kiaule?
 (stovi sialia kedes ir sako - padek man kede) ar ne kiaule?   

ar tas pasaulis pagal Medinį nepanašus į "Pasaulį pagal Garpą"?
  ar tas pasaulis pagal Medinį nepanašus į "Pasaulį pagal Garpą"?   Ar ir jam visos moterys nebuvo kekšės?
 Ar ir jam visos moterys nebuvo kekšės?

Kažkas baisaus vyksta.Vyresnysis vaikas viską supranta ir labai blogai jaučiasi dėl tokios situacijos šeimoje,o mažesnis vaikas dar nieko nesuvokia.
 Kažkas baisaus vyksta.Vyresnysis vaikas viską supranta ir labai blogai jaučiasi dėl tokios situacijos šeimoje,o mažesnis vaikas dar nieko nesuvokia. Man keisčiausia,kad ji ant savo vyro vis pamazgas pildavo,o dabar verkia.Tai tegul džiaugias,kad išeina,jei blogas buvo.
 Man keisčiausia,kad ji ant savo vyro vis pamazgas pildavo,o dabar verkia.Tai tegul džiaugias,kad išeina,jei blogas buvo. 

o savo santykius jie,kaip suauge zmones,patys kuria,patys itakoja ir tegu paskui nei vienas nesijaucia auka.siuo atveju-zmona jokia auka ar vargse paliktoji,nes pati to sieke,o vyras taip pat-niekas jo neverte sitaip leisti su savimi elgtis,pats pasirinko ir tokia zmona,o jei nezinojo,kad ji tokia,tai pasirinko test gyvenima,panasu i pragara.niekas jo neverte ir nepririso.sakysit vaikai risa?taip,risa,bet kaip matyti is situacijos,anksciau ar veliau neistveriama.taip kad tik skausmo gaunasi daugiau po graudziu 12metu.jai.jam.vaikams...
o savo santykius jie,kaip suauge zmones,patys kuria,patys itakoja ir tegu paskui nei vienas nesijaucia auka.siuo atveju-zmona jokia auka ar vargse paliktoji,nes pati to sieke,o vyras taip pat-niekas jo neverte sitaip leisti su savimi elgtis,pats pasirinko ir tokia zmona,o jei nezinojo,kad ji tokia,tai pasirinko test gyvenima,panasu i pragara.niekas jo neverte ir nepririso.sakysit vaikai risa?taip,risa,bet kaip matyti is situacijos,anksciau ar veliau neistveriama.taip kad tik skausmo gaunasi daugiau po graudziu 12metu.jai.jam.vaikams...