Įkraunama...
Įkraunama...

Tepliojimas ir pastojimas

Apklausa: Ar jums būna tepliojimų prieš mėnesines? (393 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
MonaLisa, gleivės vidury ciklo - tai gerai, nes tai reiškia ovuliaciją, wink.gif tik jos turi būti šiek tiek panašios į kiaušinio baltymą. Jei jos baltos - varškinės (ne skaidrios), žalios ar geltonos arba labai erzina, tada blogai.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexandra: 24 kovo 2004 - 13:41
na, jos tokios baltokos, kartais i geltonuma ,bet labai jau ten geltonos nera...man rado zaizdele makstyje, tai gal del to...o gydytoja net nesiteike nieko paaiskint sad.gif
Atsakyti
QUOTE (MonaLisa @ 2004 03 24, 13:59)
na, jos tokios baltokos, kartais i geltonuma ,bet labai jau ten geltonos nera...man rado zaizdele makstyje, tai gal del to...o gydytoja net nesiteike nieko paaiskint sad.gif

Jei į kiaušinio baltymą panašu, tai vaisingos gleivės wink.gif . Jeigu jos neturi keisto, erzinančio kvapo, nuo jų neniežti, tai nieko baisaus. Vienom moterim būdinga daugiau gleivių, kitom mažiau. Tai priklauso ir nuo lytinio gyvenimo aktyvumo, ir nuo naudojamų vaistų. Tik bendra taisyklė - iškart po mėnesinių gleivių neturėtų būti.
Atsakyti
Man pries gimdyma (nestuma) tepliojo ilga laika.. kelias dienas pries ir kelias dienas po menesiniu, tokios rudos isskyros, metus nesisaugojau ir negalejau pastoti, galu gale ne uz ilgo pastojau nevietoje ir operacijos metu, be visokiu kitu problemu, buvo rasti nedideli endometriozes zidiniai.. Po operacijos puse metu kontraceptiku, jokiu tepliojimu ir sekmingas nestumas biggrin.gif... Ilgas tepliojimas gali buti endometriozes pozymiu, kuria jokia ehoskopija nenustatys, tik spec. tyrimas.. bet gali buti ir kotos priezastys... Siap man gydytojas siule naudoti kontaceptikus kaip viena is prevencijos budu pries endometrioze.. Po gimdymo nieko nesiskundziu, vartoju kontaceptines piliules, jokiu tepliojimu
Atsakyti
Na o man jau kelintas menuo kazkur 10-13 diena skaiciuojant nuo pirmos menesiniu dienos, iseina keli sviezio kraujo lasai... unsure.gif Kazin ka tai galetu reiksti? Prasidedancia ovuliacija, bet seniau tai niekada to nebuvo. Kontraceptiku nevartoju... g.gif
Atsakyti
QUOTE (Freja @ 2004 08 25, 02:34)
Na o man jau kelintas menuo kazkur 10-13 diena skaiciuojant nuo pirmos menesiniu dienos, iseina keli sviezio kraujo lasai... unsure.gif Kazin ka tai galetu reiksti? Prasidedancia ovuliacija, bet seniau tai niekada to nebuvo. Kontraceptiku nevartoju... g.gif

Labiausiai panašu į ovuliaciją.
Sakai, anksčiau niekad to nebuvo - betgi organizmas nėra nekintatntis dalykas, vis ir tie hormonai svyruoja, ir žmonės net iš išvaizdos keičias per laiką. Jeigu tai tik keli lašai, nieko baisaus. wink.gif
Atsakyti
Visi tepliojimai yra endometriozes pozymis. Ir endometriozes tikrai negalima aptikti ecoskopuojant, ji aptinkama tik darant laparaskopija. Zinau, nes viska tai isgyvenau.
Atsakyti
Sveikutes,
perskaiciau visu pasisakymus ir pasidare keista, kadangi siandien perskaiciau Tako puslapyje, kad tepliojimas apie8 diena po ovuliacijos arba vietoj menesiniu yra vienas is ankstyvuju nestumo pozymiu. Paciai jau keleta dienu toks tepliojimas vyksta ir nuspendziau pasidometi, ka tai galetu reiksti, nes pavadinti menesinem tuos keleta lasu per diena neiseina. O menesines veluoja 2 dienas... Ryt darysiu testa.
Atsakyti
QUOTE (Ambra @ 2004 10 04, 16:32)
Sveikutes,
perskaiciau visu pasisakymus ir pasidare keista, kadangi siandien perskaiciau Tako puslapyje, kad tepliojimas apie8 diena po ovuliacijos arba vietoj menesiniu yra vienas is ankstyvuju nestumo pozymiu. Paciai jau keleta dienu toks tepliojimas vyksta ir nuspendziau pasidometi, ka tai galetu reiksti, nes pavadinti menesinem tuos keleta lasu per diena neiseina. O menesines veluoja 2 dienas... Ryt darysiu testa.

Ambra, clap.gif
tegu buna dvi juosteles thumbup.gif
sveikinu!
Atsakyti
Aciu, Masako, deja, kaip tik siryt prasidejo mmm...
Taigi turbut reiks susirupinti tais priesmenesininiais kraujavimais ir pasidaryti tyrimus sad.gif Vos nezliumbiu...
Atsakyti
QUOTE (Ambra @ 2004 10 05, 07:46)
Aciu, Masako, deja, kaip tik siryt prasidejo mmm...
Taigi turbut reiks susirupinti tais priesmenesininiais kraujavimais ir pasidaryti tyrimus sad.gif Vos nezliumbiu...

Ambra, nepergyvenk. Man pastaruosius puse metu per viduri ciklo keli lasai pasirodo ir pora dienu iki menesiniu. Gydytojai nieko blogo nerado wink.gif Turbut tikrai organizmas keiciasi (senstu...) tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites

landziojau po foruma ir uzsukau i jusu tema.
siaip mano menesines buvo reguliarios ir neikada netepliodavo. Po pirmo pastojimo, kuris deja baigesi nesivystanciu nestumu man pradejo teplioti ciklo viduryje ir pries pat menesines. Mano ginekologe sake, kad taip gali buti. Taciau antra akrta pastojau is karto. (deja sis nestumas baigesi taip pat)
Taigi as manau ,kad tepliojimas nelabai yra susijes suspatojimu. Bet del sventos ramybes visada geriau nueiti pas gydytoja pasikonsultuoti
Atsakyti