QUOTE(anomiSS @ 2008 03 19, 22:22)
Gal pasikartosiu su savo klausimu
, bet vat siandien vel nerimauju...
ir vat nors diena dar jauciausi "padoriai", staiga taip susvaigo galva, eme viskas suktis, kojose jegu nera, jauciuosi silpna ir sunki...ar tai gali buti paniskas dalykas? nes jau atsibodo kreiptis i gydytojus ir vis isgirst, kad tokio gero kraujo reik pavydet ir apskritai esu sveika...bet kodel man taip silpna tai nezinau...ar kas nors turite man kokiu patarimu, komentaru?
beje vis bijau nualpti, jauciuosi nesaugi mieste ir namie viena...ar galima nualpti tokioj busenoj? ar cia tik pojutis?....aciu labai 

Kaip suprantu cia tas pats nerimas kaip ir mums

QUOTE(Mirabelle @ 2008 03 20, 00:36)
Na ten ilga istorija su tais mano darbeliais
Tiesiog, noriu dar pasidziaugti studentisku gyvenimu kelerius metus, kol salygos leidzia nedirbti. As kaip tik per ta darba ir susirgau, visur kitur gerai jauciuosi, ypac su draugais, nes jie prablasko, jei sedeciau namie, tai visai blogai butu. Man gal dar nera tokia stipri panika, kaip tik saugiau atrodo tarp zmoniu. Siandien buvau darbe, buvo uzeje samones aptemimai, kai jautiesi lyg nesavam kune, galvoj kazkokie spygavimai vaidenas, taciau paskui apsiraminau.
Norint nesinervinti, manau reikia pradeti keisti gyvenimo buda, daryti tai, kas patinka, uzsiimti maloniais dalykais. Vaistai irgi gerai, bet tik tada, jei jau LABAI blogai, jei nebegalima saves valdyti. Na net nzn, ka cia dar pasakius...
Tiesa, nerimas ir man uzeina, protarpiais. Labai daznai keiciasi nuotaika, uzkniso jau
Ypac dabar baisu del to klimato atsilimo, kai visi teigia, kad zmonija isnyks, va to dabar bijau
ot kvaila... O jus del ko baiminates?

Norint nesinervinti, manau reikia pradeti keisti gyvenimo buda, daryti tai, kas patinka, uzsiimti maloniais dalykais. Vaistai irgi gerai, bet tik tada, jei jau LABAI blogai, jei nebegalima saves valdyti. Na net nzn, ka cia dar pasakius...
Tiesa, nerimas ir man uzeina, protarpiais. Labai daznai keiciasi nuotaika, uzkniso jau

Labai tau pritariu del to, kad reikia keisti gyvenimo buda

Zinok kol zmonija isnyks...tai vargu ar mes, musu vaikai ar anukai dar matyime toki regini

Vakar trupteli nugalejau savo baimes