QUOTE(BitterSweet~ @ 2008 06 04, 22:15)
P.S. katalike, neliūdėk taip ir negalvok. Nuo to tikrai nepagerės. Vakarais pabandyk į lauką išeit, kieme pavaikščiot, gal šunį kokį turi. Šalia pat namų, kad jeigu ką-parlėktum. Aš per visą tą laiką įsitikinau, kad požiūris į esamą situaciją irgi labai veikia. Reikia kažkaip ji keist, pasistengt kontroliuot save. Ta baimė mums niekada nedings, bet va taip vaikštant net ir kieme galima ugdyti savo "drasą", išmokti mažiau apie tai galvoti. Taip reikia išmokti džiaugtis kiekviena tokia akimirka, kaip būna gerai, eini sau lauke, be jokių rūpesčių, įkvepi, iškvype ir džiaugies, kad dabar tu čia, o ne namie.
tai vat kad neturiu, ir nenoriu

. siaip as megeja rytais pamiegot. katino noreciau, bet vyras alergiskas

o seniau tai esu ziurkenu turejusi, bet ka, priestarauja, jie, mazuliai, neilgai gyvena, paskui labai liudna buna... o kad poziuris turi itakos, tai zinau... bet kaip ji padaryt 'teisinga', kai blogai jauties... as, zinok, turiu gerti AD, nu bet negeriu as ju pastoviai, tik kaupiu stalciuj

kad nuo ju ziauriai miegot norisi, be to, organizmas priprastu, ir nebutu to mums reikiamo salutinio poveikio. tai tik isgeriu is vakaro ir ta diena su xanax kai varau - konkretus zombis bunu, taip sunku tvardytis, kad neuzmigtum

o kai gristi, nuluzti miegot, tai kita diena viska kaip pro ruka atsimeni... zodziu, va tokia va nesamone

pas mane buvo vienasyk drauge uzejusi namo, kai as buvau grizusi is miesto, o ji seniau mane be vaistu matydavo. tai sako: "kas su tavim negerai? kazkoks zvilgsnis keistas, gal sidro padauginai (nu as tada gurksnojau ji)". tai va, darzoveju... o dabar be vaistu kur nors isvaziuot, tai cia lygu sau pasirasyti nuosprendi. istiktu panikos priepuolis ir nieko gero nebutu... tai kol kas net negalvoju apie tai. prie juros tai diena bandysiu negerti, bet zinai, ten viskas kitaip - vaziuot niekur nereik, pestute gali visur nueit + vien ta mintis, kad atostogos.
QUOTE(BitterSweet~ @ 2008 06 05, 19:03)
Va, kai ką surado draugė man ir nuskanavo. Mankštelė žarnynui. Gal padės, pabandykim
man per mazus rodo, nors kai ir pasididina, sunkiai iskaitau
QUOTE(jautukas2 @ 2008 06 08, 08:22)
Sveiki

ERDVE kokie ten nauji vaistai nuo DZS? Ar jum svoris krenta nuo to DZS? Jei taip, per kiek laiko, kiek kg nukrito?
na jo, butu gerai, kad bent svoris kristu

nekrenta jis is esmes

man krenta tik, kai nieko nevalgau. beje, as irgi labai noreciau pratestuoti tuos vaistus, jau
belenkokia truchyzna susiversciau, jei kazkas vilties teikia