Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 4

BitterSweet~, saunuole tu! sitiek darbu be vaistuku nuveikei smile.gif
sveikinu pradejus dirbti smile.gif pirmieji uzdirbti pinigai be galo brangus smile.gif
as tai ledus tik namie valgau, man nuo ju ziauriai pilva pucia, o neretai ir paleidzia.
Norvegija, Svedija - grazu smile.gif pasiimi imodiumo ir varai smile.gif
nors pati tai jauciu,kad sunkiai sutikciau sitaip. pati vaziuoju i keliones tik su labai artima drauge.
as siandien irgi savotiska rekorda pastaciau smile.gif tris parduotuves be wc aplankiau smile.gif kazkas nerealaus smile.gif
Atsakyti
na va, as ledus valgydavau ramiai, dabar perskaiciau ir vsio, baigiasi ramumai verysad.gif

Bittersweet, pavydziu, as tai absoliuciai nezinau, ka man dabar daryt angel_sadangel.gif pavargau nuo situ nesamoniu, nesinori gyvent angel_sadangel.gif
Atsakyti
Žinokit aš manau, kad čia veikia vasaros faktorius. Vasarą turi būti geriau! Aš įsitikinus. Aš tai viską valgau ramiai jei žinau, kad jeigu ką tai nulėksiu kur. Šiandien važiavau autobusu [šiaip turiu fobiją ilgoms kelionėms viešuoju transportu], bet kažkaip gerai praėjo. Net tribitą ten sukapojau. Ir mieste trankiaus, fotkių darytis, po to į sodrą ir viskas LIUKS. Aišku prieš tai nevalgiau. Toliau sau vartoju tik tuos homeopatinius žirnius. Antrą etapą baiginėju.
Dėl Kelionės tai aš ir OOOi kaip abejoju. Draugė tai laaabai artima, supratinga ir geranoriška. Viską žino ir žada, kad rūpesčių nesudarysiu. Juk visiems visko pasitaiko. O ten praktiškai degalinės kas 15min kelio jeigu jau ką. Na bet jei dienos slinks kaip šiandien, gana ramiai ir be incidentų, tada varysiu. Vis labiau linkstu į TAIP pusę.
Ech panos, įsikalkit į galvas, kad VASARA, pasistenkit atsipalaiduot, gal ir jums padės. Man kaip moksleivei, mokslo metus pabaigusiai ir atsipūtusiai nuo visko tai tikrai padeda. Nors ir į darbą reikia tongue.gif
P.S. katalike, neliūdėk taip ir negalvok. Nuo to tikrai nepagerės. Vakarais pabandyk į lauką išeit, kieme pavaikščiot, gal šunį kokį turi. Šalia pat namų, kad jeigu ką-parlėktum. Aš per visą tą laiką įsitikinau, kad požiūris į esamą situaciją irgi labai veikia. Reikia kažkaip ji keist, pasistengt kontroliuot save. Ta baimė mums niekada nedings, bet va taip vaikštant net ir kieme galima ugdyti savo "drasą", išmokti mažiau apie tai galvoti. Taip reikia išmokti džiaugtis kiekviena tokia akimirka, kaip būna gerai, eini sau lauke, be jokių rūpesčių, įkvepi, iškvype ir džiaugies, kad dabar tu čia, o ne namie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BitterSweet~: 04 birželio 2008 - 21:24
Va, kai ką surado draugė man ir nuskanavo. Mankštelė žarnynui. Gal padės, pabandykim smile.gif
user posted image user posted image user posted image

1 http://img65.imagesh...can10008dn0.jpg
2 http://img65.imagesh...can10006zu0.jpg
3 http://img65.imagesh...can10007wg0.jpg
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ERDVE kokie ten nauji vaistai nuo DZS? Ar jum svoris krenta nuo to DZS? Jei taip, per kiek laiko, kiek kg nukrito? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BitterSweet~ @ 2008 06 04, 22:15)
P.S. katalike, neliūdėk taip ir negalvok. Nuo to tikrai nepagerės. Vakarais pabandyk į lauką išeit, kieme pavaikščiot, gal šunį kokį turi. Šalia pat namų, kad jeigu ką-parlėktum. Aš per visą tą laiką įsitikinau, kad požiūris į esamą situaciją irgi labai veikia. Reikia kažkaip ji keist, pasistengt kontroliuot save. Ta baimė mums niekada nedings, bet va taip vaikštant net ir kieme galima ugdyti savo "drasą", išmokti mažiau apie tai galvoti. Taip reikia išmokti džiaugtis kiekviena tokia akimirka, kaip būna gerai, eini sau lauke, be jokių rūpesčių, įkvepi, iškvype ir džiaugies, kad dabar tu čia, o ne namie.

tai vat kad neturiu, ir nenoriu blush2.gif . siaip as megeja rytais pamiegot. katino noreciau, bet vyras alergiskas doh.gif o seniau tai esu ziurkenu turejusi, bet ka, priestarauja, jie, mazuliai, neilgai gyvena, paskui labai liudna buna... o kad poziuris turi itakos, tai zinau... bet kaip ji padaryt 'teisinga', kai blogai jauties... as, zinok, turiu gerti AD, nu bet negeriu as ju pastoviai, tik kaupiu stalciuj unsure.gif kad nuo ju ziauriai miegot norisi, be to, organizmas priprastu, ir nebutu to mums reikiamo salutinio poveikio. tai tik isgeriu is vakaro ir ta diena su xanax kai varau - konkretus zombis bunu, taip sunku tvardytis, kad neuzmigtum cool.gif o kai gristi, nuluzti miegot, tai kita diena viska kaip pro ruka atsimeni... zodziu, va tokia va nesamone cool.gif pas mane buvo vienasyk drauge uzejusi namo, kai as buvau grizusi is miesto, o ji seniau mane be vaistu matydavo. tai sako: "kas su tavim negerai? kazkoks zvilgsnis keistas, gal sidro padauginai (nu as tada gurksnojau ji)". tai va, darzoveju... o dabar be vaistu kur nors isvaziuot, tai cia lygu sau pasirasyti nuosprendi. istiktu panikos priepuolis ir nieko gero nebutu... tai kol kas net negalvoju apie tai. prie juros tai diena bandysiu negerti, bet zinai, ten viskas kitaip - vaziuot niekur nereik, pestute gali visur nueit + vien ta mintis, kad atostogos.
QUOTE(BitterSweet~ @ 2008 06 05, 19:03)
Va, kai ką surado draugė man ir nuskanavo. Mankštelė žarnynui. Gal padės, pabandykim smile.gif

man per mazus rodo, nors kai ir pasididina, sunkiai iskaitau
QUOTE(jautukas2 @ 2008 06 08, 08:22)
Sveiki  4u.gif ERDVE kokie  ten nauji vaistai nuo DZS? Ar jum  svoris krenta nuo to DZS? Jei taip, per kiek laiko, kiek kg nukrito? ax.gif

na jo, butu gerai, kad bent svoris kristu rolleyes.gif nekrenta jis is esmes schmoll.gif man krenta tik, kai nieko nevalgau. beje, as irgi labai noreciau pratestuoti tuos vaistus, jau belenkokia truchyzna susiversciau, jei kazkas vilties teikia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 06 08, 11:27)

na jo, butu gerai, kad bent svoris kristu rolleyes.gif nekrenta jis is esmes schmoll.gif man krenta tik, kai nieko nevalgau. beje, as irgi labai noreciau pratestuoti tuos vaistus, jau belenkokia truchyzna susiversciau, jei kazkas vilties teikia cool.gif

Gaila cry.gif Nes mano teciui svoris ziauriai krenta. Nuo rugsejo men blogai jauciasi, visokie tyrimai daryti pripazinta DZS. O svorio neteko daug 15 kg. blink.gif Tai negi ne DZS jam g.gif Jau geriau butu DZ, nei koks vezys doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jautukas2 @ 2008 06 08, 19:12)
Gaila cry.gif Nes mano teciui svoris ziauriai krenta. Nuo rugsejo men blogai jauciasi, visokie tyrimai daryti pripazinta DZS. O svorio neteko daug 15 kg. blink.gif Tai negi ne DZS jam g.gif Jau geriau butu DZ, nei koks vezys doh.gif  doh.gif  doh.gif

neissigask dar taip unsure.gif cia gi dar priklauso kaip kad kada. jeigu jis tik pavalges lekia i wc, ar isvis del blogu pojuciu nenori valgyti, tai aisku, kad gali kristi... tikrai yra tokiu sunkiu formu... kai nuolatos negerai. mums cia daugumai streso metu pablogeja arba jeigu netinkamo savo organizmui maisto suvalgom. o pvz grizti namo jau ramus, pavalgai, tai ir eina tas maistas i kuna, jeigu pavalgius iskart nesusuka pilvo. daktarai butu pastebeje, manau g.gif
Atsakyti
[ Sveikutes,priimkit ir mane,beduli,i savo gretas.Taip apsidziaugiau radusi jusu skyreli,taip gerai pasidalinti bendrom bedom.Man viduriavimai tesiasi5m,kuo toliau tuo blogiau.Pernai pasirode kraujo ismatose.Padare paselio tyrima,sako disbakterioze,zarnyne visai nelike geruju bakteriju.Gydytojas vis kartoja:katastrofa,o man net juokas ima.Su metais pripranti prie daugelio nepatogumu,bet uz tai suzinai kokiam rajone kur wz DDDDAnksciau kas ryta atsibusdavau nuo skausmo zarnyne,po wz praeidavo.Sviete su kreida,pasake kad gaubtine zarna yra labai suplonejusi.Pradejus vartoti lacto seven savijauta zymiai pagerejo.Atsirinkau ir maista.Vienu metu maniau kad gal vyras man ko deda i maista....Mieste pavalgius nebudavo bedu.Dar man patare atsisakyti visu pienisku produktu,apie metus nevalgiau.Gryzus i LT atostogoms neatsilaikiau pries varske-nieko.Dabar ir kefyro isgeriu.Pries kelias dienas vel pasirode kraujo ismatose,nukabinau nosi,pagoglinejau ir radau jus.O dar atsinaujina sena liga:limfmazgiu sarkoidoze.Na,grynas ligu maisas.O dirbti reikia,sukuos nuo ryto iki vakaro.Namie irgi streso uztenka...Bet as viduriuoju i diena dazniausiai viena kart,iseina viskas vandeniu ir as vel alkana,o alkanas zmogus piktas..DDDDDD Kur pasisemti jegu?Tiesa,jau nuo rugsejo,kai pradejau vartoti lacto seven nebejauciu rytais skausmu,labai tuo dziaugiuos,o tai jau is vakaro imdavo nervas...Tokia mano beda.Stiprybes,sveikatos visoms.
Atsakyti
Aha, tikrai nesimato. Va kitur įmečiau:

1 http://img30.picoodl...08m_80b0b90.jpg
2 http://img30.picoodl...06m_362e4e0.jpg
3 http://i30.tinypic.com/2cxyrup.jpg

Dabar viskas liuks smile.gif KArts nuo karto bandau taip pilvą įtraukinėt, žarnyną mankštint.

Oi aš tai sugalvojau 5dienį draugę aplankyt, pailsėt po darbo... Draugę, kuri gyvena už 100km biggrin.gif Tai va, galvoju varyt ar ne, nes reikia vilktis su autobusu maždaug 2valandas. Iki paskutinės akimirkos nežinojau ar varyt ar ne. Prieš pat tą laiką, kai jau turėjau nuspręsti taip bijojau, kad net pirštai truputį drebėt pradėjo. Nu žodžiu, tokai baimė apėmė... Vaistų jokių negėriau... O dar prieš tai kelias valandas buvau suvalgius močiutės virtinių su varške... Negalėjau jiems atsispirti... [Visada aš taip, žinau ,kad negalima, bet vistiek prisikemšu... Taip skanuuu] Ir taip pradėjo raižyt žarnas man iš tos baimės, bet nesuko. Ai galvoju bus kas bus. Kaip tik bendradarbė pametėjo iki stoties, nes nebūčiau spėjus nueit ir variau... Galvojau bus šakės jei susuks, paprašysiu, kad sustotų vairuotojas, bėgsiu į krūmus, o tada kaip nors grįšiu atgal namo... Ačiū dievui to neprireikė. Nuvažiavau sėkmingai, po to dar miesto autobusu teko pavažiuoti ir viskas praėjo gerai. BE VAISTŲ! Aš tokia laiminga, nors tik atvažiavau ir jau pergyvenau kaip grįžt reikės... Bet man pasisekė. Draugė varė iš savo tolimo kaimo namo, susitariau, kad pakeliui mane parsiveš ir grįžau taip va laimingai namo. Pailsėjus, pasideginus ir kojas vandeny pamirkius. Labai džiaugiuos džiaugiuos džiaugiuos.... Darugė sako nu va, tai ko tu biaji, tau visad viskas gerai baigias... Nežinau, bet bijau vistiek.
O dėl svorio, tai aš buvau numetus gal kokius max 3kg tada kai viduriavau, bijodavau valgyt...
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 06 08, 21:02)
neissigask dar taip unsure.gif cia gi dar priklauso kaip kad kada. jeigu jis tik pavalges lekia i wc, ar isvis del blogu pojuciu nenori valgyti, tai aisku, kad gali kristi... tikrai yra tokiu sunkiu formu... kai nuolatos negerai. mums cia daugumai streso metu pablogeja arba jeigu netinkamo savo organizmui maisto suvalgom. o pvz grizti namo jau ramus, pavalgai, tai ir eina tas maistas i kuna, jeigu pavalgius iskart nesusuka pilvo. daktarai butu pastebeje, manau g.gif

Mano tetis atsisake pieno produktu, darzoviu. blink.gif Valgo tik dribsnius ant vandens, su desrelem.Rytais arbata su sausainiais, melyniu uogiene. Jau jis taip 9 men be vaistu negali gyventi, ir vistiek buna uzeina kartas nuo karto viduriuoja.Svoris neauga, seip jo ir maistas nekaloringas. Bijo valgyt , jam atrodo kad daug ko negalima.O per 9 men ir skrandis susitrauke. Nieko kepto nevalgo. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jautukas2 @ 2008 06 09, 18:57)
Mano tetis atsisake pieno produktu, darzoviu.  blink.gif Valgo tik dribsnius ant vandens, su desrelem.Rytais arbata su sausainiais, melyniu uogiene. Jau jis taip 9 men be vaistu negali gyventi, ir vistiek buna uzeina kartas nuo karto viduriuoja.Svoris neauga, seip jo ir maistas nekaloringas. Bijo valgyt , jam atrodo kad daug ko negalima.O per 9 men ir skrandis susitrauke. Nieko kepto nevalgo. blink.gif

pieno produktu ir as nevalgau. tik ledus blush2.gif bet kazkaip man nuo ju blogai nebuna. o va pieno stikline isgerus, tai tokie skausmai prasideda wacko.gif is tikruju daug kas is maisto nelabai tinka, bet labai daug ir baime daro - pvz, ne is sio ne is to pradeda burbuliuoti pilvas kazka suvalgius ir pan. kai as dirbau, tai per diena nieko nevalgiau, o vakare ten kokia bandele ir pan... o siaip tegu valgo pieniskas desreles ( nu tas 'sasyskes' biggrin.gif), sumustinius, nuo situ dalyku blogai nebuna g.gif siaip buna kartais, kad nesupranti nuo ko tas pilvas durniuoja, nes nieko blogo nevalgei, o kada nors koki shlamsta suvalgai ir nieko g.gif tai tegu savaitgaliais betn normaliai pavalgo, jeigu taip nevalgys nieko, tai gali paskui organizmas atprast... koses tai nelabai gerai, isskyrus ryzius. o melynes - gerai, kad valgo. is vaisiu tegu nebijo bananu (tik svieziu, nepastovejusiu) ir ananasu. krabu lazdeles tesloje - irgi blogai nebudavo g.gif tegu pageria enterol kapsuliu max doze. tegu kakava geria. kava blogai veikia, o kakava - atvirksciai smile.gif
Atsakyti