Man spasmomeną šeimos daktarė šiaip nuo pilvo skausmų buvo išrašius gert, bet kad man jų tokių ypatingų nėra tai niekad jo ir negėriau. Nemanau, kad jis padėtų nuo viduriavimo.
Savo žirnius kaip gėriau taip geriu ir galo nesimato. Gal padės. Dabar tiek streso, dar įsidarbint vasarą žadu tai iš vis kaip ant adatų. Lakstau , kad tik viską spėčiau, atsiskaitymai visokie, vairavimo kursai, eina šikt, tai ir vėl kažkaip pilvas pajautrėjo.
Ai ir dar TOS dienos tokiso tragiškos jau antrą mėnesį, per jas tikrai sukimas pilvo padidėja. Ir skausmus ketanovu malšint reikia pirmom dienom.
Savo žirnius kaip gėriau taip geriu ir galo nesimato. Gal padės. Dabar tiek streso, dar įsidarbint vasarą žadu tai iš vis kaip ant adatų. Lakstau , kad tik viską spėčiau, atsiskaitymai visokie, vairavimo kursai, eina šikt, tai ir vėl kažkaip pilvas pajautrėjo.
Ai ir dar TOS dienos tokiso tragiškos jau antrą mėnesį, per jas tikrai sukimas pilvo padidėja. Ir skausmus ketanovu malšint reikia pirmom dienom.
QUOTE(BitterSweet~ @ 2008 05 23, 14:57)
taip geriu ir galo nesimato. Gal padės. Dabar tiek streso, dar įsidarbint vasarą žadu tai iš vis kaip ant adatų. Lakstau , kad tik viską spėčiau, atsiskaitymai visokie, vairavimo kursai, eina šikt, tai ir vėl kažkaip pilvas pajautrėjo.
cia tai faktas. man kiek veliau blogumas ne tik per jas, bet dar ir PRIES padidejo
Labutis visoms.Seniai jau rašiau,Todėl kad geriau jaučiausi
Sąžiningai pradėjau gerti tuos vaistukus coaxil ir fluanxol ir
tikrai geriau pasidarė.Kai geriu alko tai vaistų negeriu tai kitą
dieną viduriuoju
Ar čia man organizmas taip į alkoholį
reaguoja?O išgert tai norisi(kartais)
Sąžiningai pradėjau gerti tuos vaistukus coaxil ir fluanxol ir
tikrai geriau pasidarė.Kai geriu alko tai vaistų negeriu tai kitą
dieną viduriuoju
reaguoja?O išgert tai norisi(kartais)
man irgi nuo alchogolio kita dienaviduriavimas didelis buna ir kartais net dvi dienas po pjankes viduriuoju ,nes alchogolis silpnina nervu sistema todel ir zarnynas jautresnis pasidaro
O aš tai dėl alkoholio nepastebėjau kažkaip. Turbūt, kad man tas pats. Nors kai išgeri tai baimės mažiau ir taip toliau...
Ojei, tikiuos nepasinešiu į alkoholizmą nuo tokio amžiaus
QUOTE(BitterSweet~ @ 2008 05 23, 22:39)
O aš tai dėl alkoholio nepastebėjau kažkaip. Turbūt, kad man tas pats. Nors kai išgeri tai baimės mažiau ir taip toliau...
Ojei, tikiuos nepasinešiu į alkoholizmą nuo tokio amžiaus 
man kokius pora metu ar truputi maziau irgi nereagavo, o paskui kaip paletela, pakatilas
QUOTE(katalike @ 2008 05 24, 01:12)
man kokius pora metu ar truputi maziau irgi nereagavo, o paskui kaip paletela, pakatilas
kad net bijau gerti, kad dar begeriant kokiam kabake blogiau nepasidarytu 
Apsimesiu, kad nemačiau, lalala, man kitaip bus, lalalala
o man kaip tik alkoholis vienintelis vaistas kuris padeda nuo sitos ligos
aisku, nepknaudziauju juo. bet kai isgeriu tai turbut atsipalaiduoju ir nei tada suka, nei pucia ta pilva. viskas ok buna. o kita diena, buna netgi uzkieteje, jei kazka stipresnio isgeriu.
QUOTE(alici @ 2008 05 27, 00:43)
o man kaip tik alkoholis vienintelis vaistas kuris padeda nuo sitos ligos
aisku, nepknaudziauju juo. bet kai isgeriu tai turbut atsipalaiduoju ir nei tada suka, nei pucia ta pilva. viskas ok buna. o kita diena, buna netgi uzkieteje, jei kazka stipresnio isgeriu.
klausyk, kada tau gynimas? man tai ketv., jau dabar nervas JAMA ir zarnos vartosi
QUOTE(TikGerai @ 2008 05 27, 05:58)
Sveikos, mergytes
Ar nebandete naudoti selenas nuo DZS ? Esu ne karta apie tai girdejusi ir gydytojai tai rekomenduoja. Pradeti reikia nuo vieno sauksto uzsigeriant stikline vandeniu, po to galima padidinti iki 3 saukstu i diena.
Ar nebandete naudoti selenas nuo DZS ? Esu ne karta apie tai girdejusi ir gydytojai tai rekomenduoja. Pradeti reikia nuo vieno sauksto uzsigeriant stikline vandeniu, po to galima padidinti iki 3 saukstu i diena.
nea, nebandziau