Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

O man atrodo, kad temos autore - to vyro meiluze biggrin.gif pirmam poste apie butus - "neemem ir nezada imti". ir aiskiai matosi, kaip vyras jai smegenis apipudrines - kokia zmona ragana ir pan. mano ex lygiai taip pat elgesi - kai susirado meiluze, visiems aiskino, kad as ji po padu laikau, nesuteikiu laisves - t.y. neleidziu miegoti su kuo jis nori.
O pries tai sesis metus buvau brangenybe, kuria ant ranku nesiojo - tik atsiradus meiluzei pasidariau ir nemoteriska, ir netvarkinga, ir ambicinga karjeriste ir dar visokia. Taip kad cia manau arba meiluzes, arba kokios meiluzes drauges kliedesiai, nieko daugiau. kai po 5 metu jis iseis dar pas kita, tai dabartine meiluze irgi bus piesiama ne paciom graziausiom spalvom - bus ta, kuri ant kaklo koresi ir jo seima isarde.
Del draugu, kurie nepalaiko - tai zinoma, viskas aisku, nes zmones MATO, o meiluze nemato, nes svaigsta meiles burtuose, aiskiai paveikta mylimojo samprotavimu. Musu bendri draugai, gimines ir pan., irgi beveik niekas nepalaike ex, kad ir kaip jis ant manes vare - nes visi ZINOJO teisybe. Cia irgi ta pati situacija - visi zino, mato ir supranta, tik meiluze ne. O vyrui tai labai patogu, kad meiluze taip mato biggrin.gif
Atsakyti
galbut tu teisi,bet jei taip,tai negi toji meiluze tokia jau naivuole ir nukvakus mergaite,nieko nesuprantanti??? g.gif ji juk nera mazas vaikas!galbut ji puikiai viska supranta,tik jai patogus toks variantas?vyras lyg ir nesugadintas,geras,dar vienas motyvas galetu buti pinigai... g.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų jų situacijoje geriau gyventi atskirai,ko gero,nes vaikai kasdien negirdės trėvų ginčų.Aišku,šiuo metu moteris prie vaikų apie tėvą blogai šneka.O be reikalo,nes taip kaip tik gali prieš save vaikus nuteikti.Gi vaikams tėvas yra geras,kaip bebūtų.
Atsakyti
man tas ir buna nesuprantama,kaip moters egoizmas tampa didesnis nei poreikis issaugoti vaiku normalia psichika....kodel moterys taip vaikais naudojasi?kodel savo paciu kunui ir kraujui kenkia,juos skaudina?negi vyras,kerstas vyrui joms svarbiau uz savus vaikus ir ju sveikata?...as nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 11 20, 08:49)
Man tai nesuprantamas vyras išvis šioje situacijoje..  unsure.gif  Kad aš MB taip siuntinėčiau, aiškinčiau, kad jam nestovi, ir jis su manim būtų  blink.gif po pirmo išsišokimo gaučiau įspėjimą, o po antro manau sudie ištartų.. Taip pat ir aš daryčiau.. Nu kaip iki tiek nusileist, kad ant galvos užliptų ir, atsiprašant, prišššš...  Čia jau vyro problema, kad jam orumo trūksta  g.gif
Jo žmonos elgesys man išvis nesuvokiamas - kaip galima žemint tą, su kuriuo turi šeimą, vaikus, gyveni, myli (na, gal šioje situacijoje ji ir nemyli)  blink.gif čia net nežinau, nei ką ir pakomentuot..  g.gif

Ne visi vyrai tokie kaip tavo ir ne visos moterys kaip tu. Nepamirškim, kad pasaulyje žmonės skirtingi. Mano tėvų situacija panaši: gal ne tiki tokio lygio, bet netoli. Tėtis kentėjo cirkus ilgai, nes be proto mylėjo mamą ir atleisdavo, bet galiausiai išsiskyrė (ir tai net ne jo iniciatyva galima sakyt). Ir galiu pasakyt - ačiū Dievui.
O apie temoje kalbamą vyrą galiu pasakyt tik tiek - didžiausios laimės jam su nauja moterim. Norėčiau, kad ir mano tėtis naują draugę susirastų blush2.gif
Atsakyti
Na siuo atveju palaikau vyra.Bet jus mamytes irgi idomiai rasot,ne visos ,zinoma. Jei moteris turi probemu semoj,sakot tylek ,atsidedinek pinigu ateiciai,susirask kita,o po to skirkis.Tai yra po to kai apsirupnsi savo (ir vaiku) ateitimi,kai turesi pas ka iseit.O jei vyras kentejo ir tylomis susirado kita-blogai.Kodel jis taip pasielge ir kodel zmonai visko nepasake.O gal ji nenusipelne kad jai butu pasakyta.
Atsakyti
nesamone...reiskias, zmona ragana engia vyra, o tas kencia dantis sukandes ir zodzio pasakyti negali schmoll.gif
vieno kalto del skirybu nebuna...
pats gal prisiprase, isprovokavo, kad su juo taip butu elgiamasi...
pabegti lengviausia, o pas kita dar ir kvaila, negarbinga nei savo nei savo ex seimos atzvilgiu...
Atsakyti
QUOTE(Daile @ 2007 12 16, 20:27)
nesamone...reiskias, zmona ragana engia vyra, o tas kencia dantis sukandes ir zodzio pasakyti negali  schmoll.gif
vieno kalto del skirybu nebuna...
pabegti lengviausia, o pas kita dar ir kvaila, negarbinga nei savo nei savo ex seimos atzvilgiu...

Tai sakot jei šeimoje vyras muštų moterį, ją visaip engtų - tai čia viskas būtų normaliai, pati išprovokavo, kad su ja būtų taip elgiamasi?
Atsakyti
QUOTE(Daile @ 2007 12 16, 21:27)

Sutinku...be kalbų...pats durnius...kad būtų kažkada trinktelėjęs kumščiu į stalą...ar dar į kokį paakį...tai ne...dezertyras...nuo vienos raganos ant kitos...vėl provokuos...
Atsakyti
QUOTE(vivana @ 2007 12 02, 00:04)
O man atrodo, kad temos autore - to vyro meiluze biggrin.gif pirmam poste apie butus - "neemem ir nezada imti". ir aiskiai matosi, kaip vyras jai smegenis apipudrines - kokia zmona ragana ir pan. mano ex lygiai taip pat elgesi - kai susirado meiluze, visiems aiskino, kad as ji po padu laikau, nesuteikiu laisves - t.y. neleidziu miegoti su kuo jis nori.
O pries tai sesis metus buvau brangenybe, kuria ant ranku nesiojo - tik atsiradus meiluzei pasidariau ir nemoteriska, ir netvarkinga, ir ambicinga karjeriste ir dar visokia. Taip kad cia manau arba meiluzes, arba kokios meiluzes drauges kliedesiai, nieko daugiau. kai po 5 metu jis iseis dar pas kita, tai dabartine meiluze irgi bus piesiama ne paciom graziausiom spalvom - bus ta, kuri ant kaklo koresi ir jo seima isarde.
Del draugu, kurie nepalaiko - tai zinoma, viskas aisku, nes zmones MATO, o meiluze nemato, nes svaigsta meiles burtuose, aiskiai paveikta mylimojo samprotavimu. Musu bendri draugai, gimines ir pan., irgi beveik niekas nepalaike ex, kad ir kaip jis ant manes vare - nes visi ZINOJO teisybe. Cia irgi ta pati situacija - visi zino, mato ir supranta, tik meiluze ne. O vyrui tai labai patogu, kad meiluze taip mato biggrin.gif

tikrai ne-nematuok visų pagal savo matą
Papildyta:
QUOTE(alter ego @ 2007 12 17, 13:23)
Tai sakot jei šeimoje vyras muštų moterį, ją visaip engtų - tai čia viskas būtų normaliai, pati išprovokavo, kad su ja būtų taip elgiamasi?

vat man irgi keista-pats išprovokavo...tai gal nereikia užjauti tų vienišų mamų arba besiskirančių moterų-pačios kaltos,kad jas palieka vyrai....
Atsakyti
Sveiki visi. Gal as cia truputi ne i tema, bet...noriu skirtis tik nesu sioje srityje patyrusi...Gal galetumete patarti kur kreiptis del dokumentu suruosimo skyryboms, kur jus ieskote skelbimu tokiais klausimais.... Labai aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2007 11 19, 20:24)
Kita istorijos pusė: ta moteris nuolant ėsdavo ir terorizuodavo savo vyrą

90% skyrybų atvejų taip būna, tik paskui tampama vargšėm ir nuskriaustom. Egoistė ir tiek, vietoj to, kad leistų žmogui gyventi, vėl ėda doh.gif
Atsakyti