QUOTE(justee @ 2008 01 30, 17:00)
OOO! As kaip tik pas ji ir planuoju uzsirasyti, nes kitos temelej viena forumiete ji parekomendavo. O dar jus taip giriat, tai eisiu ten 100 %. O tai gal ir endokrinologa centro poliklinikoj koki zinot gera?
Ir ta pacia proga noriu pasiklaust pas jus, pas koki psichiatra vaikstot, kiek mokat? As vis dar renkuosi..
Prasom ir kitos nepagailekit informacijos, pasidalinkit, kur einat?

Man laurapde jau parekomendavo, aciu jai

, bet noriu dar pasiklausinet.
Beje, kur dingo mergickos, kurios zadejo cia naudingos info ikelt?!
endokrinologe Zabuliene-bet dabar ji dirba Lukiskiu filiale,anksciau dirbo centro poliklinikoi.o ka laurapade parekomendavo

?
Papildyta:
QUOTE(tetarima @ 2008 01 30, 09:52)
labute mergyt

ai zinok pradejau lankyti gruodzio men, bet poto gryzo vyras... prasidejo remontai troboj, tai ir nebenuejau, o reiktu zinoma

is galimu 8 kartu isnaudojau tik 3

o siaip gyvenu ir tiek, geriu vaistukus, kuriuos skiria kas men mano gyd... be vaistu nezinau kaip butu, matomai tas jautrumas nuo vaikystes ir nieko tu cia nepadarysi, o dar visokios netektys nemalonumai....

truputi susinervuoju ir fsio... visvien darosi negerai, nors ir antidepresantus geriu

tenka papildomai dar ir laikinaja nusiraminimui ikalt

o kaip jus?

paskaitineju as cia daznai... nauju mergaiciu pamastymus ir pagalvoju kad grynai taip pat jauciausi ir as kai susirgau, baime, nepasitikejimas savo jegom, izoliacija nuo visuomenes, priepuioliai, baime iseiti i gatve ir visur, nes bijai kad neistiktu priepolis eilinis...

siuo metu tokiu stipriu priepoliu kaip ir nebuna, matomai vaistukai visvien daro savo

o kasip jus tuta ir vejavaike ir kitos?

manau kad jau geriau

to ir linkiu visoms
Sveiki!

As jau geriau,tik psichologe pasake,kad tik biski man dusia pakrapste,o dideji krapstymai dar bus

as biski

kadangi sake,kad po ju buna nelabai gera

o taip tu ataku apmazejo gerokai,tik irgi tas mano jautrumas tai

ir dar niekaip lorafeno negaliu mesti-iskarto nerimas uzeina