Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

Atsiprasau, jei pikta pasirodziau, cia is nervu tikriausiai 4u.gif blush2.gif . Pabuvau lauke, tad prasiblaskiau, pesimistines mintys truputi aprimo. Vakare eisiu i miesta. Issimaudyti vonioje faina. Del ko nors skanaus tai kitas reikalas - neturiu apetito thumbup.gif Galiu visa diena NIEKO nevalgyt, tik kai jau skrandi grauzia, tada tenka isimest kazka i burna. Kuda nesu, tad jei svoris kris, nieko tokio, bet apetito neturet nenormalu. Gal praeis, man svarbiau, kad nuotaika laikytusi bent jau tokia, kaip dabar. Homeopatinius nuo nervu geriu smile.gif Kaip jus jauciates? 4u.gif
Atsakyti
Ksėna, tai mes tikrai labai panasiai sergam bigsmile.gif o nuo migrenos geriu Naramig, kai jau jauciu, kad tikrai skauda stipriai, o jei jauciu kad skausmas toks nuo nuovargio ar itampos padeda ir ibuprom. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, aš čia naujokė. Nežinojau kur rašyt, bet tiesiog noriu išliet jausmus. Sia savaite sužinojau, kad laukiuosi ir ištiko lengvas šokas, nes ant nosies bakalaurinis dabas, darbo dar neturiu, tėvai mirė ana pusmeti (tėtis spalio 3 d, o mama per Kūčias, brolių ar seserų neturiu. Turiu 10 metų vyresnį drauga, jis irgi pasimetęs. Vakar dar susipykom dėl mano kaltės ir dar šiandien jis nenori susitaikyt. Labai bijau, kad jis mane paliks arba nors ir nepaliks, bet bus šaltas ir abejingas viskam (tai labiau į jį panašu). O be jo aš daugiau nieko neturiu...
Atsakyti
QUOTE(astra1 @ 2008 03 21, 14:08)
Sveikos, aš čia naujokė. Nežinojau kur rašyt, bet tiesiog noriu išliet jausmus. Sia savaite sužinojau, kad laukiuosi ir ištiko lengvas šokas, nes ant nosies bakalaurinis dabas, darbo dar neturiu, tėvai mirė ana pusmeti (tėtis spalio 3 d, o mama per Kūčias, brolių ar seserų neturiu. Turiu 10 metų vyresnį drauga, jis irgi pasimetęs. Vakar dar susipykom dėl mano kaltės ir dar šiandien jis nenori susitaikyt. Labai bijau, kad jis mane paliks arba nors ir nepaliks, bet bus šaltas ir abejingas viskam (tai labiau į jį panašu). O be jo aš daugiau nieko neturiu...

Sveika 4u.gif

Pirmiausiai klysti sakydama, kad nieko be jo neturi - turi pilve maza stebukla 4u.gif

Patikek, pazistu daug jaunesniu paneliu, kurios vaikelius pasigimde. Tikiu, kad labai baisu ir atrodo, kad gyvenimas tuom pasibaige, taciau tikrai taip nera. Draugui manau reikia tiesiog suvokti sia zinia ir artejancius pokycius ir viskas bus gerai. Matyt ir jis issigando, tokie tie vyrai tongue.gif Duok gal jam laiko susitaikyti g.gif

Tai ne pasaulio pabaiga 4u.gif Beto gal cia kaip tik tau siuncia likimas vaikeli, nes as tikiu, kad ne bereikialo jie keisciausiu metu nori ateiti i pasauli smile.gif Gal butent del to kad jautiesi vienisa - jis ir ateina 4u.gif O bakalaurini juk spesi pabaigti laisvai!!! Tik del darbo kazka reikia sugalvoti, gal draugas dirba? smile.gif Viskas bus gerai!!! 4u.gif
Atsakyti
Labai aciū už palaikymą 4u.gif Draugas tai dirba, stengiasi, bet jo alga nedidelė, be to, jis neturi specialybės, dar jam su sveikata kartais būna problemų. Dėl finansinių dalykų norėtųsi būti labiau užtikrintai. Aš norėčiau nors kiek padirbt, kad nors motinystės pašalpą normalią gaučiau. Bet dabar, rašydama bakalaurinį ir dar šiaip besinervuodama, nemanau kad galėčiau dar ir darbui atsidėti (pirmiausia jo paieškoms), be to darbdaviai, manau, nelabai išleistų į mokslus. Baigus universitetą mielai dirbčiau, bet tada bus liepos mėnuo ir tikriausiai pilvukas jau matysis, tai vėlgi nelabai norės kas priimti. Galvą suku pastoviai, dar ir piktumai prasidėjo... verysad.gif
Atsakyti
Norejau paklausti ar vartoti xanax galima jei geri kava? siaip pagalvojau ar nieko tokio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astra1 @ 2008 03 21, 14:54)
Labai aciū už palaikymą  4u.gif Draugas tai dirba, stengiasi, bet jo alga nedidelė, be to, jis neturi  specialybės, dar jam su sveikata kartais būna problemų. Dėl finansinių dalykų norėtųsi būti labiau užtikrintai. Aš norėčiau nors kiek padirbt, kad nors motinystės pašalpą normalią gaučiau. Bet dabar, rašydama bakalaurinį ir dar šiaip besinervuodama, nemanau kad galėčiau dar ir darbui atsidėti (pirmiausia jo paieškoms), be to darbdaviai, manau, nelabai išleistų į mokslus. Baigus universitetą mielai dirbčiau, bet tada  bus liepos mėnuo ir tikriausiai pilvukas jau matysis, tai vėlgi nelabai norės kas priimti. Galvą suku pastoviai, dar ir piktumai prasidėjo... verysad.gif

del darbu as matau viena galimybe: tau dabar reikia ieskotis darbo (kokio nesunkaus) ir nesakyk darbdaviam, kad laukies g.gif Mokslam turetu isleisti - tikrai galima usitarti. Taip padirbtumei kokius 4 - 6 menesius ir iseitum motinystes atostogu. Tada sau ramiai augintum vaikeli ir dar gautum pinigeliu 4u.gif Del darbo tik sia viena iseiti matau. O su mokslais suderinsi, visi suderina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabelle @ 2008 03 21, 12:37)
Atsiprasau, jei pikta pasirodziau, cia is nervu tikriausiai  4u.gif  blush2.gif . Pabuvau lauke, tad prasiblaskiau, pesimistines mintys truputi aprimo. Vakare eisiu i miesta. Issimaudyti vonioje faina. Del ko nors skanaus tai kitas reikalas - neturiu apetito  thumbup.gif  Galiu visa diena NIEKO nevalgyt, tik kai jau skrandi grauzia, tada tenka isimest kazka i burna. Kuda nesu, tad jei svoris kris, nieko tokio, bet apetito neturet nenormalu. Gal praeis, man svarbiau, kad nuotaika laikytusi bent jau tokia, kaip dabar. Homeopatinius nuo nervu geriu  smile.gif  Kaip jus jauciates?  4u.gif

Labas smile.gif Jaučiosi neblogai,tik apsnudusi truputi,mažiukas labai anksti keltis pradėjo .O šiap lig ir nieko,tik labai jau dažnai galva skauda iki pykinimo.Nuotaika nebloga,būna žinoma momentu,kad ir nelabai tą nuotaiką gera,bet aš visada prisiminu,kokia būvo mano savijauta prieš pora mėnėsiu paimu savę į rankas ir pradėdu vėl džiaugtis gyvenimų biggrin.gif Žinai man su apetitu irgi nelabai,anksčiau mėgdavau pavalgyti, o dabar galiu visai nebevalgyti,gal tai nuo vaistų?Aš manau ,kad tai nelabai gerai schmoll.gif Gerai tau pailsieti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2008 03 21, 15:47)
del darbu as matau viena galimybe: tau dabar reikia ieskotis darbo (kokio nesunkaus) ir nesakyk darbdaviam, kad laukies g.gif  Mokslam turetu isleisti - tikrai galima usitarti. Taip padirbtumei kokius 4 - 6 menesius ir iseitum motinystes atostogu. Tada sau ramiai augintum vaikeli ir dar gautum pinigeliu 4u.gif  Del darbo tik sia viena iseiti matau. O su mokslais suderinsi, visi suderina smile.gif

Ačiū už patarimą 4u.gif . Manau, kad taip reikes ir daryti vardan vaikelio ir savo ramesnės ateities. Be to, gyvenam mano amžinatilsį tėvų name, kuriam remonto "juodai" reikia, ypač dabar, nes mažiukas turėtų gimti vėlų rudenį, o langai perpučiami. Pradžioj pasiieškosiu nebūtinai pagal specialybę ir paprasto darbelio. Na, mieste, kur gyvenu darbo rinka nėra jau tokia didelė, bet pabandysiu.
Atsakyti
Mergaitės gal kas galėtu atsakyti man į vieną klausymą g.gif Ar teko kam vartuojant antidepresantus išgerti alkoholio,pvz.gero vyno?Anatacijos lapelije parašyta,kad gerti alkoholi nerekomenduojama.Tik nepagalvokit,kad aš kažkokia megstanti išgerti ,tikrai ne schmoll.gif Aš tikrai galiu laisvai gyventi be alkoholio,tačiau visį mes žmonės ir artėjant Velykoms vistiek norisi trupučiuka atsigerti gero vyno.Atsakykit prašau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 03 21, 17:48)
Mergaitės gal kas galėtu atsakyti man į vieną klausymą g.gif Ar teko kam vartuojant antidepresantus išgerti alkoholio,pvz.gero vyno?Anatacijos lapelije parašyta,kad gerti alkoholi nerekomenduojama.Tik nepagalvokit,kad aš kažkokia megstanti išgerti ,tikrai ne schmoll.gif Aš tikrai galiu laisvai gyventi be alkoholio,tačiau visį mes žmonės ir artėjant Velykoms vistiek norisi trupučiuka atsigerti gero vyno.Atsakykit prašau. g.gif

Prajuokinai su tuo : nepagalvoki kad as megstanti isgerti biggrin.gif

Aisku, kad galima 4u.gif as gerdama antidepresantus per vakarelius isgerdavau, tik tiek kad nuo mazesnio kiekio galva aspsiska biggrin.gif Tad buk atsargi biggrin.gif

Tam lapely parasyta, kad ir vairuoti negalima doh.gif Bet visi vairuoja tongue.gif

Skaniu ir grazius Velyku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mereveja: 21 kovo 2008 - 17:34
As vel su klausimu...gal man padesit. neturiu galimybes del kiekvieno iskilusio neaiskumo skambint gydytojui, tai gal jus zinosit. 4u.gif klausiau ar galima gert xanax ir kava, nes kazkur skaiciau, kad negerai, kai vienas slopina, o kitas ne. bet pas mane labai zemas spaudimas. ar xanax jo nemusa dar labiau? ir ar galima xanax vartoti su tarkim vaistais nuo galvos skausmo (ibuprom)? jauciuos tokia ikyri, istisai klausineju. lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti