QUOTE(Kristix @ 2009 12 17, 23:16)
ZINOTE, O SIULOTE, NEGALVODAMI APIE KLIENTA...JIS TIPO VISA "S" SUPIRKS, SAZINES TURETUMETE. O KAS LIECIA MUSU PLAGIATA, NERAUKITE RUTU, NE JUSU KOMPETENCIJAI MUS VERTINTI, ISORINIO DIZAINO MINTI MES GAL IR PLAGIJUOJAME, BET TECHNOLOGIJAS SU LYG KIEKVIENU GAMINIU MES TOBULINAME, (DAROME TA KO 3 KETVIRTADALIAI LIETUVOS ZIDINISTU NEGALI PASIULYTI, GAL JUMS IR PAVIDU KAD TOKIE SKEPTISKI) TAD ........ DUOG DIEVE VISI GAMINTOJAI IR MONTUOTOJAI MASTYTU NE TIK APIE GAUNAMA PELNA, O APIE IR PARDUOTA AR PAGAMINTA PRODUKTA, NEBUTU NEI NEIGIAMU STRAIPSIU, NEI KITO...
MES NESAME TIE KURIE PASIULYS PIGIAI, MES SIULOME KOKYBE...TASKAS....
Papildyta:
O jei ne paslaptis, kokiai zidinistu firmai ar induvidualiam montuotojui atstovauja "Korida" ?
MES NESAME TIE KURIE PASIULYS PIGIAI, MES SIULOME KOKYBE...TASKAS....
Papildyta:
O jei ne paslaptis, kokiai zidinistu firmai ar induvidualiam montuotojui atstovauja "Korida" ?
Kodėl Jūs tą išverčiate į vieną pusę ir ,,a la pamokslaujate,moralizuojate .Kad taip galvojate ir teigiate gal pats toks ir esate ? Pirma visada pasižiūrekite į savo pusę . Jūs irgi siūlote "ale Focus zidinius" (čia ne mano žodžiai ) ir visiskai man dzin tie Jūsų gaminiai ir nesiruošiame jų čia vertinti . Kodėl negalima pasiūlyti panašios kapsulės į M-desidgn, citata iš Kristix : ,, kainos atzvilgiu pigesnės dvigubai (kas tai aktualu dviems tredzdaliams pirkeju) ? Jei būtu susidomejimas ,,hansagaminiu tai ir būtu viskas paaiškinta kas ir kaip. Ir niekada Žmonėms ,,neburiu ,kad tai orginalus vokiškas produktas(net sitam forume lyg kazkur rašiusi buvau , keletą metų senesnėse temose ),kaip skelbėsi ar skelbiasi gamintojai .Tą galetų tikriausiai pasakyti ir kai kurios forumietės-klijientės .
Kas dėl to straipsnio .Kiek pažiūrėjus į nuotrauką(nevertinant saugumo reikalavimu ir kitko )gerai matosi,kad kamino indėklas sutrauktas į ventiliacinę angą

Dar aišku oro trūkumas dasideda, ,juk židinys išdegina is patalpos deguonį .O tada pasiima deguonį degimui per kaminą ir atidarius duris įmuša dūmus .
O del ,,triohinimo, kad tai vokiškas produktas, tai aišku negerai ir klijiente teisi.Lieptas turi du galus .... del to ir nusibaude patys save ...
Tokia paslaptis - MB individualus montuotojas, neatstovauja jokiai firmai .
Geros Sėkmės

Papildyta:
Beje gal kam įdomu. Tikrai įdomių sprendimų megstamu Kristix stiliu http://www.ekos.lt/