Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 4

o man tai spasmomen padejo koki pora menesiu kol organizmas nepriprato unsure.gif tik ne nuo viduriavimo bet seip ne toks jautrus buvo, neskaudedavo g.gif
Atsakyti
Man spasmomeną šeimos daktarė šiaip nuo pilvo skausmų buvo išrašius gert, bet kad man jų tokių ypatingų nėra tai niekad jo ir negėriau. Nemanau, kad jis padėtų nuo viduriavimo.
Savo žirnius kaip gėriau taip geriu ir galo nesimato. Gal padės. Dabar tiek streso, dar įsidarbint vasarą žadu tai iš vis kaip ant adatų. Lakstau , kad tik viską spėčiau, atsiskaitymai visokie, vairavimo kursai, eina šikt, tai ir vėl kažkaip pilvas pajautrėjo.
Ai ir dar TOS dienos tokiso tragiškos jau antrą mėnesį, per jas tikrai sukimas pilvo padidėja. Ir skausmus ketanovu malšint reikia pirmom dienom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BitterSweet~: 23 gegužės 2008 - 13:58
QUOTE(BitterSweet~ @ 2008 05 23, 14:57)
taip geriu ir galo nesimato. Gal padės. Dabar tiek streso, dar įsidarbint vasarą žadu tai iš vis kaip ant adatų. Lakstau , kad tik viską spėčiau, atsiskaitymai visokie, vairavimo kursai, eina šikt, tai ir vėl kažkaip pilvas pajautrėjo.
Ai ir dar TOS dienos tokiso tragiškos jau antrą mėnesį, per jas tikrai sukimas pilvo padidėja. Ir skausmus ketanovu malšint reikia pirmom dienom.

cia tai faktas. man kiek veliau blogumas ne tik per jas, bet dar ir PRIES padidejo doh.gif as geriu ibuprom - jis turi ir toki salutini poveiki, kuris mums patinka smile.gif
Atsakyti
Labutis visoms.Seniai jau rašiau,Todėl kad geriau jaučiausi smile.gif
Sąžiningai pradėjau gerti tuos vaistukus coaxil ir fluanxol ir
tikrai geriau pasidarė.Kai geriu alko tai vaistų negeriu tai kitą
dieną viduriuoju g.gif Ar čia man organizmas taip į alkoholį
reaguoja?O išgert tai norisi(kartais) biggrin.gif
Atsakyti
man irgi nuo alchogolio kita dienaviduriavimas didelis buna ir kartais net dvi dienas po pjankes viduriuoju ,nes alchogolis silpnina nervu sistema todel ir zarnynas jautresnis pasidaro
Atsakyti
as po alkoholio vartojimo irgi dazniau ryte wc aplankau, bet kiek su draugem snekejom tai cia ne as viena tokia, daugumos mano pazystamu organizmai i alkoholi taip reaguoja biggrin.gif o isgert tai tikrai noris kartais tongue.gif
Atsakyti
O aš tai dėl alkoholio nepastebėjau kažkaip. Turbūt, kad man tas pats. Nors kai išgeri tai baimės mažiau ir taip toliau... biggrin.gif Ojei, tikiuos nepasinešiu į alkoholizmą nuo tokio amžiaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BitterSweet~ @ 2008 05 23, 22:39)
O aš tai dėl alkoholio nepastebėjau kažkaip. Turbūt, kad man tas pats.  Nors kai išgeri tai baimės mažiau ir taip toliau... biggrin.gif Ojei, tikiuos nepasinešiu į alkoholizmą nuo tokio amžiaus biggrin.gif

man kokius pora metu ar truputi maziau irgi nereagavo, o paskui kaip paletela, pakatilas doh.gif kad net bijau gerti, kad dar begeriant kokiam kabake blogiau nepasidarytu bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 05 24, 01:12)
man kokius pora metu ar truputi maziau irgi nereagavo, o paskui kaip paletela, pakatilas doh.gif kad net bijau gerti, kad dar begeriant kokiam kabake blogiau nepasidarytu  bijau.gif

Apsimesiu, kad nemačiau, lalala, man kitaip bus, lalalala drinks_cheers.gif schmoll.gif .
Atsakyti
o man kaip tik alkoholis vienintelis vaistas kuris padeda nuo sitos ligos biggrin.gif aisku, nepknaudziauju juo. bet kai isgeriu tai turbut atsipalaiduoju ir nei tada suka, nei pucia ta pilva. viskas ok buna. o kita diena, buna netgi uzkieteje, jei kazka stipresnio isgeriu.
Atsakyti
Sveikos, mergytes 4u.gif
Ar nebandete naudoti selenas nuo DZS ? Esu ne karta apie tai girdejusi ir gydytojai tai rekomenduoja. Pradeti reikia nuo vieno sauksto uzsigeriant stikline vandeniu, po to galima padidinti iki 3 saukstu i diena.
Atsakyti
QUOTE(alici @ 2008 05 27, 00:43)
o man kaip tik alkoholis vienintelis vaistas kuris padeda nuo sitos ligos  biggrin.gif aisku, nepknaudziauju juo. bet kai isgeriu tai turbut atsipalaiduoju ir nei tada suka, nei pucia ta pilva. viskas ok buna. o kita diena, buna netgi uzkieteje, jei kazka stipresnio isgeriu.

klausyk, kada tau gynimas? man tai ketv., jau dabar nervas JAMA ir zarnos vartosi doh.gif o dar eisiu priespaskutine, mane labiausiai diorgina tas laukimo jausmas schmoll.gif jau kai atsistoji, tai viskas dzin pasidaro, vis tiek niekur nepabegsi. jau isivaizduoju, kiek reikes vaistu suvartot doh.gif siandien ir ryt nieko i burna neimsiu.
QUOTE(TikGerai @ 2008 05 27, 05:58)
Sveikos, mergytes  4u.gif
Ar nebandete naudoti selenas nuo DZS ? Esu ne karta apie tai girdejusi ir gydytojai tai rekomenduoja. Pradeti reikia nuo vieno sauksto uzsigeriant stikline vandeniu, po to galima padidinti iki 3 saukstu i diena.

nea, nebandziau g.gif bet lepicol 'pjuvenos' kazka tokio primena, nors ten skaitosi bakterijos, bet nuo ju tik blogiau buvo blush2.gif o tu selenu is kur gaut unsure.gif ar ten kazkokios specialios turi buti. bet man regis, kad jos daugiau atvirstiniam variantui, negu man reik g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 27 gegužės 2008 - 11:23