QUOTE(Lina_Linute @ 2007 11 12, 18:36)
labas vakaras

As norejau papasakoti jusu. del situ tepliojimu, man tai buvo taip. as geriu KT,ir praita menesi kai geriau, vidury kazkur viena diena pamirsau isgerti, o tada prasidejo tepliojimai. geriau toliau normaliai...(beje ankciau geriau ir vistiek tepliojo truputi). taigi baigusi gerti ta pakuote, laukiau jau menesiniu. po 3kokiu d. turejo jos prasideti. as isdejusi joms apsauga vaiksciodavau

taciau man nepasakyciau kad tai buvo tos tikrosios ir gausios mano mmm, tiesiog kaip tepliojimas..net nesuptratau, ar tai is vis galima mmm pavadinti

dbr geriu kita pakuote. viskas OK. man tik jau nuo anksciau kazkoks blogumas vis jauciasi, dazniau autobusais vaziuojant, nors esu pavalgiusi ryte. ir ne tik ryte, taciau taip ne kasdein. is baimes nestumo pasidariau po tu mm testa..RODE: viena ryskia ir kita plemiuka! kas tai? dariausi visai kita paskui- nieko... tas blogumas neisnyko. nesu nescia, tai zinau, taciau kazkaip neaiskiai man cia... gal kam buve panasiai?
Tai kaip suprantu, neseniai emei gert KT?
Pykinimas gali but vienas is pasaliniu reiskiniu nuo KT. Kiek pamenu, man irgi pradzioj KT gerimo budavo blogoka. Sako, jos daro panasu poveiki organizmui kaip nestumas pojuciu prasme.
Del tepliojimu, tai normalu pradejus gert KT, o jei pamirsi isgert tablete vidury gerimo, tai gali kartotis, normali reakcija. Del menesiniu po KT, tai jos greiciausiai ir bus tokios lengvos, kaip tu vadini tiesiog tepliojimu

Nes tai nera tavo naturalios menesines, o tik KT sukeltas kraujavimas.