Įkraunama...
Įkraunama...

Tepliojimas ir pastojimas

Apklausa: Ar jums būna tepliojimų prieš mėnesines? (393 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
aciu smile.gif kaip nors reikia palaukti dar kelias dieneles. nors negaliu, taip norisi suzinoti, nors mano kolege sako, kad as nestuke.gif nes su jai buvo labai panasiai kai pasimylejo pries menesines...
Atsakyti
Sveikos, man jau 4 ciklus pries menesines teplioja rudai... Gal galit pasakyti, ar echoskopu galima pamatyti, kad yra endomitrioze? verysad.gif
Atsakyti
labas vakaras smile.gif As norejau papasakoti jusu. del situ tepliojimu, man tai buvo taip. as geriu KT,ir praita menesi kai geriau, vidury kazkur viena diena pamirsau isgerti, o tada prasidejo tepliojimai. geriau toliau normaliai...(beje ankciau geriau ir vistiek tepliojo truputi). taigi baigusi gerti ta pakuote, laukiau jau menesiniu. po 3kokiu d. turejo jos prasideti. as isdejusi joms apsauga vaiksciodavau biggrin.gif taciau man nepasakyciau kad tai buvo tos tikrosios ir gausios mano mmm, tiesiog kaip tepliojimas..net nesuptratau, ar tai is vis galima mmm pavadinti g.gif dbr geriu kita pakuote. viskas OK. man tik jau nuo anksciau kazkoks blogumas vis jauciasi, dazniau autobusais vaziuojant, nors esu pavalgiusi ryte. ir ne tik ryte, taciau taip ne kasdein. is baimes nestumo pasidariau po tu mm testa..RODE: viena ryskia ir kita plemiuka! kas tai? dariausi visai kita paskui- nieko... tas blogumas neisnyko. nesu nescia, tai zinau, taciau kazkaip neaiskiai man cia... gal kam buve panasiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina_Linute @ 2007 11 12, 20:36)
labas vakaras  smile.gif As norejau papasakoti jusu. del situ tepliojimu, man tai buvo taip. as geriu KT,ir praita menesi kai geriau, vidury kazkur viena diena pamirsau isgerti, o tada prasidejo tepliojimai. geriau toliau normaliai...(beje ankciau geriau ir vistiek tepliojo truputi). taigi baigusi gerti ta pakuote, laukiau jau menesiniu. po 3kokiu d. turejo jos prasideti. as isdejusi joms apsauga vaiksciodavau biggrin.gif  taciau man nepasakyciau kad tai buvo tos tikrosios ir gausios mano mmm, tiesiog kaip tepliojimas..net nesuptratau, ar tai is vis galima mmm pavadinti  g.gif dbr geriu kita pakuote. viskas OK. man tik jau nuo anksciau kazkoks blogumas vis jauciasi, dazniau autobusais vaziuojant, nors esu pavalgiusi ryte. ir ne tik ryte, taciau taip ne kasdein. is baimes nestumo pasidariau po tu mm testa..RODE: viena ryskia ir kita plemiuka! kas tai? dariausi visai kita paskui- nieko... tas blogumas neisnyko. nesu nescia, tai zinau, taciau kazkaip neaiskiai man cia... gal kam buve panasiai? g.gif

sveikute,del tepliojimo tai nieko pasakyt negaliu,o del to pykinimo tai ir man taip buvo,jei neturi kitu problemu tai tiesiog salutinis KT poveikis arba tau jos tiesiog netinka,as saviskiu nenorejau keist tai man patare gert jas vakarais pries einant gult,tada visa bloguma tiesiog pramiegodavau ir sita problema isnyko thumbup.gif tai tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina_Linute @ 2007 11 12, 18:36)
labas vakaras  smile.gif As norejau papasakoti jusu. del situ tepliojimu, man tai buvo taip. as geriu KT,ir praita menesi kai geriau, vidury kazkur viena diena pamirsau isgerti, o tada prasidejo tepliojimai. geriau toliau normaliai...(beje ankciau geriau ir vistiek tepliojo truputi). taigi baigusi gerti ta pakuote, laukiau jau menesiniu. po 3kokiu d. turejo jos prasideti. as isdejusi joms apsauga vaiksciodavau biggrin.gif  taciau man nepasakyciau kad tai buvo tos tikrosios ir gausios mano mmm, tiesiog kaip tepliojimas..net nesuptratau, ar tai is vis galima mmm pavadinti  g.gif dbr geriu kita pakuote. viskas OK. man tik jau nuo anksciau kazkoks blogumas vis jauciasi, dazniau autobusais vaziuojant, nors esu pavalgiusi ryte. ir ne tik ryte, taciau taip ne kasdein. is baimes nestumo pasidariau po tu mm testa..RODE: viena ryskia ir kita plemiuka! kas tai? dariausi visai kita paskui- nieko... tas blogumas neisnyko. nesu nescia, tai zinau, taciau kazkaip neaiskiai man cia... gal kam buve panasiai? g.gif

Tai kaip suprantu, neseniai emei gert KT?
Pykinimas gali but vienas is pasaliniu reiskiniu nuo KT. Kiek pamenu, man irgi pradzioj KT gerimo budavo blogoka. Sako, jos daro panasu poveiki organizmui kaip nestumas pojuciu prasme.

Del tepliojimu, tai normalu pradejus gert KT, o jei pamirsi isgert tablete vidury gerimo, tai gali kartotis, normali reakcija. Del menesiniu po KT, tai jos greiciausiai ir bus tokios lengvos, kaip tu vadini tiesiog tepliojimu mirksiukas.gif Nes tai nera tavo naturalios menesines, o tik KT sukeltas kraujavimas.
Atsakyti
iš viso nebūva schmoll.gif
Atsakyti
O man būva unsure.gif Sąžiningai prieš kiekvienas mėnesines unsure.gif Gegužės mėnesį pastojau iš pirmo ''bandymo'', tiesa, liepos pabaigoj darė abraziją, nes leliukas nesivystė verysad.gif Tai dabar ir nebesuprantu: tepliojimas prieš mėnesines greičiausiai rodo problemas su pastojimu, bet aš pastojau labai greitai. Kažin, eit pas gydytoją ar ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2007 11 15, 18:46)
O man būva  unsure.gif Sąžiningai prieš kiekvienas mėnesines  unsure.gif Gegužės mėnesį pastojau iš pirmo ''bandymo'', tiesa, liepos pabaigoj darė abraziją, nes leliukas nesivystė  verysad.gif Tai dabar ir nebesuprantu: tepliojimas prieš mėnesines greičiausiai rodo problemas su pastojimu, bet aš pastojau labai greitai. Kažin, eit pas gydytoją ar ne?  unsure.gif

manau jei del kazko neramu tai reik pasirodit gyd wink.gif juk blogiau nebus smile.gif
Atsakyti
na is tikruju Jums visoms aciu labai, mane kad paprotinot doh.gif lotuliukas.gif teisybe - pati po kiek laiko tik pamasciau, kad tas pykinimas, tai pasalinis KT poveikis. na dziaugiuosi, kad isisaiskinau blush2.gif smile.gif
Atsakyti
ultragarsas nerodo endometriozes..tik lb retu atveju, kai jau ji isisenejusi tada gal ir imanoma pastebeti
Atsakyti
As noreciau paklausti Jusu nuomones, jeigu teplioja, gali buti moteris pastojusi?
Atsakyti
QUOTE(Lina_Linute @ 2008 07 29, 11:53)
As noreciau paklausti Jusu nuomones, jeigu teplioja, gali buti moteris pastojusi?

na manau gali...nes man taip buvo, atejus mmm laikui patepliojo rudai o kraujas taip ir nepasirode, po keliu dienu pasidariau testa, jis buvo teigiamas...taciau karts nuo karto patepliodavo ir toliau, to pasekoje, persileidau...todel tie patepliojimai nestumo metu kazkaip man pasitikejimo nekelia doh.gif
Atsakyti