Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai bizgesiukai:)

QUOTE(Kelsey @ 2008 03 09, 13:35)
kiek skaiciau, nuomones laaabai geros apie juos  smile.gif ilgai laiko, grazios spalvos  smile.gif

o nesausina lupyciu?
Atsakyti
Kokie blizgiai yra itin blizgus?Su blizguciais smulkiais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 03 11, 12:39)

YSL blizgesiai su aukso dalelemis! wub.gif Na labai blizgus ir su smulkiom dalelem. Yra tokie kaip piestukai ir paprasti blizgesiai su teptuku. Tik va, kad ju labai mazai yra... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 03 11, 13:39)

As irgi iskart apie YSL blizgesiukus pagalvojau bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 03 11, 13:46)
As irgi iskart apie YSL blizgesiukus pagalvojau  bigsmile.gif

Na jie kolkas man patys paciausi! wub.gif

Maciau kaip tik ESLAUDA vienus pardavineja... ax.gif aisku cia ne mano reikalas, bet kodel? ax.gif Nebepatinka?
Atsakyti
QUOTE(milldute @ 2008 03 11, 15:15)
Na jie kolkas man patys paciausi! wub.gif

Maciau kaip tik ESLAUDA vienus pardavineja... ax.gif  aisku cia ne mano reikalas, bet kodel? ax.gif  Nebepatinka?

Man jie irgi patinka ! As turiu 4vnt. ivairiausiu spalvu. 3 Golden gloss ir 1 Sparkling Touch bigsmile.gif
As parduodu nes be siu blizgesiuku turiu dar kokia 10 kitu biggrin.gif Todel man tikrai tiek per daug, o as noriu isbanyt dar ir kitu rolleyes.gif
Atsakyti
o yra is tu naujuju loeral kokia naturalesne, sviesesne spalvyte, rusva tarkim? 4u.gif
Atsakyti
siandien musipirkau maybelline watershine blizgesiuka;]
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 03 11, 16:53)
Man jie irgi patinka ! As turiu 4vnt. ivairiausiu spalvu. 3 Golden gloss ir 1 Sparkling Touch  bigsmile.gif
As parduodu nes be siu blizgesiuku turiu dar kokia 10 kitu  biggrin.gif  Todel man tikrai tiek per daug, o as noriu isbanyt dar ir kitu  rolleyes.gif

Supratau. rolleyes.gif Na, kad jau pradejau klausineti, tai dar paklausiu... Kiek cia skaitau, tai ESLAUDA cia viena kieciausiu kokybiskos kosmetikos eksperciu... biggrin.gif 4u.gif Tai paklausiu butent taves, kokie dar blizgesiukai prilygsta YSL geriui? noriu pavasariui kazko naujo! Noreciau labai blizgiu, veidrodinio atspindzio.
Bandziau Collistar naujus blizgesiukus - tai labai malonus! tik va, kad juos pirstu ar atskiru sepeteliu reik tepti - neturiu tam laiko... doh.gif
Gal ka parekomenduosi...?
Atsakyti
QUOTE(milldute @ 2008 03 11, 17:34)
  Tai paklausiu butent taves, kokie dar blizgesiukai prilygsta YSL geriui? noriu pavasariui kazko naujo! Noreciau labai blizgiu, veidrodinio atspindzio.

As ne ESLAUDA, bet isiterpsiu biggrin.gif manau cia kiekvienai kitaip blush2.gif nas man pvz tie visu isgirtieji YSL gold nepaliko ispudzio g.gif kazkaip trumpai laikesi, jausmas ant lupu ne itin malonus del tu blizgiuku, o ir lako efekto, kuri taip megstu nemaciau... man pvz CHANEL Levres Scintillantes nelyginamai geresni, ypac tos spalvos, kur su zeruciais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 03 11, 18:48)
As ne ESLAUDA, bet isiterpsiu biggrin.gif  manau cia kiekvienai kitaip blush2.gif  nas man pvz tie visu isgirtieji YSL gold nepaliko ispudzio g.gif kazkaip trumpai laikesi, jausmas ant lupu ne itin malonus del tu blizgiuku, o ir lako efekto, kuri taip megstu nemaciau...  man pvz CHANEL Levres Scintillantes nelyginamai geresni, ypac tos spalvos, kur su zeruciais wub.gif

Jie tikrai labai kokybiski ir malonus! wub.gif Bet man gal truputi Chanel atsibodo... blush2.gif Manau, kad tuojau tai atsitiks ir su YSL... Na negaliu niekaip apsistoti ties vienu produktu, vis ieskau geresniu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milldute @ 2008 03 11, 18:34)
Supratau. rolleyes.gif  Na, kad jau pradejau klausineti, tai dar paklausiu... Kiek cia skaitau, tai ESLAUDA cia viena kieciausiu kokybiskos kosmetikos eksperciu... biggrin.gif  4u.gif  Tai paklausiu butent taves, kokie dar blizgesiukai prilygsta YSL geriui? noriu pavasariui kazko naujo! Noreciau labai blizgiu, veidrodinio atspindzio.
Bandziau Collistar naujus blizgesiukus - tai labai malonus! tik va, kad juos pirstu ar atskiru sepeteliu reik tepti - neturiu tam laiko... doh.gif
Gal ka parekomenduosi...?

Na jau tikrai ne kieciausia biggrin.gif lotuliukas.gif
Kiek bandziau blizgesiu tai stipriausia veidrodini spindesi duoda vis del to YSL Golden Gloss. Bet pripazistu, kad jis trumpai laikosi, todel siuo atzvilgiu ir as siulau Chanel Levres Scintillantes. Tie su zeruciais istikruju siek tiek panasus, o laikosi geriau. Slapia efekta kartu su zeruciais dar duoda Dior Kiss kai kurie numeriai, ir laikosi gerai, bet sie jau klampoki.
Asmeniskai man dar patinka Guerlain blizgesiukai, ypac Guerlain Kiss Kiss - bet jie duoda slapia efekta ir yra be blizguciu. Labai gerai laikosi Lancome Juicy Tubes - jie taip pat klampus smile.gif Zodziu, reikia bandyti ir atrasti savuosius bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 12 kovo 2008 - 03:09