Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai bizgesiukai:)

kokie atsiliepimai apie naujuosius Guerlain KISSKISS Stick Gloss? Atrodo visai viliojanciai... wub.gif bet neesu dar bandziusi... dabar kaip tik ieskau pavasariui naujo blizgesio ir niekaip neissirenku... g.gif
Atsakyti
Siuo metu esu labai patenkinta Dior blizgesiukais, labai gerai laikosi ir graziai blizga lupos wub.gif

Dar situ viena spalva labai labai wub.gif BOURJOIS EFFET 3D
Atsakyti
Man Chanel wub.gif
Atsakyti
Nusipirkau pavasariui sita
user posted image
rose sunset nr.864 wub.gif mano nuostabai kisskiss blizgiai labai skiriasi nuo kisskiss laku blink.gif jie visai nelipnus, riebus - primena Chanel Levres Scintillantes bigsmile.gif
ir spalvyte labai subtili - rozine silto atspalvio, persikine wub.gif labai patiko kad su smulkiais blizgiukais, bet jie labai labai smulkus, vos pastebimi tongue.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus, pabandžiau aš tuos Loreal naujus, tai pasitepus pavaikščiojau, tai ištikrųjų labai lūpas sausino... sad.gif O kokius dar galite pasiūlyti, kaip ir rašiau reikia "šlapių" lūpų efekto, ir dar būtų gerai kad nesubėgtų...Na ir kad laikytusi kokių bent jau porą valandų... ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Man nepatinka Loreal blizgesiai,nes jie pilni blizguciu.
Siuo metu megstamiausias Clinique superbalm moisturizing gloss.Jau tris kartus is eiles ta pati perku, nes geriausias is mano bandytu.
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2008 03 17, 13:43)
Ačiū už atsakymus, pabandžiau aš tuos Loreal naujus, tai pasitepus pavaikščiojau, tai ištikrųjų labai lūpas sausino... sad.gif O kokius dar galite pasiūlyti, kaip ir rašiau reikia "šlapių" lūpų efekto, ir dar būtų gerai kad nesubėgtų...Na ir kad laikytusi kokių bent jau porą valandų... ax.gif  mirksiukas.gif

Pabandyk BOURJOIS 3D effet mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaičiukės, turinčios Lancome fever color prašau parašykit, kaip šitas blizgis laikosi ant lūpų? Mėgstu lipnesnius bigsmile.gif
Papildyta:
Ir dar toks klausimas iškilo: buvau Sarmoj ir išsirinkau šito blizgesio spavytę 321 Dangerously Pink ir ką grįžau užėjau į oficialų Lancome puslapį, žiūriu, kad ten tokios spalvos nėra g.gif kaip taip gali būti?
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 03 17, 13:37)
Pabandyk BOURJOIS 3D effet mirksiukas.gif

Reiks užbėgt į pardes pažiūrėti...Ačiū... 4u.gif
Atsakyti
Siandien atkeliavo Chanel #93 Paillettes.. Mmm... Mano favoritas! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 03 17, 12:36)
Nusipirkau pavasariui sita
user posted image
rose sunset nr.864 wub.gif  mano nuostabai kisskiss blizgiai labai skiriasi nuo kisskiss laku blink.gif  jie visai nelipnus, riebus - primena Chanel Levres Scintillantes  bigsmile.gif 
ir spalvyte labai subtili - rozine silto atspalvio, persikine wub.gif  labai patiko kad su smulkiais blizgiukais, bet jie labai labai smulkus, vos pastebimi tongue.gif

jei spalvyte reali kaip nuotraukoj tai labai grazi, kazko panasaus ir as ieskau reiks aki uzmest mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bananamio @ 2008 03 17, 14:20)
Mergaičiukės, turinčios Lancome fever color prašau parašykit, kaip šitas blizgis laikosi ant lūpų? Mėgstu lipnesnius  bigsmile.gif
Papildyta:
Ir dar toks klausimas iškilo: buvau Sarmoj ir išsirinkau šito blizgesio spavytę 321 Dangerously Pink ir ką grįžau užėjau į oficialų Lancome puslapį, žiūriu, kad ten tokios spalvos nėra  g.gif kaip taip gali būti?

labai faini sitie blizgiai labai gerai laikosi bet nesausina, yra tokia spalvyte as ir tokia turejau smile.gif
Atsakyti
Na vat pasiėmiau vis dėl to Nivea Volume shine... rolleyes.gif Labai gražiai atrodo lūpos, spalvą radau būtent tokią kokią norėjau... wub.gif Šiandein jau beveik pusę dienos su jais, kol kas nesiskundžiu... ax.gif Susisuko net vyrui vakar galva, taip įnirtingai ieškojom... bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti