QUOTE(lauramedis @ 2012 08 25, 09:07)
Cia ne dailiojo rasymo konkursas, ne visos mokykloje buvo pirmunes, nesikabinekit. As aiskiai supratau ka
jovita25 norejo pasakyti. Tikrai, nemazai atveju, kai del skyrybu buna daugiau kalta moteris, bet dazniausiai priimta paliktas zmonas laikyti aukomis, nes vaikai lieka pas jas, o vyras iseina, arba dar blogiau - iseina pas kita. Ir kadangi moterys labiau linkusios guostis ir pasakotis, aplinkiniai zino tik ju poziuri i ta reikala, o saves "nuskriaustosios", aisku, nekaltina. Objektyviai mazai kas gali ivertinti.
siaip pagalvojau, kodel sioje temoje tiek pagiezingu moteru.. ir kodel butent sioje temoje jos tokios aktyvios.. palaiko viena kita, sarkastiskai juokiasi isaukstindamos savaji ego... kazkodel manau, kad sirdyje jos pavydi, toms, kurios sugeba buti kitokiomis...palaikyti visus namu kampus, buti idomios, patrauklios ir etc... pripratau kad sventese, butent tokios i mane snairuoja, nes esu visada pasitempusi, susitvarkiusi ko nepasakyciau apie tas, kurios visa vakara sueje i bureli aptarineja savo vyrus. Nesuvokdamos, kad apkalba pacios save, juk jei esi su tookiu nevykusiu, tai gal tik tokio ir esi verta mieloji ???
O siaip tai musu draugu rate, pilna uzguitu vyriskiu... ziuriu i juos ir man ju negaila, neisivaizduoju tokio gyvenimo, kai pastoviai bumba viskuo nepatenkinta bobelka panosej

O siaip tai laabai noreciau pamatyti sitas po nickais pasislepusias afigienas moteriskes kurios gink die nieko nedarys del diedu nedekingu

kaip viena rase cituoju: JAU AS TAI TIKRAI SVORIO NEMESIU

nemesk mieloji niekas taves ir nepraso to daryti
Kaip bebutu sekmes jums moteriskes, bukit mylimo ir laimingos