Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

QUOTE(anomiSS @ 2008 03 21, 19:59)
As vel su klausimu...gal man padesit. neturiu galimybes del kiekvieno iskilusio neaiskumo skambint gydytojui, tai gal jus zinosit.  4u.gif klausiau ar galima gert xanax ir kava, nes kazkur skaiciau, kad negerai, kai vienas slopina, o kitas ne. bet pas mane labai zemas spaudimas. ar xanax jo nemusa dar labiau? ir ar galima xanax vartoti su tarkim vaistais nuo galvos skausmo (ibuprom)? jauciuos tokia ikyri, istisai klausineju.  lotuliukas.gif  doh.gif

LABA, NA TOS KAVOS NEIGERSI GI KIBIRAIS, JEI NORISI TAI IR ISGERK, MANAU TIKRAI NIEKO BLOGO NENUTIKS biggrin.gif O xanax su ibupromu manau taip pat galima, nes as pati va gerusi visokiu vaistu, ir ibuproma nuo menesiniu ir galvos skausmu geriu, taip kad drasiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2008 03 21, 18:04)
LABA, NA TOS KAVOS NEIGERSI GI KIBIRAIS, JEI NORISI TAI IR ISGERK, MANAU TIKRAI NIEKO BLOGO NENUTIKS biggrin.gif O xanax su ibupromu manau taip pat galima, nes as pati va gerusi visokiu vaistu, ir ibuproma nuo menesiniu ir galvos skausmu geriu, taip kad drasiai mirksiukas.gif

aciu, labai labai pagelbejai wub.gif
Atsakyti
Gali laisvai.
Man tai nieko nebudavo ishgerus.. nes dazniausiai pavartodavau vakare, tai vis tiek juk vaistu poveikis paprastai netrunka visa para.....

o karta esu ir daugiau pavartojusi ir nieko..smile.gif) tik kita ryta prastai buvo:)) bet cia jau nuo aiskiu priezasciu.biggrin.gif

QUOTE(Ksėna @ 2008 03 21, 17:48)
Mergaitės gal kas galėtu atsakyti man į vieną klausymą g.gif Ar teko kam vartuojant antidepresantus išgerti alkoholio,pvz.gero vyno?Anatacijos lapelije parašyta,kad gerti alkoholi nerekomenduojama.Tik nepagalvokit,kad aš kažkokia megstanti išgerti ,tikrai ne schmoll.gif Aš tikrai galiu laisvai gyventi be alkoholio,tačiau visį mes žmonės ir artėjant Velykoms vistiek norisi trupučiuka atsigerti gero vyno.Atsakykit prašau. g.gif

Atsakyti
QUOTE(abio @ 2008 03 21, 22:06)
Gali laisvai.
Man tai nieko nebudavo ishgerus.. nes dazniausiai pavartodavau vakare, tai vis tiek juk vaistu poveikis paprastai netrunka visa para.....

o karta esu ir daugiau pavartojusi ir nieko..smile.gif) tik kita ryta prastai buvo:)) bet cia jau  nuo aiskiu priezasciu.biggrin.gif

vartokit vartokit antidepresantus ir snapsa kartu o tada visas gydymo poveikis dings kaip man buvo pries du metus ir vel viskas atsinaujino
Atsakyti
QUOTE(isabella_26 @ 2008 03 21, 23:07)
vartokit vartokit antidepresantus ir snapsa kartu o tada visas gydymo poveikis dings kaip man buvo pries  du metus ir vel viskas atsinaujino

as tai jau daug metu abstinente gryna, nei alaus nei vyniuko nei sampes, nes vartoju vaistukus blink.gif
Atsakyti
na taip as tikiu , nes ir as jau ne laso i burna, nes kaip man atsinaujino liga pirmas klausimas ar alchogolio nevartoji....ir tada paaiskino vartojant snapsiuka ir vaistus visas poveikis dingtsa
Atsakyti
QUOTE(isabella_26 @ 2008 03 21, 23:19)
na taip as tikiu , nes ir as jau ne laso i burna, nes kaip man atsinaujino liga pirmas klausimas ar alchogolio nevartoji....ir tada paaiskino vartojant snapsiuka ir vaistus visas poveikis dingtsa

man per sventes didziasias padauginus ar nepadauginus kita diena budavo labai blogai, o tai manau ir issauke nerima blink.gif nuo to laiko svenciu proga nusiperku savo snapses-2 buteliu nealkoholinio alaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus.Kiek žmonių tiek ir nuomonių,bet manau geriau neberizikuosiu ir ramiai sutiksiu Velykos su taurė sulčio.Labanaktis ir iki rytojaus. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. visos esat tikros saunuoles-stiprios ir nepasiduodancios asmenybes. daug kam is jusu reiketu pasisemti tos vidines stiprybes 4u.gif
su ta bjauria liga kovoju ir as. tik pastebejau kad man nerimas uzeina tik nakti. bet as tai sieju su vienu vaikystes ivykiu kai mazyte labai issigandau siaubo filmo ( kuri ziurejo mano vyresnysis broliukas)Suprantu,kad tai kvaila.bet vakare man tarsi savaime isijungia kazkoks baimes mygtukas doh.gif Bet as nepasiduosiu-kovosiu ir nugalesiu ta bjaurasti. Tik supratau viena dalyka-kad tai ka isgyvename vaikystej mums lieka visa gyvenima.
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2008 03 21, 22:17)
as tai jau daug metu abstinente gryna, nei alaus nei vyniuko nei sampes, nes vartoju vaistukus blink.gif

Ir saunuole 4u.gif As irgi nevartoju alkoholio + colos + limonadu + mesos + kiausiniu biggrin.gif Savijauta liuksiska thumbup.gif

QUOTE(Ksėna @ 2008 03 21, 22:37)
Ačiū už atsakymus.Kiek žmonių tiek ir nuomonių,bet manau geriau neberizikuosiu ir ramiai sutiksiu Velykos su taurė sulčio.Labanaktis ir iki rytojaus. 4u.gif

Manau tu teisi 4u.gif Skaniu velyku 4u.gif

QUOTE(zuvytei @ 2008 03 22, 12:20)
Sveikos merginos. visos esat tikros saunuoles-stiprios ir nepasiduodancios asmenybes. daug kam is jusu reiketu pasisemti tos vidines stiprybes 4u.gif
su ta bjauria liga kovoju ir as. tik pastebejau kad man nerimas uzeina tik nakti. bet as tai sieju su vienu vaikystes ivykiu kai mazyte labai issigandau siaubo filmo ( kuri ziurejo mano vyresnysis broliukas)Suprantu,kad tai kvaila.bet vakare man tarsi savaime isijungia kazkoks baimes mygtukas doh.gif Bet as nepasiduosiu-kovosiu ir nugalesiu ta bjaurasti. Tik supratau viena dalyka-kad tai ka isgyvename vaikystej mums lieka visa gyvenima.

Deja deja... g.gif Nesu as stipri ir nepasiduodanti (negaliu kalbeti uz kitas) - nes jei tokia buciau - lengvai nugaleciau nerima biggrin.gif Tame ir esme, kad esu silpna iveikti sia kvailoka "liga" doh.gif Aisku kuo toliau tuo sekasi lengviau ir geriau, taciau kaip tik stiprybes ir truksta biggrin.gif

O del isgyvenimu tu visiskai teisi 4u.gif As irgi vaiskysteje turejau siokiu tokiu nemaloniu isgyvenimu (tevu santykiuose), kas manau atsiliepia dabar g.gif

Ir saunuole, kad nepasiduosi ir kovosi!!!! Taip ir reikia 4u.gif Visos mes turime kovoti, o ne manyti kad vaistai isgydys viska savaime...vien ju neuzteks 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif nezinau kada tai praeis, bet labai laukiu verysad.gif nesuprantu, kodel kiekviena ryta toks aukstas mano pulsas, dabar vel 106, isgeriau xanax...nezinau...ar jums daznai pulsas sokineja?
Atsakyti
QUOTE(anomiSS @ 2008 03 22, 13:49)
Sveikos  4u.gif  nezinau kada tai praeis, bet  labai laukiu verysad.gif nesuprantu, kodel kiekviena ryta toks aukstas mano pulsas, dabar vel 106, isgeriau xanax...nezinau...ar jums daznai pulsas sokineja?

Sveikute 4u.gif

As jo nematuoju, bet jauciu kad sokineja daznokai smile.gif Apskritai pastebejau, kad sergant nerimu/panika mes labai pergyvename del savo sveikatos: spaudimas pakyla, galva suskausta, rankos dreba, kojos linksta, bloga, slipna, galva sukasi, apetito nera, sidis stipriai musa ir t.t.t.t.t. biggrin.gif As jau atpratau nuo tokio pergyvenimo, nes pasijutau kaip bobute kokia biggrin.gif Juk ir anksciau yra visokiu sveikatos sutrikimu pasitaike, todel siulau nesuvesti visko i panika ir ne pergyventi 4u.gif
Tas pats man buvo kai pradejau gerti antidepresantus, kilo mintys: ar galima su kava, alkoholiu, aspirinu, nimesiliu, raminanciaisi ir dar velnias zino kuo maisyti biggrin.gif O jau jei negera pasidarydavo, viskas galvojau sumaisiau su kazkuom ir sakes jau biggrin.gif Nera ko nerimauti 4u.gif Antidepresantai nesureguos mirtinai su niekuom! Tik viskas aisku reikia saiko smile.gif
Siulau merginos maziau galvoti apie ligas visokias!!!! Nieko mums nenutiks 4u.gif Juk kiek kartu tyrimai parode, kad sveikos kaip pavasariniai ridikeliai biggrin.gif (mazi negalavimai nesiskaito)

Nebijokite - viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti