QUOTE(lynkute @ 2008 06 18, 19:13)
aha kasdien,ir amitriptilina ,lorafena,tiapridali ircymbalta ,astuonias tabletes per diena

nei valgyt nereikia kiek vaistu varau
siap biski geriau kai geriu vaistus ner tokios baimes nors kai vaziuoju tai dar ir lopediumo ikalu
nu jo, neblogai cia varai. o taves nemigdo nuolat? as tai amitryptilina varau ir alprazolama (xanax). siandien keliausi 4.45

is vakaro bucau tris amitryptino uzsimetusi, o ryte dar du ir viena xanax

zodziu, suveike man vos ne kaip imodiumas sisyk, isvis nevariau i wc nei karto, o po miesta blashkiausi ir tik apie pagalve svajojau...
QUOTE(BitterSweet~ @ 2008 06 18, 22:13)
Ką tik per "Daktarą Housą" panai darė kolonoskopiją. Kaip džiaugiuos, kad man nedarė.
nemaciau
QUOTE(alici @ 2008 06 18, 23:56)
kolonoskopija tai ta procedura kur kisa kazkoki vamzdi i subine?

man darys tokia turbut, bet pries tai pas gastroenterologa nueisiu, gal ka tika rekomenduos.. man tai sian buvo pokalbis del darbo. tai ojoj kaip vidurius apleide buvo, teko vel kalt du imodiumo

o taip nenorejau, bet nebuvo kur detis. dbr per jonines varysim i sodyba su draugais, tai vel teks gert, poto kita 5ni diplomu iteikimas, tai vel gert. nusinuodysiu as su tuo imodiuma man atrdodo..
nenusinuodysi. dar kol kas
QUOTE(tina1235 @ 2008 06 19, 17:48)
as geriu bromezapama,amitriptilina,stimulutona.flunksoli
nu ir kaip jautiesi? viskas ok?

as tai pamenu, kad kai geriau nuolat amitryptilina, tai man poveikis tk pradzioj buvo, o paskui organizmas priprato ir mazai naudos buvo. o paskui pradejau juos gerti tik tada, kai kur varau. nes ir siaip mane ziauriai nuo ju migdo, tiesiog zombis

fluanxoli kazkada geriau, jokios naudos nebuvo

bromezepama (lexotanil) irgi geriau. tai irgi mazai naudos, tik miegot norejosi, ir jo poveikis greit silpo, tek didinti doze, tai paskui perejau prie xanax, jo mazesne doze stipriau veikia

bet kad kazkaip realiai veiktu, kad butu normalus atsipalaidavimas (o ne migdymas), ar kad nespazmuotu, nu tai nei vieni nuo to neapsaugo.
oi, kaip gerai numigau 3 valandikes...