Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai bizgesiukai:)

Jau ir žalias atsiarod, kokia dabar spalva bus?Mėlynas yra, žalias jau irgi yra, dabar koks bus violetinis, holografinis? g.gif smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Karta pabandziau ir negaliu sustoti... biggrin.gif Loreal lupu blizgesiai thumbup.gif , ypac tie, kurie spindi it deimanciukai, lupos atrodo ir jauciasi nuostabiai! thumbup.gif
Atsakyti
KOkius L'Orealio blizgius mėgsti?Kokie labiausiai patinka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 03 13, 09:39)
KOkius L'Orealio blizgius mėgsti?Kokie labiausiai patinka? smile.gif

Tiesiog krentu del Loreal Glam Shine, dabar dazausi Tender Crystal 31 numeriuku wub.gif wub.gif wub.gif , pries tai turejau sviesesni wub.gif wub.gif wub.gif , man jie labai patinka. wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Happy.Woman @ 2008 03 13, 15:18)
Tiesiog krentu del Loreal Glam Shine, dabar dazausi Tender Crystal 31 numeriuku  wub.gif  wub.gif  wub.gif , pries tai turejau sviesesni  wub.gif  wub.gif  wub.gif , man jie labai patinka.  wub.gif  biggrin.gif

g.gif man jie kažkodėl netinka ir nepatinka... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 03 13, 10:20)
g.gif  man jie kažkodėl netinka ir nepatinka... blush2.gif

smile.gif man tai labai patinka, seniau labai nemegau dazytu lupu, jei patepdavau, tai tik permatomu kokiu, apie lupdazius net nekalbu, su jais jausdavausi nekaip, lupas tada sustingciusi laikydavau, nes atrodydavo kaip vaskines lotuliukas.gif , bet kai pirma karta pasidaziau Loreal'iu, taip ir viskas wub.gif , tiesa, jau ir su lupdaziu karts nuo karto pasipaisau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Happy.Woman @ 2008 03 13, 15:25)
smile.gif man tai labai patinka, seniau labai nemegau dazytu lupu, jei patepdavau, tai tik permatomu kokiu, apie lupdazius net nekalbu, su jais jausdavausi nekaip, lupas tada sustingciusi laikydavau, nes atrodydavo kaip vaskines  lotuliukas.gif , bet kai pirma karta pasidaziau Loreal'iu, taip ir viskas  wub.gif , tiesa, jau ir su lupdaziu karts nuo karto pasipaisau  ax.gif  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonka @ 2008 03 12, 13:19)
Kolkas labai džiaugiuosi Lancome Juicy tubes blizgesiu- ilgai laikosi, maloniai jaučiasi ant lūpų, skanus  wub.gif ir nesausina lūpų (nors aišku užtepu jį ant balzamo)  ax.gif

As irgi drinks_cheers.gif Net balzamo nereikia bigsmile.gif Pirmas mano "Juicy tubes" ir turbut kol kas geriausias is visu bandytu, nes jauciasi dregmes pojutis ant lupu, visiskai nesausina ir dar puikiai laikosi thumbup.gif "Loreal Glam Shine" tikrai neprilygsta schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės, 4u.gif
Šiuo metu esu paieškose lūpų blizgesio... ax.gif Norėčiau kad nesausintų lūpų, atrodytų lyg "šlapios" tokios, na ir kad ilgiau laikytusi... blush2.gif Galvoju apie tą naujajį Loreal'į..Kas jau išbandėte, sakykit koks jis, ar nėra jis toks kaip košė?...Labai nemėgstu tokių, labiau patinka tokie "laisvesni".... ax.gif Ir ar jis su blizgučiais ar be?...Ačiū... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 03 14, 04:29)
As irgi  drinks_cheers.gif Net balzamo nereikia  bigsmile.gif Pirmas mano "Juicy tubes" ir turbut kol kas geriausias is visu bandytu, nes jauciasi dregmes pojutis ant lupu, visiskai nesausina ir dar puikiai laikosi  thumbup.gif "Loreal Glam Shine" tikrai neprilygsta  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Mano čia irgi pirmasis Juicy tubes rolleyes.gif O aš balzamą dar naudoju ir dėl to, kad man labiau tarsi užfiksuoja ir labai gražiai pasiskirsto bei išgaunu tokią dar fainesnę spalvytę (balzamas šiek tiek šviesinantis lūpas) ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lieputė @ 2008 03 14, 10:51)
Sveikutės,  4u.gif
Šiuo metu esu paieškose lūpų blizgesio... ax.gif Norėčiau kad nesausintų lūpų, atrodytų lyg "šlapios" tokios, na ir kad ilgiau laikytusi... blush2.gif Galvoju apie tą naujajį Loreal'į..Kas jau išbandėte, sakykit koks jis, ar nėra jis toks kaip košė?...Labai nemėgstu tokių, labiau patinka tokie "laisvesni".... ax.gif Ir ar jis su blizgučiais ar be?...Ačiū... mirksiukas.gif

Apie naująjį Loreal tai negaliu nieko pasakyti, bet senieji, kol tik padažyta, tai atrodydavo labai gražiai (''šlapiai'' kaip kad tu nori) smile.gif , tačiau vėliau šiek tiek ''subėgdavo'' į kraštus.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2008 03 14, 10:51)
Sveikutės,  4u.gif

Pirma, jie man labai skalsus pasirode, antra laikui begant blizgiai subega y krastus, trecia lyg ir susimaliavoja sluoksniais visi blizguciai, ketvirta man siandien konsultante pasake, kad sausina lupas, nes ilgalaikiai, todel reik naudoti paildomai lupu balzama doh.gif
Papildyta:
Beje cia zinoviu norejau paklaust, kuris blizgesys geresnis ir kuo jie skirasi Givenchy-pop gloss crystal ir Yves Saint Laurent-Golden gloss? 4u.gif
Atsakyti
Ar kas nors bandėte Deborah naujuosius lūpų blizgėsius ?

http://www.deborah.i.../lipplumper.jpg
Atsakyti